- 15 Aralık 2022
- 170
- 53
- 25
-
- Konu Sahibi raveeeennn
Adet olmusunuz.hamile olma ihtimalimiz yokmerhaba kızlar öncelikle korunmalı ilişki yaşadım ve ertesi gün hapı aldım içime boşalmadı erkek arkadaşım bu şekilde söylüyor çok eminmiş, herneyse ertesi gün hapını kullandım ve o gün kanamam başladı. 13 aralıktı ve 18 gün sonra yılbaşında idrar testi yaptim negatifti bende soğan kürü içtim ve adetim ocak 13de çok çok yoğun kırmızılı pıhtılı afedersiniz resmen ciğer gibi gelmeye başladı ve normal seyrinde devam etti bugün 6 şubat reglime halen 7 gün var fakat reglimin üstünden baya bi geçmesine rağmen göğüslerim aşırı dolgun belli belirsiz karkn ağrısı var hafif anlamadım etki bu kadar sürwr mi regl olmama rağmen hamile kalabilir miyim?
ya adet görüp hamile oldum diyenler varya akljma bin bir kurt düşürdüAdet olmusunuz.hamile olma ihtimalimiz yok
Korunmalı ilişki de neden hap aldınız? Hap aldıysanız, korunmamışsınız.ya adet görüp hamile oldum diyenler varya akljma bin bir kurt düşürdü
ilk cinsel ilişkimdi, aniden de gelişmedi planlıydı baştan sonra prezervatif taktı ama hap da aldım bir daha da tövbe bu hapa mahvettiKorunmalı ilişki de neden hap aldınız? Hap aldıysanız, korunmamışsınız.
Hormon bozukluğu yaşıyorsun hsp kaynaklı, düzene girmeniz uzun bir süre alacaktır.ilk cinsel ilişkimdi, aniden de gelişmedi planlıydı baştan sonra prezervatif taktı ama hap da aldım bir daha da tövbe bu hapa mahvetti
evet, teşekkür ederimHormon bozukluğu yaşıyorsun hsp kaynaklı, düzene girmeniz uzun bir süre alacaktır.
Amaan korkutuyolar. Ya zamanında içmiyolar ya ictikten sonra tekrar beraber oluyolar. Korkma olmuşsun adet bi kac düzensiz bile olursunya adet görüp hamile oldum diyenler varya akljma bin bir kurt düşürdü
İyi akşamlaar son cinsel ilişkimin(korunmuştuk) üstünden 1 ay geçti ondan sonra adet görmüştüm normal düzenimde. Bu ay adetim gecikti 4. Gündeyim test yaptım evde dün ve bugün ikisi de negatif güvenebilir miyim sizceAmaan korkutuyolar. Ya zamanında içmiyolar ya ictikten sonra tekrar beraber oluyolar. Korkma olmuşsun adet bi kac düzensiz bile olursun
İyi akşamlaar son cinsel ilişkimin(korunmuştuk kondom ile) üstünden 1 ay geçti ondan sonra adet görmüştüm normal düzenimde. Bu ay adetim gecikti 4. Gündeyim test yaptım evde dün ve bugün ikisi de negatif güvenebilir miyim sizceHormon bozukluğu yaşıyorsun hsp kaynaklı, düzene girmeniz uzun bir süre alacaktır.
nefretiniz ötede kussanız nasıl olur? sadece merak ettim bu kadar sürede saat sonra çıkınca haliyle, çünkü saat sonra çıksada hamile kalanlar var malumunuz sitede. İnsanlara sen hastasın hahahsha demek ne kadar kolay değil mi kim ne yaşıyor nasıl yaşıyor bilmeden. Kafam çok karışık sadece soru sordum madem bu kadar saçma birşey cevap vermeseniz? ciddi kronik depresyonla boğuşuyorum kafamda bi bir düşünce gelip sen hastasın demeniz ne kadar ağır geliyor biliyor musun. umarım bir kızın olur aynılarını yaşar teşekkür ederim ve evet hastayım iyi günlerSiz hastasiniz
nefretiniz ötede kussanız nasıl olur? sadece merak ettim bu kadar sürede saat sonra çıkınca haliyle, çünkü saat sonra çıksada hamile kalanlar var malumunuz sitede. İnsanlara sen hastasın hahahsha demek ne kadar kolay değil mi kim ne yaşıyor nasıl yaşıyor bilmeden. Kafam çok karışık sadece soru sordum madem bu kadar saçma birşey cevap vermeseniz? ciddi kronik depresyonla boğuşuyorum kafamda bi bir düşünce gelip sen hastasın demeniz ne kadar ağır geliyor biliyor musun. umarım bir kızın olur aynılarını yaşar teşekkür ederim ve evet hastayım iyi günler
hanımefendi zorunuz mu var? bir dolu çelişki yaşadım paylaştım bundan tamamiyle sizene ettiğim duanın kabul olup olmayacağından da sanane pardon evliya mısın veli mi neye sen karar veriyorsun?hanımefendi boyunuzdan büyük işlere girmeyin sizin ettiğiniz duanın kabul olacağını da sanmıyorum ayrıca 2 aydır yemişsiniz bi halt hamile miyim de hamile miyim bu kadar korkan insan yapmaz kimseyle ilişkiye de girmez kusura bakmayacaksınız. tıp sizi inandıramıyor hamile olmadığınıza kan testi idrar testi hiçbiri inandıramıyor burda 50 tane başlık açıyosunuz. bir hamile olsanız da rahatlasanız.
ha birde spam olmadığı sürece her istediğim konuda başlık açabilirim sitenin amacı bu admin olsaydınız da banlasaydınız neye siz karar veriyorsunuz anlamadım gittihanımefendi boyunuzdan büyük işlere girmeyin sizin ettiğiniz duanın kabul olacağını da sanmıyorum ayrıca 2 aydır yemişsiniz bi halt hamile miyim de hamile miyim bu kadar korkan insan yapmaz kimseyle ilişkiye de girmez kusura bakmayacaksınız. tıp sizi inandıramıyor hamile olmadığınıza kan testi idrar testi hiçbiri inandıramıyor burda 50 tane başlık açıyosunuz. bir hamile olsanız da rahatlasanız.
Kuralları okusaydın keşke. Aynı konudan tekrarlı konu açmak yasak. Yani üyeler şikayet ederse bu birnevi ban sebebiha birde spam olmadığı sürece her istediğim konuda başlık açabilirim sitenin amacı bu admin olsaydınız da banlasaydınız neye siz karar veriyorsunuz anlamadım gitti
tamam spamdan banlanayım o zaman ne olacak kiKuralları okusaydın keşke. Aynı konudan tekrarlı konu açmak yasak. Yani üyeler şikayet ederse bu birnevi ban sebebi
Spam olmadığı sürece diyorsun, bende sana spam olduğunu söylüyorum işte. Ne olacağı seni ilgilendirir banane senin ceza yemendentamam spamdan banlanayım o zaman ne olacak ki
İyi aksamlaeİyi akşamlaar son cinsel ilişkimin(korunmuştuk) üstünden 1 ay geçti ondan sonra adet görmüştüm normal düzenimde. Bu ay adetim gecikti 4. Gündeyim test yaptım evde dün ve bugün ikisi de negatif güvenebilir miyim sizce