Ertesi gün hapının etkisi bu kadar sürebilir mi?

ya adet görüp hamile oldum diyenler varya akljma bin bir kurt düşürdü :KK43:
Ertesi gün haplarının etkisi bi kaç ay sürebiliyor regl ağrıları çekebilirsiniz regl döngünüz bozulabilir bende bu sebepten şüphelenip doktora gitmiştim temiz çıktı her şey ertesi gün hapının etkisi tamamen

Ertesi gün haplarının etkisi bi kaç ay sürebiliyor regl ağrıları çekebilirsiniz regl döngünüz bozulabilir bende bu sebepten şüphelenip doktora gitmiştim temiz çıktı her şey ertesi gün hapının etkisi tamamen
evet çok ağrılı bi süreç 2 ay bir hafta geçti üstünden hala ağrım var bazenleri onlarca test negatif idrarda :KK43:

Olmaz canım
En kotu bi kan testi ver.
Benım ilk adetm 2 gün siyah gibi geldi sonra pıhtılı normal yanı cok kafaya takmamak lazım canım
kan testi veremiyorum bir sürü idrar testi yaptım birşey çıkmadı iki de adet gördüm şuanda göğüs hassasiyeti de geçti arada bi ağrım oluyor kasıkta ama zaten pco vardi bende o yuzden aliskinim

evet çok ağrılı bi süreç 2 ay bir hafta geçti üstünden hala ağrım var bazenleri onlarca test negatif idrarda :KK43:
Dediğim gibi etkisi bi kaç ay sürebiliyor adet döngünü bozuyor fiziksel olarakta değişikliği hissedebiliyorsun ama en fazla senede 2 defa kullanmanı tavsiye ederim. Şu anda stres yapma bi kaç adetinde toparlandığını göreceksin

merhaba kızlar öncelikle korunmalı ilişki yaşadım ve ertesi gün hapı aldım içime boşalmadı erkek arkadaşım bu şekilde söylüyor çok eminmiş, herneyse ertesi gün hapını kullandım ve o gün kanamam başladı. 13 aralıktı ve 18 gün sonra yılbaşında idrar testi yaptim negatifti bende soğan kürü içtim ve adetim ocak 13de çok çok yoğun kırmızılı pıhtılı afedersiniz resmen ciğer gibi gelmeye başladı ve normal seyrinde devam etti bugün 6 şubat reglime halen 7 gün var fakat reglimin üstünden baya bi geçmesine rağmen göğüslerim aşırı dolgun belli belirsiz karkn ağrısı var hafif anlamadım etki bu kadar sürwr mi regl olmama rağmen hamile kalabilir miyim?
Lütfen aktifseniz bana da yardımcı olun

tabi sorabilirsin istediğini
erkek arkadaşımla 10 Nisanda korunmasız geri çekilme yoluyla ilişkiye girdik sadece 1 defa.
Zevk suyu ve spremin çok net geldiğini düşünüyorum hemen 3 saati geçmeden Ella içtim.
Sorun şu ki en son ne zaman adet olduğumu hatirlamiyorum sadece adet bitişi hatirliyorum 5 Nisan.
Bugünde 17 Nisan ve hala regli yok 7 gün oldu.
Partnerim 27sinde olursun diyor ama güvenemiyorum
Tek umudum ilaci çok erken aldım %98'de 2'lik ihtimal bana gelmiş olabilir mi?
Daha önce de Ella almıştım lekelenme ve biraz ağrıdan sonra regli oldum ama bu sefer ne lekelenme var nede ağrı.
Sizce başka ne yapsam işe yarar

erkek arkadaşımla 10 Nisanda korunmasız geri çekilme yoluyla ilişkiye girdik sadece 1 defa.
Zevk suyu ve spremin çok net geldiğini düşünüyorum hemen 3 saati geçmeden Ella içtim.
Sorun şu ki en son ne zaman adet olduğumu hatirlamiyorum sadece adet bitişi hatirliyorum 5 Nisan.
Bugünde 17 Nisan ve hala regli yok 7 gün oldu.
Partnerim 27sinde olursun diyor ama güvenemiyorum
Tek umudum ilaci çok erken aldım %98'de 2'lik ihtimal bana gelmiş olabilir mi?
Daha önce de Ella almıştım lekelenme ve biraz ağrıdan sonra regli oldum ama bu sefer ne lekelenme var nede ağrı.
Sizce başka ne yapsam işe yarar
başka birşey yapma bence stresten olabilir ne olursa olsun korunmayı ihmal etme, eğer netse bitiş tarihi reglin o tarihten itibaren düzenli sabah ilk idrarla test yap negatif göreveksin büyük ihtimalle ama elden tedbiri bırakma ve negatiftir daha halen de regl göremeditsen soğan kürü yapabilirsin bir kereye mahsus, soğanı kaynat dört parçaya bölüp sıcakken sıyunu iç garantili regl söktürürr

başka birşey yapma bence stresten olabilir ne olursa olsun korunmayı ihmal etme, eğer netse bitiş tarihi reglin o tarihten itibaren düzenli sabah ilk idrarla test yap negatif göreveksin büyük ihtimalle ama elden tedbiri bırakma ve negatiftir daha halen de regl göremeditsen soğan kürü yapabilirsin bir kereye mahsus, soğanı kaynat dört parçaya bölüp sıcakken sıyunu iç garantili regl söktürürr
Evet net 5 Nisanda bitti kaçında yapmalıyım testi?
2 tane aldım ne olur ne olmaz. (Predictor aldım test)
21 ile 35 gün arası regl olurmuşuz. 24ünde tam 21 gün geçmiş oluyor 25inde yapsam regli 1 gün gecikti diye işe yarar mı sizce kaçla kaç arası yapmalıyım.
Stresdendir umarım çok stres yaptım ve inşallah negatiftir.
Bugün tam kan testi yaptırdım ama gebelikle ilgili HCG hormonu çıkmadı ne negatif ne pozitif acaba direkt gebelik kan testi diyerek mi yaptırmak gerek
Yorumunuz için de teşekkürler içime su serpildi

Evet net 5 Nisanda bitti kaçında yapmalıyım testi?
2 tane aldım ne olur ne olmaz. (Predictor aldım test)
21 ile 35 gün arası regl olurmuşuz. 24ünde tam 21 gün geçmiş oluyor 25inde yapsam regli 1 gün gecikti diye işe yarar mı sizce kaçla kaç arası yapmalıyım.
Stresdendir umarım çok stres yaptım ve inşallah negatiftir.
Bugün tam kan testi yaptırdım ama gebelikle ilgili HCG hormonu çıkmadı ne negatif ne pozitif acaba direkt gebelik kan testi diyerek mi yaptırmak gerek
Yorumunuz için de teşekkürler içime su serpildi
evet tam o tarihin diğer ayıyla başlayın gecikme payıyla varsa koyulaşır, kanı da hormon testi veya gebelik için gittiğinizi belirterek verin

evet tam o tarihin diğer ayıyla başlayın gecikme payıyla varsa koyulaşır, kanı da hormon testi veya gebelik için gittiğinizi belirterek verin
Bugün predictor early yaptım negatif çıktı ama daha erkendi yapmam için 1 haftaya sonuç değişir mi?
Özelde 18 yaş altı velisiz kan testi yaparlar mı?
Çok teşekkürler cevap içinde

Bugün predictor early yaptım negatif çıktı ama daha erkendi yapmam için 1 haftaya sonuç değişir mi?
18 yaş altı mısın :KK43: bir daha korunmasız sevisme kimseyle sakın sirtünme yoluyla bile çok hastalık kaparson tedavileri yok kendine bunu yapma, sorjna gelirsem erken evet ama testi elinden geldiğince her sabah ilk idrarın ile yap bir süre ikinci regline kadar olur mu şuan erkenmiş

bende reşit olalı bi kaç yıl oluyor elinde imkan varsa git kadkn hastalıklarına hormon twsti yaptır vucut kıllarını regl gecikmesini vs bahane et yapacaklar kan testini merak etme

Canım kan testini yaptıramazsın reşit olmadığından dolayı adetini bekle canım sana dediğim tarihlerde olur adet olacağın vakitlerde civanperçemi var çay yap tarifi internette var inşllah yarar ben bu yaşımda bile bazen stres yaptığımdan adetim gecikiyor süresi azalıyo yani psikoloji çok önemli eğer adetin gecikirse sabah erken saatlerde test yap çıkıcaktır sonuç

18 yaş altı mısın :KK43: bir daha korunmasız sevisme kimseyle sakın sirtünme yoluyla bile çok hastalık kaparson tedavileri yok kendine bunu yapma, sorjna gelirsem erken evet ama testi elinden geldiğince her sabah ilk idrarın ile yap bir süre ikinci regline kadar olur mu şuan erkenmiş
Evet 18 yaş altiyim :KK43: yol dersimi aldım bir daha asla bir dahaki test için 1 hafta beklemeliyim değil mi ve çok korkuyorum ilaci hemen içtim ama yoktur değil mi

Canım kan testini yaptıramazsın reşit olmadığından dolayı adetini bekle canım sana dediğim tarihlerde olur adet olacağın vakitlerde civanperçemi var çay yap tarifi internette var inşllah yarar ben bu yaşımda bile bazen stres yaptığımdan adetim gecikiyor süresi azalıyo yani psikoloji çok önemli eğer adetin gecikirse sabah erken saatlerde test yap çıkıcaktır sonuç
Hangi tarihleri demiştiniz🙏 çok teşekkürler aldım çayın adını.Dün 19u test yaptım negatif çıktı ama daha çok erkendi 1 hafta daha bekleyip yapicam olmadı çayı içeceğim ve çok stres oldum sürekli ağlıyorum ya olduysa diye umarım ondandir.Durumdan haberdar edeceğim💗

Hangi tarihleri demiştiniz🙏 çok teşekkürler aldım çayın adını.Dün 19u test yaptım negatif çıktı ama daha çok erkendi 1 hafta daha bekleyip yapicam olmadı çayı içeceğim ve çok stres oldum sürekli ağlıyorum ya olduysa diye umarım ondandir.Durumdan haberdar edeceğim💗
Canım ilişkiden 9 gün sonra test sağlıklı değil bir hafta sonra gibi adet olursun adetin düzenliyse 28 günde bir adet oluyorsan ağlama canım olan oldu geçti gitti şimdi önüne bak ve o karşı taraf senin kadar üzülüyor mu? İnşllah ne olursa olsun senin arkanda olucak biridir ve kendini çok üzme yoksa ailende durumunu anlar senin için kötü olabilir rahat ol akışına bırak zaten bir şey yoktur bence☺️

X