Ertesi gün hapı

gmzya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2024
24
3
34
İlişki esnasında prezarvatif içimde kaldı yumurtlama günü gösterdiği için hemen panik yapıp 5 saat sonra ella kullandım. İlk adet dönemim 5 gün gecikti oldum ama normalde yoğun olurum bunda az az oldum ve 4 ünde bitti rengi de normalden daha açık renk idi. 2. Ay adetim geldi hala olmadım 4 gün geçikti test aldım negatif çıktı testi tam çöpe atacaktim 5 saat sonra baktım diğer çizgide az bir şey var kuruma çizgisi mi emin olamadım. Ama açık pembe falan değil. Bu tarz ertesi gün kullanıp süreci böyle giden var mı gerçekten çok can sıkısı durum adet olma belirtilerin var ama olmuyorum. Ella bunu yapar mı ?

Ultrasyon ne alaka 😂kan testi daha kolay normal kan testi ver hocam gebelik de bakar mısınız de. Arada kaynar kim neyi görecek.ayrica hamile falan da değilsin😂
Küçük bir yerde yaşıyorum ve sağlık personeliyim hastanede tanınıyorum o yüzden vermem imkansız özel bi kliniğe gidicem o yüzden mecburen ultrason olacak

Veremem tanışıyorum doktorlar ile hemde sağlık ocağında verilen testler hiçbir zaman güvenilir değildir çünkü kanlar bekliyor bekledikçe yanlış sonuç çıkma riski artıyor
Yani bir saglikcisin bu konuda benden daha bilgilisindir eminim ama bugüne kadar sağlık ocağında yaptirtigim hiç bir kan testinde hata olmadı. Sen bilirsin git için rahatlasın.

Merhaba arkadaşlar nişanlımla bi birliktelik yaşadık 5 temmuz günü gebe kalma ihtimali düşük gözüküyor uygulamada prezervatif içimde kaldı ve 20-30 dk içerisinde ella kullandım adetimi 28 temmuzda olmam gerekiyordu ben 29 temmuzda oldum iki gün gayet pıhtılı ve kırmızı kan geliyordu 3. Günden itibaren kahverengi ve az miktarda devam etti ben şüphe edip iki tane test yaptım negatif birisi erkendi şu an adetimden sonraki haftadayım bel ve kasık ağrım devam ediyor sizce yerleşme kanaması mıdır
Yerleşme kanaması ilişkiden 10-14 gün sonra olur genelde. Açık pembe olur ve pıhtı gelmez. Nasıl hepinizde prezervatif kalıyor onu anlamış değilim ama. Seviştiğiniz erkeklere söyleyin uygun boy bir prezervatif alsın ya da penis normal boyutuna dönmeden geri çekilsin yoksa sürekli bu sorunları yaşarsınız.

Merhaba arkadaşlar nişanlımla bi birliktelik yaşadık 5 temmuz günü gebe kalma ihtimali düşük gözüküyor uygulamada prezervatif içimde kaldı ve 20-30 dk içerisinde ella kullandım adetimi 28 temmuzda olmam gerekiyordu ben 29 temmuzda oldum iki gün gayet pıhtılı ve kırmızı kan geliyordu 3. Günden itibaren kahverengi ve az miktarda devam etti ben şüphe edip iki tane test yaptım negatif birisi erkendi şu an adetimden sonraki haftadayım bel ve kasık ağrım devam ediyor sizce yerleşme kanaması mıdır
Yerleşme kanaması ilişkiden 10-14 gün sonra olur genelde. Açık pembe olur ve pıhtı gelmez. Nasıl hepinizde prezervatif kalıyor onu anlamış değilim ama. Seviştiğiniz erkeklere söyleyin uygun boy bir prezervatif alsın ya da penis normal boyutuna dönmeden geri çekilsin.

Yerleşme kanaması ilişkiden 10-14 gün sonra olur genelde. Açık pembe olur ve pıhtı gelmez. Nasıl hepinizde prezervatif kalıyor onu anlamış değilim ama. Seviştiğiniz erkeklere söyleyin uygun boy bir prezervatif alsın ya da penis normal boyutuna dönmeden geri çekilsin yoksa sürekli bu sorunları yaşarsınız.
Sanırım prezervatifte bi problem vardı içinden böyle kremimsi ama katılaşmış bir şey çıktı

Umarım sorun olmaz dediğiniz gibi olur çok fazla ağrım var o yüzden endişeleniyorum birde afedersiniz özür dileyerek söylüyorum böyle beyazımsı sarımsı karışık yumurta akı gibi 10 cm boyunda bi akıntım geldi biraz önce genelde yumurtlama olacağında gelir diye biliyorum siz yaşadınız mı öyle bir durum
evet evet yumurtlama gunumde bendede oyle akinti oluyor

Uzun zamandır ilk defa gerçekten korunduğu halde şanssızlık sebebiyle ella kullanan birini görüyorum gel kız alnındam öpücem. Böyle sorularla gelin ya vallahi yok elime değdi hamile miyim yok şuramdan geçti hamile miyim okuya okuya gerçek sorunları unutmuşuz.

Soruna gelecek olursak canım ella böyle şeyler yapar. Bir regl döngüsü yaşamışsın zaten testinde 5 saat sonra çıkan da yanlış sonuç. 5 Saat sonrası ciddiye alınmaz. Hamile olsan bu testte çıkardı iki regl döngüsü kadar zaman geçmiş aradan. Dert etme sadece bir hafta sonra bir test daha yap garanti olması için.

Düzenleme; yahu kaçınızda kaldı bu prezervatif. Mantıklı linç yedemeden cevaplar almak için yeni yöntem mi ?

Uzun zamandır ilk defa gerçekten korunduğu halde şanssızlık sebebiyle ella kullanan birini görüyorum gel kız alnındam öpücem. Böyle sorularla gelin ya vallahi yok elime değdi hamile miyim yok şuramdan geçti hamile miyim okuya okuya gerçek sorunları unutmuşuz.

Soruna gelecek olursak canım ella böyle şeyler yapar. Bir regl döngüsü yaşamışsın zaten testinde 5 saat sonra çıkan da yanlış sonuç. 5 Saat sonrası ciddiye alınmaz. Hamile olsan bu testte çıkardı iki regl döngüsü kadar zaman geçmiş aradan. Dert etme sadece bir hafta sonra bir test daha yap garanti olması için.

Düzenleme; yahu kaçınızda kaldı bu prezervatif. Mantıklı linç yedemeden cevaplar almak için yeni yöntem mi ?
Yöntem falan değil bende gerçekten kaldı 5 temmuz günü o günden beri düşünmekten kafayı yedim

X