- 21 Temmuz 2022
- 46
- -13
- 6
- Konu Sahibi overthinkerbirisi
offf cok tesekkur ederimGelmez merak etmeyin stres yapmayıp bunu düşünmediğiniz de adet olacaksınız böyle devam ederseniz olamazsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf cok tesekkur ederimGelmez merak etmeyin stres yapmayıp bunu düşünmediğiniz de adet olacaksınız böyle devam ederseniz olamazsınız
Olmaya yakınsınızdır bir kaç güne olursunuz. Ağlanacak ne var yapmayın böyle.. kendinizi iyice strese sokuyorsunuz.ya ben dışarıdaydım otururken bir sıcaklık hissettim dedim kesin regl oldum hatta sevindim, eve bir geldim yine yok beyaz bir akıntı gelmiş sadece klozete oturdum ağlıyorum ne yapacağım ben neden regl olamıtorum
lütfen gelsin arrık iyice geriliyorjmOlmaya yakınsınızdır bir kaç güne olursunuz. Ağlanacak ne var yapmayın böyle.. kendinizi iyice strese sokuyorsunuz.
Adetinizi bekleyin gelecektir
Bence regl olacaksınız. Bir kaç güne gelir inşallahay bütün gün karnım ağrıdı regl olacak gibi yarın bir gün olurum umarım, sadece karın ağrısı hamilelik belirtisi midir? mantıken 6. haftada oluyorum
yaaa umarım çok iyi birisiniz olunca diyeceğim buraya !!!Bence regl olacaksınız. Bir kaç güne gelir inşallah
Erkek arkadaşınız kac yasında?ayın 1'inde erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kondom aşağıdan kaydığı için biraz gerildik ve bir saat sonra ella hapı içtim. 16'sında adet görmem gerekirken reglim 9 gün gecikti. 19'unda erken gebelik testi yaptım ve 23'ünde de normal gebelik testi yaptım, ikisi de negatif çıktı. hamilelik ihtimalimin olduğunu düşünmüyorum çünkü hem yumurtlama dönemim değildi hem de meni içeri girmedi ancak dönemimin gecikmesi beni iyice geriyor. ella kullananların kaç günlük bir gecikmesi oldu? 9 gün gecikme ilaçtan sonra normal mi?
Adetiniz başlıyor ilk başta öyle olur zaten sabaha olursunuz tam olarak.YA TUVALETE GİTTİM KAHVERENGİ LEKELER GÖRDÜMMM KIRMIZI KAN SA GELİYOR GİBİYDİ REGL OLDUM SANIRIM YARINA TAM OLURSAM EĞER YAZACAĞIM BURAYA
22 ..?Erkek arkadaşınız kac yasında?
ADET OLMUSUM valla cok rahatladim ya tam 12 gun gecikme sonrasi kirmizilar beni buldu bir daha kimse bu ilactan almak zorunda kalmaz umarim ben dahil cok tesekkur ederim burda yardimci olan herkeseAdetiniz başlıyor ilk başta öyle olur zaten sabaha olursunuz tam olarak.
bence sakin olun test yaptıysanız negatifse merak etmeyin düşünmeyin geliyor en kötü doktora gidip durumunuzu anlatınBende geçen ay ella kullandım bütün düzenimi bozdu tarlusal içip regl oldum. Bu ay 3 gün geçti korunmalı beraberliğim oldu bir kere yine test yaptım negatif çöktü.Bütün adet belirtilerim var ama bu ay da regl olamıyorum . Tarlusal kullanıp iyice hormon dengemi bozmak istemiyorum ama bu düzensizlik aşırı derecede psikolojimi bozdu.Nerden içtim şu ilacı içmez olaydım . 31 yaşındayım hiç böyle bir düzensizliğim olmamıştı .
sizi çok iyi anlıyorum ama her şey yoluna gidecek iyi düşününAşırı şişim hayat düzenim tüm rutinlerim psikolojim bozulmuş durumda
Iliskiden kaç gün sonra test yaptınız? Adet gününüz geçmiş miydiBende geçen ay ella kullandım bütün düzenimi bozdu tarlusal içip regl oldum. Bu ay 3 gün geçti korunmalı beraberliğim oldu bir kere yine test yaptım negatif çöktü.Bütün adet belirtilerim var ama bu ay da regl olamıyorum . Tarlusal kullanıp iyice hormon dengemi bozmak istemiyorum ama bu düzensizlik aşırı derecede psikolojimi bozdu.Nerden içtim şu ilacı içmez olaydım . 31 yaşındayım hiç böyle bir düzensizliğim olmamıştı .
İlişkim 15 temmuzdu. 28 inde regl olmam gerekiyordu 3.günn gecikmem . Testi de daha yeni bugün yaptım
Bir de prezervatif vardı ona rağmen de dışarı boşalma oldu dikkat ettik ama geciktim.Iliskiden kaç gün sonra test yaptınız? Adet gününüz geçmiş miydi