Ertesi gün hapı sonrası gebelik testi

meleekk22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
7
1
1
28
Merhabalar. Tamm yumurtlama günlerimde korunmasız ilişki yasadım 13 saat sonra ertesi gün hapı aldım Ella marka. İlişki üzerinden 7 8 gün geçti. Gebelik testi flaşla bakınca aşırı silik çıkıyor. Kuruma çizgisi mi anlamadım bu kadar erken belli olur mu acaba.

Eklentiler

• 1000021003.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 11
Daha erken gibime geldi 12. Ve 14. günü birdaha yap derim
İşin garip tarafı adet olmama yakın mutlaka gögüslerim agrırdı şuan öyle bişey yok yakınlaşmasına rağmen beni bu şüphelendi ediyor. Olursada bebek üzülmem ama şimdi düşünmüyorduk

İşin garip tarafı adet olmama yakın mutlaka gögüslerim agrırdı şuan öyle bişey yok yakınlaşmasına rağmen beni bu şüphelendi ediyor. Olursada bebek üzülmem ama şimdi düşünmüyorduk
Ertedi gün hapı hormanlari düzensizlestirdigi için normal bence

Bende doğum kontrol hapı kullanıyorum göğüslerim hassas testte yaptım bu sabah negatifti haptandir diye düşünüyorum benimkini ama yinede tedirgin oluyorum bende istemiyorum siz kullandinizmi hiç doğum kontrol hapı

Ben hiç kullanmadım. Eşim korunuyordu hep

Adetine ne kadar var

Adetine ne kadar var
6-7 gün var. önceki kutuda da böyle ağrı oldu sonra adet oldum 7 günlük arada o zaman geçmişti göğüs ağrısı ikinci kutuya başladıktan birkaç gün sonra yine ağrımaya başladı birde o 7 günlük arada Korur dedikleri için ilişkim olmuştu 1-2 defa bilemedim

Daha çok var bende erken yaptım varsa da çıkmaz sanırım daha ama insanlar aylarca uğrasıyor gebelik için bu kadar kolay kalınmaz sanırım

Daha çok var bende erken yaptım varsa da çıkmaz sanırım daha ama insanlar aylarca uğrasıyor gebelik için bu kadar kolay kalınmaz sanırım
Valla korunurken hamile kalanı da görünce aklım çıkıyor nasıl hapla hamile kaldılar diye yani saatini hiç aksatmadan içiyorum mesela biri diyor 7 günlük arada hamile kaldım gelde çıldırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…