Ertesi gün hapı kanaması

Ara kanama yapıyordu bana, yumurtayı çatlatığ attığı için.
Kanama olduğu zaman ‘ohh işe yaradı’ derim.
Bünyeden bünyeye değişebilir tabi.

Condom kullanmayı deneyin mutlaka size de uygun olan bir marka bir çeşit vs vardır yani.

Hamile değilsinizdir %99, hormonlariniz altüst oldu malesef dolayisi ile rahim duvarı erkenden dökülmesi başladı yalancı adet gibi..en az 45gun gerek tekrar ilac içmeden önceki halinize donmeniz için.

Kanama olduysa bir problem yoktur,değilsinizdir merak etmeyin.
Benim bilinç altıma nasıl işlediyse bu gece hamile olduğumu gördüm rüyamda
Artık hamileysek aynı ay kalmış olacağız :)
Ah inşallah yaa yaaa değilsinizdir ya insan düşüne düşüne hamile olduğuna inanıyor ondan giriyor rüyaya ya :)

Evet kondom da eşim sevmiyor ondan kullanamıyoruz sinir ediyor beni var ya yeterki şu adet kanaması gelsin bşrdaha ellayı ağzıma sürmem ya

İlacın etkisi 4ay önceydi galiba ramazanda ablam kullanmış aynen 1hafta önce kanama bi başladı 6gün boyunca sonrası da regli dr a gitti o haplar yapıyomuş genellikle tavsiye edilmiyo ama

Değilimdir dimi ya nolur 5 günde yerleşme kanaması olur yazıyordu bir yerlerde aşırı korktum eşim korkma diyor ama elimde değil şu an çocuk istemiyorum aldırmam da
Yerleşne kanaması 2. Kızımda yaşadım açık renkli adet gibi kokmuyo ve az az veliyo zayen 3gün geldi şüpelendim gariplik var diye test yaptım öyle öğrendim ama işte o haplarda ara kanama yapıyo az da gelebilir çokda endişelenme ama hamile değilsindir

Evet aynı adet gibi kokmuyor ve dünden beri geliyor inanılmaz derece de tırstım ama ovülasyon dönemi olmadığı için birde hapı hemen aldığım için koruma yüksektir diye düşünüyorum

Kullanmayin su ilaclari...lutfen korunun...isterseniz o ilaclarin ne kadar tehlikeli oldugunu bi arastirin bi daha asla almazsiniz...o ilaclar korunmak icin degildir
Evet haklısınız inanılmaz zararlı ama çook zor durumda kaldığım için kullandım

İlacın etkisi 4ay önceydi galiba ramazanda ablam kullanmış aynen 1hafta önce kanama bi başladı 6gün boyunca sonrası da regli dr a gitti o haplar yapıyomuş genellikle tavsiye edilmiyo ama
Evet ya inşallah haplardır birde adetim yakın zaman da ama adet olmadığı da belli kanamanın insan deliriyor düşündükçe

Evet aynı adet gibi kokmuyor ve dünden beri geliyor inanılmaz derece de tırstım ama ovülasyon dönemi olmadığı için birde hapı hemen aldığım için koruma yüksektir diye düşünüyorum
Ara kanama da az ve kokusuz oluyo 3aylık iğne kullandım korunmak için 2kez 1yıl boyunca ara kanamam oldu tam korudu çünkü sürekli hastayım diyodum ayda 1hafta olmassa seviniyoduk bidaha böyle hap iğne dalan kullanöam bence sende kullanma içini ferah tut hamile değilsin yinede içine sinöiyosa kan tahlili yaptır

Teşekürler canım değilim dimi 19. Gün mü 20.gğn mü ne oldu birliktelik yani hamile kalınacak ovülasyon tarihi de değil sendeki yan etkisi ne kadar sürdü
Ictikten ya 1 ya da bi kac gun sonra kanama ama az bi kanama. Rengi kahverengiye yakın . 1 kez oldu.
Hapı hayatimda Iki kez kullandım. Ikisinde de aynı yan etkiyi yaptım. Hamile değilsin. Hem gün itibarıyla hamile kalman çok zor. Hem de ilac icmissin. Hamile kalman ihtimal bile değil şu durumda.

Aynı benim de kahverengi ama peçeteye silince pembe böyle ay ne lanet hapmış bşrdaha ağzıma sürmem ya sen de sürme canım aşırı hormon içeriyor inşallah başka yan etkiler yapmaz inşallah değilimdir şu regli kanamam bir olsun var ya beklemekte mahvediyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…