• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı kanaması

Senin olayın nasıl olmuştu,kaçıncı günde? :KK70:
Canım benim doğum sonrası regl düzeni oluşmadığından, yumurtlama 5. Günde gerçekleşmiş ve ella bir halta yaramamıştı.
İlk doğumdan 5 ay sonra yeniden hamile kaldım ben.
Ki 12 saat içinde içtim, gerçi iyi ki doğdu iyi ki meleğim evimin gülen yüzü bizimle oldu diyorum.:anne:
Ellaya işe yaramadığı için teşekkürler:KK70:

Canım benim doğum sonrası regl düzeni oluşmadığından, yumurtlama 5. Günde gerçekleşmiş ve ella bir halta yaramamıştı.
İlk doğumdan 5 ay sonra yeniden hamile kaldım ben.
Ki 12 saat içinde içtim, gerçi iyi ki doğdu iyi ki meleğim evimin gülen yüzü bizimle oldu diyorum.:anne:
Ellaya işe yaramadığı için teşekkürler:KK70:
Ahaha hepimizi büyük bir çıkmaza soktuğunun umarım farkındasındır :D
Ben bir ay düşünürüm herhalde işe yaradı mı yaramadı mı diye :D
İyiki doğmuş o zaman ne diyelim,sen mutluysan gerisi önemli değil. :KK200:

Ahaha hepimizi büyük bir çıkmaza soktuğunun umarım farkındasındır :KK70:
Ben bir ay düşünürüm herhalde işe yaradı mı yaramadı mı diye :KK70:
İyiki doğmuş o zaman ne diyelim,sen mutluysan gerisi önemli değil. :KK200:
Benim gibi bir insan bile bu cümleyi kuruyorsa emin ol, her doğuran kadın kurar.
Tabi ki günümüz şartlarında manevi ve maddi olarak olgunluğa ulaşmış çiftlerin bu duyguyu tatmasını isterim.
Ella bir korunma yöntemi değil, çareyi başta almak lazım ki yeni doğum yapmışım loğusalık 2 ay sürmüş ve 1 kere regl olmuşken de mucizeler yaşanabiliyormuş.
O sebeple cinsel hayati aktif kadınlar 40 kere düşünmeli ve bir değil birkaç yöntemle korunmalı.

Benim gibi bir insan bile bu cümleyi kuruyorsa emin ol, her doğuran kadın kurar.
Tabi ki günümüz şartlarında manevi ve maddi olarak olgunluğa ulaşmış çiftlerin bu duyguyu tatmasını isterim.
Ella bir korunma yöntemi değil, çareyi başta almak lazım ki yeni doğum yapmışım loğusalık 2 ay sürmüş ve 1 kere regl olmuşken de mucizeler yaşanabiliyormuş.
O sebeple cinsel hayati aktif kadınlar 40 kere düşünmeli ve bir değil birkaç yöntemle korunmalı.
Hiçbir korunma yöntemi %100 olmadığı için insanların 1 değil 2 yöntemle korunması daha mantıklı.
Daha geçen bu forumda spiral+prezervatifle hamile kalan bir hanımefendiyi okudum.

Hiçbir korunma yöntemi %100 olmadığı için insanların 1 değil 2 yöntemle korunması daha mantıklı.
Daha geçen bu forumda spiral+prezervatifle hamile kalan bir hanımefendiyi okudum.
Benden beteri de varmış.:halay:
Spiralın doğru şekilde kontrolleri yapılması lazım ve yeni bir çeşit varmış, forumda okudum.
Kayma vs derdi olmadan, t şeklindekilere göre çok daha güvenilirmiş.

Benden beteri de varmış.:halay:
Spiralın doğru şekilde kontrolleri yapılması lazım ve yeni bir çeşit varmış, forumda okudum.
Kayma vs derdi olmadan, t şeklindekilere göre çok daha güvenilirmiş.
Evet yeni çıkan bir modelmiş ama doğum yapnayan takamıyormuş.
O yüzden prezervatife devam :D

Evet yeni çıkan bir modelmiş ama doğum yapnayan takamıyormuş.
O yüzden prezervatife devam :KK70:
O ayrıntıyı bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğim.
Demek ki bayağı etkili ki çocuğu olmayan kadınların, olmasını engelleyecek bir yapıya sahip.
Tam benlik!

Bende yarım saat icinde icmistim. 12 hafta sonra doğumum var.
Çok guvenmeyin bu haplara. Ertesi gün hapi bir doğum kontrol yontemi değildir. Sevisin hiç bir derdim yok ancak lütfen bilincli olun ve öyle sevisin.

Bende yarım saat icinde icmistim. 12 hafta sonra doğumum var.
Çok guvenmeyin bu haplara. Ertesi gün hapi bir doğum kontrol yontemi değildir. Sevisin hiç bir derdim yok ancak lütfen bilincli olun ve öyle sevisin.
Merhaba kaderdaş.
Umarım ilk çocuktur.
Sağlıkla kucağınıza alın.

Evet öyleymiş.
Bunda korunma %100'e yakınmış,bir dene derim. :)
Ben kafayı yediğim için üçüncüyü istiyorum, hamilelik bende meslek oldu, göbeğim olmadan huzursuzum:KK70:
Eşim ‘sen delirmişsin ne uyku ne yemek dinlenme var ve üçüncü diyorsun, terapiste götüreceğim seni’ diyor...

Ben kafayı yediğim için üçüncüyü istiyorum, hamilelik bende meslek oldu, göbeğim olmadan huzursuzum:KK70:
Eşim ‘sen delirmişsin ne uyku ne yemek dinlenme var ve üçüncü diyorsun, terapiste götüreceğim seni’ diyor...
Hepsi bir anda büyüsün işte.
Yap yap destekliyorum ben seni.:D
Spiral kullanırken hamile kalıyormuşsun bir de...
Söyleyeceklerim bu kadar,şom ağzımı açmak istemiyorum :D

Hepsi bir anda büyüsün işte.
Yap yap destekliyorum ben seni.:KK70:
Spiral kullanırken hamile kalıyormuşsun bir de...
Söyleyeceklerim bu kadar,şom ağzımı açmak istemiyorum :KK70:
Valla kafayı yedim, ömrümde bebek sevmedim ama ilkinden sonra, şimdi bunlar büyüdü, yeni doğmuş bebek istiyorum diyorum.
Annem kalp krizi falan geçirir herhalde hamile kalırsam:-)
Allah olmayanlara, her isteyene versin inşallah.
Ben doğumhaneleri taze adaylara bırakayım, yer işgal etmeyeyim artık:KK70:
O spiralin adı neydi ya, hatırlarsan yazar mısın bana?

Valla kafayı yedim, ömrümde bebek sevmedim ama ilkinden sonra, şimdi bunlar büyüdü, yeni doğmuş bebek istiyorum diyorum.
Annem kalp krizi falan geçirir herhalde hamile kalırsam:-)
Allah olmayanlara, her isteyene versin inşallah.
Ben doğumhaneleri taze adaylara bırakayım, yer işgal etmeyeyim artık:KK70:
O spiralin adı neydi ya, hatırlarsan yazar mısın bana?
Allah hayırlısını versin herkes için.
Buldum ismini canım:boncuklu spiral'miş.

Haklısınız ama doğum kontrol kullanamıyorum kilo yapıyor diye artık spiral taktırıcam ama şu olayı Bi atlatayım da :KK43:
Enerji vermeyen, besin takviyesi olmayan hiçbir hap kilo yapmaz. Teknik olarak mümkün değil. Bu sadece şehir efsanesi. İştahınızın fazla olması ve yemeniz de psikolojiktir. Ben 4 aydır hap kullanıyorum kilo falan yapmamakla birlikte bütün hormonlarımı düzenledi ve koruyor da. Ayrıca spiral en çok hamile kalınan yöntemlerden. Neredeyse en güvenilmez olanı çünkü kayıyor. Ella’yı da korunma yöntemi olarak kullanırsanız bünyenizi mahvedersiniz. Daha çok konu açtırır size. En garantisi doğum kontrol hapı. Bizzat doktorumdan aktardım. Saygılar.

Back