- Konu Sahibi asdafasdasdeqwdas
-
delikafadulden bence sen erkeksin kafa bulmak için hesap açmışsın
delikafadulden bence sen erkeksin kafa bulmak için hesap açmışsın
Hayır adetim gecikmedi adetim vaktinde oldu ama son 1 haftadır sanki adet olacakmışım gibiyim adetimi 15.de oldum yani tam vaktinde ve 4 gün sürdü.
Şu son 1.5 haftadır Miğdem bulanıyor, kasıklarım ağrıyor ve bazen belim ağrıyor adet olduğuma göre gebelik riski olup olmadığını soruyorum :S.S:S:S:S
Bekaretin nasıl bozulmayacağını biliyorsunuz, güzel.
Arkadan ilişkiye girmeyi biliyorsunuz, güzel.
Peki adet gördüğünüz halde, normal yolla ilişkiye girmediğiniz halde,
bu şekilde hamile kalınamayacağını nasıl bilemiyorsunuz, hayret.
Herşeyi bildiğiniz gibi, bu kadar basit bilgileri de biliyor olmanız lazım.
Sevgilimde 20 yaşında bende...Aşktan gözüm kör değil ablacığım merak etme.. Sırf o istedi diye yapmadım ki kendi rızam olmadan elimi bile tutamaz o.. Kötü bir niyeti olsaydı bunu 2 yılda anlardım..Lütfen yaşımdan dolayı beni küçümsemeyin ergen çocuklar gibi mi konuşuyorum yoksa farkında olmadan.
Herkes sizin kadar "modern" düşünmüyor maalesef ablalarım özellikle ailem... Bekaret dediğiniz kavram size ve bana göre basit birşey... Bana göre zaten bişey ama toplumsal normlara uymak zorundayız burası avrupa değil hala eski kafa olan Türkiye.. Sevgilimde bekaretin zar olmadığını biliyor bu konuda aynı düşünüyoruz... Ayrıca ben defalarca demedim ki kimseye burda sadece daha öncede oldu dedim.
Hamile kalmazsın..
Ama elimde değil susamayacagım..Ben sunu anlayamıyorum madem ortada boyle muhtesem bir sevgi var,ee o zaman normal yollarla yasayın cinsel hayatınızını..
Bir zarda mı bitiyor masumiyet??? Bir sonraki kişiye ikiyüzlülük yapıp ben bakireyim demek daha mı masum ???
Her turlu seks planı icinde yer alıp,sadece zarı korumaksa marifet ben burda yokum kızlar,tasvip etmiyorum..
Bakire olmasın ama durust olsun..Benım ıcın her zaman daha baş tacıdır..Eminim ki her rkek icinde oyledir..
Ailem demişşsin,ee sen bu adaml abirlikte olacak vakitte yerde buluyorsun demek ki ailende baskı faktoru yok.Senin kafana birsey kakmazlar ilerde.Bana inandırıcı gelmiyor..
ki emin ol bu konularda benden daha moderni cıkmaz bu forumda ..ama en katlanamadıgım sey bu tarz kandırmacalar...
Lutfen en azından kendinize Durust olun...
arkadaş doğurdu mu acaba sesi cıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?