aynı şekilde. 2 gün yoğun bir kaç gunde hafif kanama oldu. şu an kanamam yok, hapdan bu yana 10 gun geçti. herhangi bir ağrı da olmadı bende. reglime 12 gün var. umarım başımıza bir şey gelmez.Başına gelene yakın birşey benimde başıma geldi ilk bir saat içinde ertes72 adında bir ilaç kullandım ilaçtan 6 gün sonra adet gibi ilk iki gün yoğun son iki gün lekelenme toplamda dört gün ara kanamam oldu şuan eğer gecikme yaşamazsam ayın 30 - 1 gibi adet olmam lazım kasık ağrılarım ara ara adet olacakmış gibi var ara kanamadan sonra hafif yoğunlukta akıntım vardı sizin nasıl acaba başka ne tür yan etkiler yaşadınız ?
Son üç günüm kaldı ayın birinde hasta olmam lazım adet sancısı gibi sürekli ağrılar var ve çok şiş hissediyorum adet olunca yazarım stres yapma gecikirsin yoksa birde beş gündür her gün sabah akşam maydanoz suyu içiyorum sökülmeye yardımcı olursa dieaynı şekilde. 2 gün yoğun bir kaç gunde hafif kanama oldu. şu an kanamam yok, hapdan bu yana 10 gun geçti. herhangi bir ağrı da olmadı bende. reglime 12 gün var. umarım başımıza bir şey gelmez.
canım bu arada şişlik bende de var. en azından senin az kalmış ben 11 12 gun daha bekleyip işkence çekeceğim. umarım gününde, sorunsuz bir şekilde adet olursunSon üç günüm kaldı ayın birinde hasta olmam lazım adet sancısı gibi sürekli ağrılar var ve çok şiş hissediyorum adet olunca yazarım stres yapma gecikirsin yoksa birde beş gündür her gün sabah akşam maydanoz suyu içiyorum sökülmeye yardımcı olursa die
Umarım sende gününde sorunsuz bir şekilde adet olursun benimde malesef iki haftadır sabırla bekliyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah adet ölürüm ve aşırı bir şişlik ve sürekli yumurtalıklarda adet ağrısı var bunu sende yaşıyor musun yoğun bir şişlikcanım bu arada şişlik bende de var. en azından senin az kalmış ben 11 12 gun daha bekleyip işkence çekeceğim. umarım gününde, sorunsuz bir şekilde adet olursun
canım benim karnımda felaket bi şişlik var. yumurtalıklarıma arada ağrı saplanıyor onun harici stabil bi ağrım yok. karnım çok şiş. körcahil olsam hamileyim dicem de, allah korusun öyle bile olmuş olsa 12 13 günde karın şişmez diye düşünüyorum. yanılmıyorsam yaniUmarım sende gününde sorunsuz bir şekilde adet olursun benimde malesef iki haftadır sabırla bekliyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah adet ölürüm ve aşırı bir şişlik ve sürekli yumurtalıklarda adet ağrısı var bunu sende yaşıyor musun yoğun bir şişlik
İmkansız iki haftada karın sismes dört aylıkken zor çıkıyor karın tamamen ilaç ödem yaptı hormanlarla oynadı bence bendede aynı sorunlar var hadi inşallah adet olup kurtulalımcanım benim karnımda felaket bi şişlik var. yumurtalıklarıma arada ağrı saplanıyor onun harici stabil bi ağrım yok. karnım çok şiş. körcahil olsam hamileyim dicem de, allah korusun öyle bile olmuş olsa 12 13 günde karın şişmez diye düşünüyorum. yanılmıyorsam yani
Merhaba bende merak ettim ! Aynı zamanlar bu durumdan muzdarip kaldık ben günümde adet oldum ama adetimde farklılık var katran gibi koyu rengi katı dün orta halilliydi bugün azaldı ilaç yüzündenmidir sizceDurumunun ne olduğunu merak ettim açıkçası. Adet olabildiniz mi?
Bence stres yaptığınız için adetiniz gecikmiş olabilir.Hamile kaldığınızı sanmıyorum.Düşünmemeye çalışın beyninizi başka şeye odaklayın.ben hala adet olmadım, takvime göre bugun olmam gerekiyordu. stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. maalesef beklemedeyim.
Henüz daha yeni kendinizi kasmayın yürüyüş yapın bugün ilk gün başlar belki sabaha kadar mutlakaben hala adet olmadım, takvime göre bugun olmam gerekiyordu. stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. maalesef beklemedeyim.
Öyle birşey oluyor mu ya ya negatif çıkar ya pozitif neden nötür kalsın ki testhala başlamadı.. test yapiyorum, iki testte de sonuç vermedi. ne negatif ne pozitif çıktı. çıldırmak üzereyim
Belirti var mı peki ağrı tatlıya yönelme felan ben çikolata hiç sevmem ama adetim yaklaşınca hamile gibi aseririm çikolata onun gibi herhangi bir belirtibilemiyorum. 2 gün gecikti, hala adet olmadım..
Korkma mutlaka olacaksindir stres yaptığın içinde gecikme olmuş olabilirpek bir belirti yok, ağrı yok. 3 gündür gecikiyor çıldırmak üzereyim. bu korkuyu tekrar yaşamamak için asla hata yapmıcam artık. dua edin bana lütfen, test almaya korkuyorum. sürtünme ile hamile kalmak da benim başıma gelmesin ya..