ben tamamen kimyasal olmadığını zannettiğim için aldım, şöyle f...ten sayfalarını okudum sonra aradım sponsoru etiket bilgilerini göremediğimi söyledim" ürünlerimiz tamamen doğal gelince görürsünüz" dedi, gelince gördüm ben de..
tabiki etiketlerin hepsinde kimyasal var, benim karşı olduğum nokta, tamamen organiğiz yalanı, bakın tüm f...te organik zararsız, bu sabah çocuğun yanan eline döktük 1 saatte geçti falan...az kimyasal var dese vallahi kullanacağım ama yok dedikleri için var olduğunu da gördüğüm için güvenemem, kim bilir ne kadar var.. inanın f... te sponsorla saatlerce tartıştık, bakabilirsiniz..helal ürünlerimiz dedi, sadece şampuan ve parfümler için sertifika var, analiz raporları dedi, birçoğunun analiz raporu yok bile, ki analiz raporunu ne üretirsen üret almak zorundasın,içindekiler onaylanıyor,organik sertifikası değil.. ecosert sertifikası dedi sadece ritha için var, göbeğim çatladı, kimyasal olduğunu kabul etmedi,organik kimyasal mış..saçmalığın daniskası.. okuduğuma itibar etmemeliymişim yaşanmışlıklar daha önemliymiş, parlatıcı içen çocuğa bişey olmamış da, daha sabah eli yanan çocuğa bulaşık sıvısı sürrmüşte, 2 senedir bütün sponsor yorumlarında her sabah çocuk yanıyo, deterjan 1 saatte iyileştiriyo, eğer öyleyse direkt ilaç olarak eczanede satılması için onay alsınlar, yanığı 1 saatte geçiren bir ilaç icat edilmedi henüz, biz onunla bulaşık yıkıyoruz yazık değil mi..
ben artık şöyle yapacağım çalıştığım yere geliyolar bunları söylüyolar, ilk olarak parlatıcı için diyeceğim sonrada elini çakmakla yaktırıp deterjan sürdüreceğim, iddia ediyorsa yapsın nasıl olsa bişey olmuyormuş, yapamazsa rezil ederim