- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
İnş. Tüy azaltıcı losyon hediyeler arasındadır :)) Bio şampuan size de dalin bebe şampuanı gibi kokuyor mu? Sevgili kocam da saçlarını bio ile yıkamaya başladı.Biodan sonra yumuşak,mis gibi bebek kokan saçlarını okşayıp koklamaya başladım ve bu da inanılmaz keyif veriyor :)))
hadi iyisin tüy azaltıcı hediyeler arasında ... benimki de bitmek üzereydi. geçen ay siparişe ekledim, sonra çıkardım başka şey aldım.. bu ayki siparişte bedaveeee
Sizler şanslısınız çünkü sanırım bu topikte arkadaşların kullandığı en eski makine 4 seneliktir belki. Çünkü çoğunuz yeni evlisiniz. Ben 11 yıllık evliyim ve Benim makinem 11 yıllık Bosch ve ben ne kadar başarılı olurum bilmiyorum
üzülme canımmm.. annem de 31 yıllık evli, makinesı de en az 15 yıllıktı, makineyi değiştirdi.. şimdi makinesi benden yeni.. bi gittiğimde bakayım onunkinde de tortu oluşmuş mu? temizleyiciden 1 tane almıştık, ortak kullanırız diye.. oluşmuşsa götüreyim de temizlesin..
bu arada dün ben deterjan gözünü yarı yarıya sulandırılmamış banyo wc ve yağ çözle doldurup çalıştırdım.. tuz bölmesinin kapağını, süzgeç bölümünü açıp bulaşıkmış gibi rafına koydum. hepsi tertemiz olmuş.. henüz bulaşık yıkamadım. yıkayınca onu da yazarım..
Promosyonlardan seçerken tek sipariş için her urundenden 1 adet mı seçebiliyoruz, aynı üründen birden fazla seçsek ne olur ?
ben de yaptım onu.. ama sistem kabul etmiyor.. hepsinden birer tane alabiliyorsunuz arkadaşlar..