benim saçımda 2 senedir egzama var ERSAĞ'ın şampuanını tavsiye ettiler denedim,2-3 kullanım sonunda egzamalarım dahada arttı bende kullanmayı bıraktım
benim deterjanlara alerjim var.yastık kılıfında benim de yatamadığım olmuştur deterjan kokusundan.yazdıklarınızın çoğunu okudum .16.sayfada bırakıp güncellere başladım 210 la devam ediyorum.4 aylık bebeşim var ve kimyasalları hayatımdan çıkarmak istiyorum.ersağın çamaşır mak.tozuyla başlayacağım.umarım ii sonuç alırım.samimi bilgilendirmenizden dolayı teşekkür ederim.:)
Bir komşumun satış temsilciliğini yapmaya başlamasıyla çoğu ürününden aldım
Başka bi komşum amway satıyordu Türk firması kazansın mantığıyla ersağ almak istedim ama çoğundanmemnun kalmadım
memnun kalmadım derken içeriğini bilmemiz mümkün değil belki gerçekten bitkisel ve sağlıklıdır ancak koku temzilik vs. gibi görünür şeylere yorum yapabiliyoruz neyse
çamaşır makinası deterjanının kapağını açınca geniz yakan bir kokusu var ve çamaşırları sertleştirdi hem beyaz hem renkli için olanı aldım bitsin diye bekledim.
Diş macununun tadı felaket kötü , bulaşık makinası deterjanı kötü ve bardakları çizdi (belki çizme başka bi sebeptendir ama yıkamasıda kötü)
Sıvı bulaşık deterjanı çok güzel ve çok uzun süre dayanıklı
Yağ çözücüsü çok ağır bir deterjan bitkisel olduğuna inanasım gelmedi ama etkili davlumbazı fırını gıcır gıcır yaptı ama genzimide yaktı epey elle temas ettirilecek bişi değil.
Genel temizlik sıvısı fena değil ama bitince tekar aldıracak kadar iyi değil aşağı yukarı lock gibi diyebilirim.
Ve fiyatları bence çok pahalı.
benim deterjanlara alerjim var.yastık kılıfında benim de yatamadığım olmuştur deterjan kokusundan.yazdıklarınızın çoğunu okudum .16.sayfada bırakıp güncellere başladım 210 la devam ediyorum.4 aylık bebeşim var ve kimyasalları hayatımdan çıkarmak istiyorum.ersağın çamaşır mak.tozuyla başlayacağım.umarım ii sonuç alırım.samimi bilgilendirmenizden dolayı teşekkür ederim.:)
Sn ........ Bilgi Edinme Birimine gelen başvurunuz incelenmiştir. Bakanlığımızın bağlı kuruluşu olan Türkiye Halk Sağlığı Kurumunun yanıtı; Bilindiği üzere "Deterjanlar ve Deterjanlarda Kullanılan Yüzey Aktif Maddeler Hakkında Tebliğ" 23.12.2010 tarihli ve 27794 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmış ve 23.06.2011 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Ersağ Endüstriyel ve Kimyasal Temizlik Ürünleri Pazarlama Turizm Gıda İnş. San. Tic. Ltd. Şirketine ait olan temizlik ürünleri 18.01.2012 tarihli ve DET/022 No'lu bildirim kayıt belgesi ile kayıtları alınmıştır. Söz konusu firmanın ürünlerinden sadece "Ersağ Bio Beyaz Çamaşır Matik" "Ersağ Bio Renkli Çamaşır Matik" ve " Ersağ Bio Bulaşık Matik" isimli ürünler bitkisel içerikli ürünlerdir diğer ürünlerin içeriğinde ise kimyasal içerikler mevcuttur. Bilgilerinizi rica ederim. T.C sağlık Bakanlığı Bilgi Edinme Birimi
8-9 ay direnleri ve sonuç alanları okudum burdaa
kızlar bulaşık makinası deterjanın yanında ersağın parlatıcısınımı kullanıyorsunuz
bende bulaşık makinasında ersağa başlamak istiyorum
birde çamaşır makinasında 1 ölçek renkli ye yarım kapak aktif kullanmama rağmen çok köpürüyor sizdede oluyomu hatta yıkama biterken bile köpük oluyo bazen yeniden duruluyorum
14 aydır hala direniyorum. arada bir puslu çıkıyor hala. ama benim için diğer deterjanlarn bıraktığı kalıntıların yanında bu deterjandan çektiğimin hiç önemi yok.
parlatıcı ve tuz durumunuz ne?
Rica ederim, paylaşımlarımızın faydası olduysa ne mutlu bize. Bize diyorum çünkü ilk günden beri burada birçok değerli tecrübe paylaşıldı ben de diğer arkadaşlarım tarafından. ben 14 aydır kullanıyorum ürünleri. ilk günden beri de çamaşır tozlarını kullanıyorum. eşimin gömlekleri için yaka spreyini de kullanıyorum. tek tek ürüne yönelik bilgi isterseniz yazarsınız, elimden geldiğince anlatırım tekrar.
iyi de bu zaten bildiğimiz birşey. kimyasal var içinde ama tuza nacl dediğinizde tuz da bir kimyasal. kimyasal olması değil kimyasalın ne olduğu önemli içerikte.
14 aydır hala direniyorum. arada bir puslu çıkıyor hala. ama benim için diğer deterjanlarn bıraktığı kalıntıların yanında bu deterjandan çektiğimin hiç önemi yok.
merhaba once sıze ve bebısınıze saglıklı gunler dılerım. sentetık urunlere alerjınız varsa bıtkısel urunlerı deneyın. halen menun kalmazsanız ben sıze bır tarıf verecegım aktardan alacagınız bırkac basıt malzemeyle kendı camasır yıkkma tozunuzu evde yaparsnız...
benim saçımda 2 senedir egzama var ERSAĞ'ın şampuanını tavsiye ettiler denedim,2-3 kullanım sonunda egzamalarım dahada arttı bende kullanmayı bıraktım
ben kullandım. ilk zamanlar düzenli kullandığımda faydasını gördüm fakat sonraları aksatınca doğal olarak selüllitlerde ağırdan almaya başladılar. yani kısacası doktor bize nasılki almamız gereken ilaçları düzenli kullandığımızda faydasını göreceğimizi söylüyorsa bunlarda aynı şekilde düzenli kullanılmalı.selülit kremini kullanan varmııııı????
yardımcı olursan sevinirim.ersağ dan neler almalıyım.bulaşık makinem zaten sorunlu fabrika mak değişti 1.si yıkamıyordu bunda da aynı sorun var.kalıntı bırakıyor.kimyasal kalacağına ersağ kalsın diye düşünüyorum.bulaşık mak deterjanı ve parlatıcı alayım wc temzleyici alayım bide yağ çöz alayım.okuduklarımdan bu sonucu çıkardım.deterjanda almak isityorum ama 4 aylık bebeğim var.galiba onun için kulalnamam.wc yi halı dan leke çıkarmak için kullanan da okudum.loc gibi bu markanın ürünleri çok amaçlı galiba?cevabın için şimdiden tşk:)
kızlar bulaşık makinası deterjanın yanında ersağın parlatıcısınımı kullanıyorsunuz
bende bulaşık makinasında ersağa başlamak istiyorum
birde çamaşır makinasında 1 ölçek renkli ye yarım kapak aktif kullanmama rağmen çok köpürüyor sizdede oluyomu hatta yıkama biterken bile köpük oluyo bazen yeniden duruluyorum
Kullanmaya başladığımdan beri bir türlü memnun olamadığım ürün bulaşık makine tozuydu. Formülün yenilendiğini duymuştum ama eskisi bitmeden almamıştım. bu ayki siparişimde daha fazla dayanamayarak istedim bir tane. 3 kez yıkadım henüz ama sonuç mükemmel. bardaklarım pırıl pırıl lekesiz çıkıyor artık makineden.. son zamanlarda deterjanın üzerini elma sirkesi doldurup halletmeye çalışıyordum. artık hiçbirşey katmadan gayet güzel çıkıyorlar. çelikler, kaşıklar sanki yeni alınmış gibi..
bu mutluluğu paylaşmak istedim sizlerle. bence artık korkmadan alabilir, tavsiye edebilirsinizben kendim zor kullandığımdan kimselere de çekincelerimi anlatmadan alın diyemiyordum.