Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Butun bunlar işe yarasaydi bütün unluler güzellik merkezlerine gitmek yerine ersağ selulit kremini kullanirlardi.Merhabalar kızlar aranızda ersağ marka selülit kremi ve forma sokucu duş jeli kullanan faydasını gören var mı acaba
Gerçi daha önce sorsam daha iyi olacaktı
Çünkü dün sipariş verdim zannediyorum yakın zamanda gelir
Fikirlerinizi, tecrübelerinizi merak ettim
Butun bunlar işe yarasaydi bütün unluler güzellik merkezlerine gitmek yerine ersağ selulit kremini kullanirlardi.
Sağ olun cevabınız içinBen 7 yıl önce kullanmıştım ilk forma sokucu duş Jeli ve yine forma sokucu jeli 20 gün aralıksız kullandım bir hevesle sezaryan izim yok oldu ama selülit kremini kullanmadım
Türk markası olması dikkatimi çekti benim de, hepimizin bildiği amway, farmasi gibi bir markaBu markayı iki kez duydum.. Leke kremini kullanıp çok memnun kalan var.. Hatta deterjan lafı falan varmış çol memnunlar.. Ama dediğiniz selülit kremini kullanıp memnun kalan hiç duymadım.. Ben hiçbirini kullanmadım ama bi ara leke kremi düşünmedim değil.. Sonra baktım lekem geçti almamıştım
Aynen öyle evet.. Türk markası ve müdavimleri çok... İyi bir marka demek kiTürk markası olması dikkatimi çekti benim de, hepimizin bildiği amway, farmasi gibi bir marka
Nasil kullandiniz tarif eder misiniz rica etsem? Gunde 1 kere mi 2 kere mi ?Ben 7 yıl önce kullanmıştım ilk forma sokucu duş Jeli ve yine forma sokucu jeli 20 gün aralıksız kullandım bir hevesle sezaryan izim yok oldu ama selülit kremini kullanmadım
Kullanmaya başladım bakalım neler olacakAynen öyle evet.. Türk markası ve müdavimleri çok... İyi bir marka demek ki
Hadi bakalım inşallah faydası olurKullanmaya başladım bakalım neler olacak
İnşallahHadi bakalım inşallah faydası olur
Sabah ve akşam karın bolgeme sürdüm kuruyunca giyindim çatlaklarına ve ameliyat izim için kullandım ise yaradı sırf bu ürünleri indirimli almak için üye oldum pişman da olmadımNasil kullandiniz tarif eder misiniz rica etsem? Gunde 1 kere mi 2 kere mi ?
Losyonu sürdünüz o zaman dus jeli ile lifleyif sonra losyonu kullanmak gerektiğini okumustum sabah aksam yapmak zor geliyor banaSabah ve akşam karın bolgeme sürdüm kuruyunca giyindim çatlaklarına ve ameliyat izim için kullandım ise yaradı sırf bu ürünleri indirimli almak için üye oldum pişman da olmadım
Jelden kastim losyonBak şimdi kabak lifi ile güzelce dus jeli kullanarak liflen haftada iki kere yeter yani her gün banyo kapmak kışın zaten pek mümkün olmuyor ama jeli hergun sabah akşam iyice cildine yedir
Ben kışın kullanmıştım bu şekilde yapmıştım sonuç aldım inşallah sende sonuç alırsın
Teşekkürler bu eekilde deneyebilirimBak şimdi kabak lifi ile güzelce dus jeli kullanarak liflen haftada iki kere yeter yani her gün banyo kapmak kışın zaten pek mümkün olmuyor ama jeli hergun sabah akşam iyice cildine yedir
Ben kışın kullanmıştım bu şekilde yapmıştım sonuç aldım inşallah sende sonuç alırsın
Butun bunlar işe yarasaydi bütün unluler güzellik merkezlerine gitmek yerine ersağ selulit kremini kullanirlardi.