• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersag bitkisel ürünleri hakkında

arkadaşlar forumun en alt kısmında "hiçbir başlığa uymayan yazılar!" bölümünde "Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler...." diye geçen sene konu açılmıştı ve sayfalarca tecrübe, yorum yapıldı.

tekrar tekrar konu açmayıp orada paylaşım yapsanız daha iyi olur.

tekrar konular kapatılıyor çünkü...

bende çok memnunum her yerde kullanıyorum 8 aydır daha hiç kullanmamışım gibi sanki hiç bitmeyecek çok bereketli ve etkili en basta bu kadar para verilir mi dedim ama şimdi iyiki almışım diyorum en az 1 yıl daha bana gider halılara koltuklara cam ve kapılarabanyo tuvalet çamasırlara yer temzilemsine kullanıyorum ve gerçekten güzel temizliyor:21:

bende ürünleri 4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. beyaz çamaşırlarda ilk senler çok istediğim gibi değildi ve yanlışlıkla banyo wc eklemişim. sonuç mükemmel beyazlara bir kapak ilave edin görün. ayrıca çay kahve lekelerinede iyi geliyor. bu arada kazancıda süper, gelen hediyeler sayesinde ürünlerim bedavaya geliyor, aynısından evde varsa satıyorum veya hediye veriyorum.

banyo wc ayaktaki mantarlarada iyi geldiği görülmüş
ben denemeyi düşünüyorum. deneyince buradan sonucu sizlerle paylaşırım

Isteyen varsa geliş fiyatına getiririm. Üye olmak isteyenleri de üye yapıyorum.

merak ediyorum ersağ tüy azaltıcı losyon kullanan var mı? Yani ben 3 aydır yarım bacak ve ayak üstü için kullanıyorum azalışı ayak üstünden anlıyorum ki düzenli kullanmamama rağmen bacaklarımda pek fark edilmese de incelme var gibi ama bu ne kadar sürecek ve tüylerim azalıp da kullanmayı bıraktığımda tüyler eski haline dönecek mi?sabırla daha düzenli mi kullanmalıyım? ve gece gündüz losyonları cildimi yaktı göz çevreme de bu kremlerden sürdüm tahriş etti.şimdi loreal paris göz çevresi kullanıyorum göz çevresi için illaki ersağ göz çevresi ayrı mı alınmalı?bir de cildimi tahriş eden şey acaba hep dove sabun ile yıkardım yüzümü ersağ el köpüğü ile yıkadım diye mi böyle oldu:KK43: bilmiyorum. acil cevap istiyorum lütfen

Tüy azaltici düzenli kullanılınca etkisini gösterir kuaförlerin tavsiye ettiği bir urun kimyasal karisinca farkli tepkiler olabiliyor,ben ersaga uyeyim ürünlerini kullanıyorum memnunum

Yeter artık ! Nasıl bir ürün reklam politikası varsa !

Son düzenleyen: Moderatör:
Ersağ ücretsiz üyelik için sponsor no:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back