forumun "hiçbir başlığa uymayan yazılar" kısmında aynı konu açılmıştı...
tüy azaltıcısından sonuc aldınmı?ben daha yeni kullanmaya baslicam.
diş macunundan gayet memnunum. diger ürünlerinide yavas yavas alıyorum.
mobilya temizleyicisi,damla konsantre,masaj kremi,deri bakımı,selülit kremi,el sabunu
dus jeli ve sampuanlarını kullanıyorum.sampuanları saclarımı yumusacık etti.
canım en sonuç aldığım ürün diyebilirim. ağda süremi 2 ye katladı hemde inceltip azaltı düzenli kullanamama rağmen hemen yedekledim bile.
termal çamur ve antiakne alnımda sivilceler vardı minik minik pürüz oluşturuyordu onları geçirdi
diş macunundan bende çok memnunum aroması ferahlığı beyazlatması gayet başarılı benim gibi kahve ve çay tiryakılere şiddetle öneririm
şampuanlardan bio şampuan ve argan yağlıyı dönüşümlü kullanıyorum hamilelik sonrası dökülme problemini böyle önleyebildim avuç avuç dökülen saçlarım inan 3-4 tel anca dökülüyor şimdi
masaj kremi benim ağrı kesici niyetine kullandığım bir ürün
duş jelinden sıkılaştırıcı ve leylak olandan kullanıyorum
damla konsatreyi kullanmaya alışamadım malesef boca ediyorum halbuki 1-2 damla diyor ama leke çıkarıcı olarak ılık su ile ıslatıp üzerine damlattığımda kolayca çıkarıyor lekeyi
bende yeni kullanmaya başladım ürünleri nerdeyse temizlik urunlerinin hepsini aldım diyebilirim daha önce mikrotem alıyodum ama lekeler hiç çıkmıyodu bu daha iyi sanki.özellikle banyo wc 3 gun wc yi temizleyeli hala girince mis gibi kkokusu var:)
merhaba. ben de 1,5 yıldır ersağ'a üyeyim. evde deterjan namına (bulaşık matik hariç) her şey ersağ. kozmatik ürünlerinden de kullanıyorum. hepsinden çok memnunum. banyo wc evet çok güzel. kirlenmeyi geciktiriyor. eskiden tuvaletteki lavaboyu haftaiçi mutlaka tekrar temizlerdim. şimdi üzeri hiç toz olmuyor. muslukları falan ovmadan parlatıyor. duşakabinin içine sıkıyorum,biraz bekletip duruluyorum. ohh mis gibi tertemiz.
kullanıyorum ve cok memnunum.özellikle damla konsantre süper.
hiçbir leke kalmıyor.
bende çok memnunum her yerde kullanıyorum 8 aydır daha hiç kullanmamışım gibi sanki hiç bitmeyecek çok bereketli ve etkili en basta bu kadar para verilir mi dedim ama şimdi iyiki almışım diyorum en az 1 yıl daha bana gider halılara koltuklara cam ve kapılarabanyo tuvalet çamasırlara yer temzilemsine kullanıyorum ve gerçekten güzel temizliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?