• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersag bitkisel ürünleri hakkında

aysenazzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.496
21
158
38
arkadaslar türkiyede üretilen bir firma ersag ve tamamen bitkisel.
ERSAĞ NEDİR?

ERSAĞ, ÇEVRECİ DETERJANLARIYLA HAYATIMIZA SAĞLIK KATAN

YENİ NESİL ÜRÜNLERİYLE KİMYASALLARDAN BİZİ ARINDIRAN

ERSAĞ, ORGANİK SERTİFİKASI İLE TÜRKİYE’DE TEK

ERSAĞ, %100 ÜLKEMİZİN MALI

ERSAĞ, %94 BİTKİSEL İÇERİKLİ

SAĞLIKLI

YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE’Yİ HEDEFLEYEN

ERSAĞ TÜRKİYE'NİN BAĞRINDA..
ben bunun üyeliğini yapıyorum ve ürünleri cok güzel.
tavsiye ediyorum kesinlikle. yardımcıda olurum isteyenlere.

bicok hastalıkta doktorlar tarafından tavsiye edilir ersag bu arada.
bunuda bilgilendirmek isterim.

forumun "hiçbir başlığa uymayan yazılar" kısmında aynı konu açılmıştı...

merhaba bayanlar......3 yıldır amwayin temizlik ,,,,kişisel bakım ürünleri ve vitamin grubunu kullanıyorum.memnun muyum evet çok memnunun gayet güzel ürünler ve gayet te ekonomik.Kadınlar kulubünde yapmış olduğum araştırmalar sonucu ersağın da aynı ürünlerinin olduğunu ve Türk firması olduğunu öğrendim ve hemen temizlik ürünlerinden birer adet getirdim. genel temizlik ürünü çok güzel beklentilerimi karşılıyor,,,,,,banyo lavabo wc temizleyici çok güzel,,,,,şimdilik bu iki ürün hakkında bilgim var... kullandıkça yazarım..Burada sizlere amway çok kötü ersağ mükemmel demiyorum ikisinin de temizlik ürünleri gayet güzel Amway yabancı firma Ersağ Türk firması.............Ersağda olmayıpta Amwayde olan ürünleri Amway den alırım temizlik ürünleri artık ERSAĞ olacak....

ersağın ürünlerini kullandıkça paylaşacağım demiştim biraz önce beyaz çamaşır yıkama tozuyla yıkanmış çamışırlarımı astım Amway le kalite olarak aynı yani çok güzel

deterjan, şampuan,dişmacunu,parfüm ve kremlerim ersağ sıkı bir ersağcıyı diyebilirim ben çok memnunum bıraktığım ürünlerin yokluğunu aratmıyor daha ne isterim ki

ara ara ürünlerin fotolarını paylaşırım çocukla zor oluyor hepsini bir seferde yüklemem

Son düzenleme:

tüy azaltıcısından sonuc aldınmı?ben daha yeni kullanmaya baslicam.
diş macunundan gayet memnunum. diger ürünlerinide yavas yavas alıyorum.
mobilya temizleyicisi,damla konsantre,masaj kremi,deri bakımı,selülit kremi,el sabunu
dus jeli ve sampuanlarını kullanıyorum.sampuanları saclarımı yumusacık etti.

tüy azaltıcısından sonuc aldınmı?ben daha yeni kullanmaya baslicam.
diş macunundan gayet memnunum. diger ürünlerinide yavas yavas alıyorum.
mobilya temizleyicisi,damla konsantre,masaj kremi,deri bakımı,selülit kremi,el sabunu
dus jeli ve sampuanlarını kullanıyorum.sampuanları saclarımı yumusacık etti.

canım en sonuç aldığım ürün diyebilirim. ağda süremi 2 ye katladı hemde inceltip azaltı düzenli kullanamama rağmen hemen yedekledim bile.
termal çamur ve antiakne alnımda sivilceler vardı minik minik pürüz oluşturuyordu onları geçirdi
diş macunundan bende çok memnunum aroması ferahlığı beyazlatması gayet başarılı benim gibi kahve ve çay tiryakılere şiddetle öneririm
şampuanlardan bio şampuan ve argan yağlıyı dönüşümlü kullanıyorum hamilelik sonrası dökülme problemini böyle önleyebildim avuç avuç dökülen saçlarım inan 3-4 tel anca dökülüyor şimdi
masaj kremi benim ağrı kesici niyetine kullandığım bir ürün
duş jelinden sıkılaştırıcı ve leylak olandan kullanıyorum
damla konsatreyi kullanmaya alışamadım malesef boca ediyorum halbuki 1-2 damla diyor ama leke çıkarıcı olarak ılık su ile ıslatıp üzerine damlattığımda kolayca çıkarıyor lekeyi

canım en sonuç aldığım ürün diyebilirim. ağda süremi 2 ye katladı hemde inceltip azaltı düzenli kullanamama rağmen hemen yedekledim bile.
termal çamur ve antiakne alnımda sivilceler vardı minik minik pürüz oluşturuyordu onları geçirdi
diş macunundan bende çok memnunum aroması ferahlığı beyazlatması gayet başarılı benim gibi kahve ve çay tiryakılere şiddetle öneririm
şampuanlardan bio şampuan ve argan yağlıyı dönüşümlü kullanıyorum hamilelik sonrası dökülme problemini böyle önleyebildim avuç avuç dökülen saçlarım inan 3-4 tel anca dökülüyor şimdi
masaj kremi benim ağrı kesici niyetine kullandığım bir ürün
duş jelinden sıkılaştırıcı ve leylak olandan kullanıyorum
damla konsatreyi kullanmaya alışamadım malesef boca ediyorum halbuki 1-2 damla diyor ama leke çıkarıcı olarak ılık su ile ıslatıp üzerine damlattığımda kolayca çıkarıyor lekeyi

bende sıkılastırıcı dus jelini kullanıyorum.ferahlatıyor vücudumu.
kremsiz sac sampuanını önermişlerdi bana.ondanda memnunum.

bende yeni kullanmaya başladım ürünleri nerdeyse temizlik urunlerinin hepsini aldım diyebilirim daha önce mikrotem alıyodum ama lekeler hiç çıkmıyodu bu daha iyi sanki.özellikle banyo wc 3 gun wc yi temizleyeli hala girince mis gibi kkokusu var:)

bende yeni kullanmaya başladım ürünleri nerdeyse temizlik urunlerinin hepsini aldım diyebilirim daha önce mikrotem alıyodum ama lekeler hiç çıkmıyodu bu daha iyi sanki.özellikle banyo wc 3 gun wc yi temizleyeli hala girince mis gibi kkokusu var:)

ben henüz onu denemedim.

merhaba. ben de 1,5 yıldır ersağ'a üyeyim. evde deterjan namına (bulaşık matik hariç) her şey ersağ. kozmatik ürünlerinden de kullanıyorum. hepsinden çok memnunum. banyo wc evet çok güzel. kirlenmeyi geciktiriyor. eskiden tuvaletteki lavaboyu haftaiçi mutlaka tekrar temizlerdim. şimdi üzeri hiç toz olmuyor. muslukları falan ovmadan parlatıyor. duşakabinin içine sıkıyorum,biraz bekletip duruluyorum. ohh mis gibi tertemiz.

merhaba. ben de 1,5 yıldır ersağ'a üyeyim. evde deterjan namına (bulaşık matik hariç) her şey ersağ. kozmatik ürünlerinden de kullanıyorum. hepsinden çok memnunum. banyo wc evet çok güzel. kirlenmeyi geciktiriyor. eskiden tuvaletteki lavaboyu haftaiçi mutlaka tekrar temizlerdim. şimdi üzeri hiç toz olmuyor. muslukları falan ovmadan parlatıyor. duşakabinin içine sıkıyorum,biraz bekletip duruluyorum. ohh mis gibi tertemiz.

hımmm o zaman ben hemen denemek istiyorum bu ürünü.

evet canım mutlaka denemelisin. antibakteriyel olması ayrı bir güzellik katıyor. seminerlerin bir tanesinde akdeniz üniversitesinden ismini,namını şimdi hatırlayamadım bir uzman katılmıştı. hastanede yenidoğan ünitesinde bebek ölümleri olduğu zaman oradaki enfeksiyonu sadece ve sadece ersağ antibakteriyel banyo wc nin yok ettiğinden bahsetmişti. düşün yani o kadar ürün içerisinden. çamaşır suyunden bile daha etkili.

kullanıyorum ve cok memnunum.özellikle damla konsantre süper.
hiçbir leke kalmıyor.

bende çok memnunum her yerde kullanıyorum 8 aydır daha hiç kullanmamışım gibi sanki hiç bitmeyecek çok bereketli ve etkili en basta bu kadar para verilir mi dedim ama şimdi iyiki almışım diyorum en az 1 yıl daha bana gider halılara koltuklara cam ve kapılarabanyo tuvalet çamasırlara yer temzilemsine kullanıyorum ve gerçekten güzel temizliyor:21:

bende çok memnunum her yerde kullanıyorum 8 aydır daha hiç kullanmamışım gibi sanki hiç bitmeyecek çok bereketli ve etkili en basta bu kadar para verilir mi dedim ama şimdi iyiki almışım diyorum en az 1 yıl daha bana gider halılara koltuklara cam ve kapılarabanyo tuvalet çamasırlara yer temzilemsine kullanıyorum ve gerçekten güzel temizliyor:21:

onu almıstım henüz tam kullanmaya baslamadım ama dusa kabinde denedim anında lekeyi cıkardı bembeyaz yaptı.
beyaz camasırlardada makinede kullanabiliyormussun

ersağı istediğiniz yerde kullanın gerçekten insanın kafasınıda çalıştırıyor :)ben hepsini kafama göre uyguluyorum çokta güzel oluyor mesela halı silerken suya banyo wc halı şampuanı birazda damla katıyorum hem yumuşak hem parlak hemde geç kirleniyor yada bulaşık veya çamaşır matıkle lavabo tencere ovmak gibi:)

Back