Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkenden test yaptim 10. gun tupbebek cizgiye bakin lutfen
Ay ne guzel :) simdiden hayirli olsun hersey gonlunuzce olsun,. insallah daha guzel sonuclar alirsiniz yarin.
Bende bugun tekrar test yaptim ama ilk yaptigim testten daha silinik cikiyor yok gibi nedense.Galiba negatif benim ki. bi kac gun daha bekleyip tekrar yap diyenler var ama hayirlisi...bide oyle bakicam.
Ay ne guzel :) simdiden hayirli olsun hersey gonlunuzce olsun,. insallah daha guzel sonuclar alirsiniz yarin.
Bende bugun tekrar test yaptim ama ilk yaptigim testten daha silinik cikiyor yok gibi nedense.Galiba negatif benim ki. bi kac gun daha bekleyip tekrar yap diyenler var ama hayirlisi...bide oyle bakicam.