Evet Silk çıkmış canım bence var ne zaman kan vereceksinMerhaba Erkenden testyaptim. coz silik cizgi cikti. erkenden yaptim tup bebek 10. gun testi yaptim tam net gözukmedi ama sizin yardiminiz gerekiyor. resim buyuturseniz daha net gözukur test arti seklinde olmasi gerekiyor diye yaziyor(http://imgur.com/a/NJKQgGt) Eki Görüntüle 2837315
Aslında var gibiydi ama negatif mi kesin başka yaptınız mıbugun yine yaptim tek cizgi cikti demekki bossssss
Ayin 29 ve 30 unda yaptim.29 unda olan resimde ki gibi biraz silik cizgi 30 unda olan ilkinden daha da silik nerdeyse yok gibi.o nedenle kafam karisti.Aslında var gibiydi ama negatif mi kesin başka yaptınız mı
Burda silik de olsa bir çizgi varAyin 29 ve 30 unda yaptim.29 unda olan resimde ki gibi biraz silik cizgi 30 unda olan ilkinden daha da silik nerdeyse yok gibi.o nedenle kafam karisti.
30 unda ki testim asagidaki resim oluyor.
Silik cizgi bende gordum daha yeni oldugu icin oyle cikmistir hemen kan verMerhaba Erkenden testyaptim. coz silik cizgi cikti. erkenden yaptim tup bebek 10. gun testi yaptim tam net gözukmedi ama sizin yardiminiz gerekiyor. resim buyuturseniz daha net gözukur test arti seklinde olmasi gerekiyor diye yaziyor(http://imgur.com/a/NJKQgGt) Eki Görüntüle 2837315
Burdaki cizgi digerinden daha net gibi geldi banaAyin 29 ve 30 unda yaptim.29 unda olan resimde ki gibi biraz silik cizgi 30 unda olan ilkinden daha da silik nerdeyse yok gibi.o nedenle kafam karisti.
30 unda ki testim asagidaki resim oluyor.
bu ilk yaptigim test. arti seklinde olmasi lazim buyuk ekrandaki cizgi.Burdaki cizgi digerinden daha net gibi geldi bana
buda ikinci testimBurdaki cizgi digerinden daha net gibi geldi bana
Bilemedimki canım insaAllah vardir kan nezaman vercenbu ilk yaptigim test. arti seklinde olmasi lazim buyuk ekrandaki cizgi.
testin pozzitif olmasi icin de bu sekil olmasi gerekiyor normalde daha belirgin haliBurdaki cizgi digerinden daha net gibi geldi bana
İkisindede var cizgibuda ikinci testim
sabah tekrar idrar testi yapacam insALLAH. yurtdisinda kolay kolay kan testi yaptiramiyorumBilemedimki canım insaAllah vardir kan nezaman vercen
Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah bebisin sana tutunmusturtestin pozzitif olmasi icin de bu sekil olmasi gerekiyor normalde daha belirgin hali
Anladim canim sabah daha nett cikar insaAllah koyulasırsabah tekrar idrar testi yapacam insALLAH. yurtdisinda kolay kolay kan testi yaptiramiyorum
Var gibi duruyor içtiğiniz su bile etkiler koyulaşmaması belki o an ki vucut halinizden tam koyu olmasa da silik var ve inşallah vardırsabah tekrar idrar testi yapacam insALLAH. yurtdisinda kolay kolay kan testi yaptiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?