erkenden test yaptim 10. gun tupbebek cizgiye bakin lutfen

catan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2021
22
6
1
34
Merhaba Erkenden testyaptim. coz silik cizgi cikti. erkenden yaptim tup bebek 10. gun testi yaptim tam net gözukmedi ama sizin yardiminiz gerekiyor. resim buyuturseniz daha net gözukur test arti seklinde olmasi gerekiyor diye yaziyor

Eklentiler

• gabtest.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 215
Son düzenleme:
Bence kan verin pozitif duruyor ama düzenli artış önemli.

normalde 12. gun normalde idrar testi yapip sonradan kan testi yapabilirim. Tupbebek merkezi yurtdisinda kan testi yapmiyor sadece idrar yapilmasini isteniyor. özelden kan testi yapiliyor sadece

kızlar hava 25 derece ve üşüyorum bata 6 gün var ve tüm adet belirtilerim tavan çenem titriyor resmen

Aslında var gibiydi ama negatif mi kesin başka yaptınız mı
Ayin 29 ve 30 unda yaptim.29 unda olan resimde ki gibi biraz silik cizgi 30 unda olan ilkinden daha da silik nerdeyse yok gibi.o nedenle kafam karisti.
30 unda ki testim asagidaki resim oluyor.

Eklentiler

• 11 gun.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 71
Ayin 29 ve 30 unda yaptim.29 unda olan resimde ki gibi biraz silik cizgi 30 unda olan ilkinden daha da silik nerdeyse yok gibi.o nedenle kafam karisti.
Burda silik de olsa bir çizgi var

Burdaki cizgi digerinden daha net gibi geldi bana

sabah tekrar idrar testi yapacam insALLAH. yurtdisinda kolay kolay kan testi yaptiramiyorum
Var gibi duruyor içtiğiniz su bile etkiler koyulaşmaması belki o an ki vucut halinizden tam koyu olmasa da silik var ve inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…