Kızlar tamam çok saçma diyeceksiniz ama benim reglime 14 gün var ve benim şuan bel ağrım,kasık ağrım gaz, sürekli lavaboya çıkma, uykusuzluk gibi sorunlarım olmaya başladı. Geçen ay da bu belirtilerim varken hamileydim ama kimyasal gebelikti son buldu. Benim gibi erkenden belirti yaşayan falan oldu mu
Kuzum adetine 14 gün varsa sen şu an yumurtlama dönemindesin, bolca değerlendir .. saydıkların aynı zamanda yumurtlama belirtisi de.Neden kimse bir şey demiyor
Değerlendirdim evet ama geçen ay da bmyle erkenden belirt yaşamıştım şimdi de yaşayınca şüphe ettim yaKuzum adetine 14 gün varsa sen şu an yumurtlama dönemindesin, bolca değerlendir .. saydıkların aynı zamanda yumurtlama belirtisi de.
Daha önce hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım amaYumurtlama belirtisidir bunlar
Geçen ayda böyle oldu hamileymişim şimdi yine olunca şüphe ettimÇok erken psikolojik olduğunu düşünüyorum
Geçen ay böyle olduğu için psikolojik diyorum aslında aynı şeyleri bekliyorsun beklenti içimdesin o yüzdenGeçen ayda böyle oldu hamileymişim şimdi yine olunca şüphe ettim
Doğru olabilirGeçen ay böyle olduğu için psikolojik diyorum aslında aynı şeyleri bekliyorsun beklenti içimdesin o yüzden
Sabretmeni öneririm inşallah olur bu ayDoğru olabilir
İnşallah bir buçuk yıl geçti çok yoruldum rabbim bana da isteyen herkese de kolaylıkla hamile kalmayı nasip etsinSabretmeni öneririm inşallah olur bu ay
regline 14 gün varsa 2 günde bir ilişki dene yumurtlama dönemindesin benceKızlar tamam çok saçma diyeceksiniz ama benim reglime 14 gün var ve benim şuan bel ağrım,kasık ağrım gaz, sürekli lavaboya çıkma, uykusuzluk gibi sorunlarım olmaya başladı. Geçen ay da bu belirtilerim varken hamileydim ama kimyasal gebelikti son buldu. Benim gibi erkenden belirti yaşayan falan oldu mu
Amin canım inşallah bekleyen herkese nasip ederİnşallah bir buçuk yıl geçti çok yoruldum rabbim bana da isteyen herkese de kolaylıkla hamile kalmayı nasip etsin
Real bitimimden itibaren 1 gün durup 1 gün değerlendiriyoruz ama ben pcosum acaba erken yumurtlama olabilir miregline 14 gün varsa 2 günde bir ilişki dene yumurtlama dönemindesin bence
Ben de geçen ay 8 i çatladı 9 u degerlendire bildik geç kaldım tabi. 25 i tam adet gunumde 2 gün kanamam oldu her zamankinden az ama normal adet renginde sonraki 2 gün kahverengi geldi. Son 1 haftadır sol kasigim belim agriyor yuruyemiyorum bacak uyusmam da var. Bu ay yumurta takibi yapıyorum ama bitaraftanda da acabami diyorum. Gaz uykusuzluk bende de var.Kızlar tamam çok saçma diyeceksiniz ama benim reglime 14 gün var ve benim şuan bel ağrım,kasık ağrım gaz, sürekli lavaboya çıkma, uykusuzluk gibi sorunlarım olmaya başladı. Geçen ay da bu belirtilerim varken hamileydim ama kimyasal gebelikti son buldu. Benim gibi erkenden belirti yaşayan falan oldu mu
Gaz ve uyku sorununu ben hamileliğe bağlıyorum ya benim tuvalete gitmemde zorlaştıBen de geçen ay 8 i çatladı 9 u degerlendire bildik geç kaldım tabi. 25 i tam adet gunumde 2 gün kanamam oldu her zamankinden az ama normal adet renginde sonraki 2 gün kahverengi geldi. Son 1 haftadır sol kasigim belim agriyor yuruyemiyorum bacak uyusmam da var. Bu ay yumurta takibi yapıyorum ama bitaraftanda da acabami diyorum. Gaz uykusuzluk bende de var.