Regl olacak gibi ağrı var bende de gaz uyku hali yorgunluk.. günlerde geçmek bilmiyor ama test yaparsan bana haber ver lütfenSeninle benim soru başlığımda da konuşmuştuk. Aynılarını yaşıyorum günlerdir. Gaz uykusuzluk yorgunluk karnima batma giriyor sürekli ve şiddetli adet sancısı çekiyorum. Belim kasıklarım çok ağrıyor. Başım da ağrıyor.
Ama adetim gecikmedi daha geciksin test yapıcam olabilir mi bilmiyorum
Tamam haber vericem çok fena üşütmüş de olabilirim. Çünkü bu ay eşimle toplasan 4 kez falan birlikte olmuşuzdur. Yani günaşırı olduğu zamanlar gebelik olmadı. Şimdi olmasını çok mümkün görmüyorum kafam karışık bu yüzden. Sen de mutlaka haber verRegl olacak gibi ağrı var bende de gaz uyku hali yorgunluk.. günlerde geçmek bilmiyor ama test yaparsan bana haber ver lütfen
Şans bu belki olmuştur ben 15 gün sonrasına randevu alabildim doktora bakalım neler olacakTamam haber vericem çok fena üşütmüş de olabilirim. Çünkü bu ay eşimle toplasan 4 kez falan birlikte olmuşuzdur. Yani günaşırı olduğu zamanlar gebelik olmadı. Şimdi olmasını çok mümkün görmüyorum kafam karışık bu yüzden. Sen de mutlaka haber ver
Ben siyah erik suyunu içtikten sonra düzene girdi gabzlik. Benim bütün belirtilerim gitti sadece gaz kaldıGaz ve uyku sorununu ben hamileliğe bağlıyorum ya benim tuvalete gitmemde zorlaştı
Ben test yaptım hafif silik çizgi gördüm ama erken dedilerBen siyah erik suyunu içtikten sonra düzene girdi gabzlik. Benim bütün belirtilerim gitti sadece gaz kaldı
Hadi hayırlısı inşallah yükselir değerin adete kaç gün kaldiBen test yaptım hafif silik çizgi gördüm ama erken dediler
Çok var 11günnvarHadi hayırlısı inşallah yükselir değerin adete kaç gün kaldi
Evet hayalet çizgi görünüyor o zaman bu yumurtlamada tutmuştur adet günü belli olur. 6 gün kala kanda net çıkarÇok var 11günnvar
2 gün sonraya randevu aldım kan verecem bakayım inşallah olur ya benimde isteyen herkesindeEvet hayalet çizgi görünüyor o zaman bu yumurtlamada tutmuştur adet günü belli olur. 6 gün kala kanda net çıkar
İnşallah canım haber verirsin2 gün sonraya randevu aldım kan verecem bakayım inşallah olur ya benimde isteyen herkesinde
Tamam canımİnşallah canım haber verirsin
Selam canım, benim tüm belirtilerim gitti bu ayki umudumda gitti sanırımİnşallah canım haber verirsin
Yarinmi randevun yine de git belli olmaz. Ben bu ay tekrar değerlendiriyorum geçen ay tutmadı sanırım. Çünkü bugün pikti lh. Ümidini kaybetmeSelam canım, benim tüm belirtilerim gitti bu ayki umudumda gitti sanırım
Of inşallah güzel sonuçlar alırızYarinmi randevun yine de git belli olmaz. Ben bu ay tekrar değerlendiriyorum geçen ay tutmadı sanırım. Çünkü bugün pikti lh. Ümidini kaybetme
Belli değilMerhaba sonuö nedir merak ettim de