benim hiç olmadı vallaz. mide yanmaşarım vardı ilk zamanlar ama iştahım hep açıktı. 2 haftadır bi azaldı iştahım ama dediğim gibi kusma, ayılma, bayılma hiçbirini yasamadımKardeşlerim yiyorken ye bidaha yiyemen bunlar iyi günlerin bilmem ne valla takmıyorum hiç birinişuan iyiyim inşallah böyle devam eder herkesin ayilmali bayilmali kusmali olacak diye bir şey yok
Benim de 3 ay regl görmüş ablama süt dokununca fark etmişlerbenim annem bana hamile olduğunu 5.aya kadar farketmemis kfkd olabiliyor hani her sey mümkün
Aynen bende reflü vardi şuan yanma yok şükür yedimize dikkat edince mecbur oda duzeldibenim hiç olmadı vallaz. mide yanmaşarım vardı ilk zamanlar ama iştahım hep açıktı. 2 haftadır bi azaldı iştahım ama dediğim gibi kusma, ayılma, bayılma hiçbirini yasamadımdoktorum da diyor ki e deli misin daha ne istiyorsun
iyi şeyler de oluyor isteAynen bende reflü vardi şuan yanma yok şükür yedimize dikkat edince mecbur oda duzeldi
Ayneniyi şeyler de oluyor iste
bende de olmadı valla bekliyorumAynenaserme vs de olmadi ne zaman başlar acaba
bende de olmadı valla bekliyorum
hiç germe kendini valla31 kalp atışı çok korkuyorum duyamazsam diye bilmiom heycan korku herşey doruklarda
Ah keşkebenim annem bana hamile olduğunu 5.aya kadar farketmemis kfkd olabiliyor hani her sey mümkün
hadi güzel haberlerle dönersiniz inşallah.Ah keşke
Bu ay olmadı da diğer ay inşallah rabbim herkese sağlıkla nasip etsinhadi güzel haberlerle dönersiniz inşallah.
amin inşallahBu ay olmadı da diğer ay inşallah rabbim herkese sağlıkla nasip etsin
Ovulasyon testi hiç yapmadım yapanlar daha iyi yorumlar ama illa 14.gün değil farklı günlerde yumurtlama olabiliyor hatta nadiren de olsa farklı zamanda çift yumurtlama olabiliyormuş. Tam o günü değerlendirdiyseniz sperm de saatler içinde yumurtaya ulaştıysa mümkün gibi geliyorArkadaşlar içinizde adete 5 6 gün Kala ovulasyon testi pik olup hamile kalan var mı
Umarım dediğiniz gibi olur geçen sene çünkü bir kürtaj geçirdim o yüzden çok istiyorumOvulasyon testi hiç yapmadım yapanlar daha iyi yorumlar ama illa 14.gün değil farklı günlerde yumurtlama olabiliyor hatta nadiren de olsa farklı zamanda çift yumurtlama olabiliyormuş. Tam o günü değerlendirdiyseniz sperm de saatler içinde yumurtaya ulaştıysa mümkün gibi geliyor
Adetime 3 gün var göğüslerim ucu acımaya başladı şiş zaten 10 gündür yeni yeni acımaya başladı damarlarım belirginleşti ihtimal olabilir mibenim hiç olmadı vallaz. mide yanmaşarım vardı ilk zamanlar ama iştahım hep açıktı. 2 haftadır bi azaldı iştahım ama dediğim gibi kusma, ayılma, bayılma hiçbirini yasamadımdoktorum da diyor ki e deli misin daha ne istiyorsun
olabilir tabii kiAdetime 3 gün var göğüslerim ucu acımaya başladı şiş zaten 10 gündür yeni yeni acımaya başladı damarlarım belirginleşti ihtimal olabilir mi
Adet ağrısı gibi ağrı giriyor bazen bideolabilir tabii ki
Biraz önce de beyaz akıntım geldi adet öncesi gelir mi kiolabilir tabii ki