Çok teşekkürler, hayırlı olsun çok sağlıklı bir gebeliğiniz olsun inşallah. <3 Benim 10. gün akşamı çıktı çok silik de olsa ben de 12 gün diye biliyorum ancak sonraki günlerde de hep 2.çizgi çıkınca emin olmak istedim. Test görüntülerini ekliyorum. Yalnız bende hafif bulantı dışında belirti olmadı, regl gecikmesini bekleyip kan vermeye gideceğim mutlakailişkiden en erken 12 gün sonra idrar testinde çıkar gebelik. ve evet bende de erken yumurtlama olmustu ve reglimden 4 gün önce gebeliği öğrenmiştim. 3 gün önce de kan vermistim ve değerim 306ydı. yani olabilir. bazı durumlarda regl gelmeden gebeliği öğrenmek mümkün. ama bende belirtiler ağır olduğu için regl öncesi test yapmistim. tabii ki en sağlıklısı regl gecikmesini beklemek. benim testim reglden 4 gün önce böyleydi.
bence de öyle yapın. su an var gibi görünüyor. inşallah kan sonucunuz da iyi gelirÇok teşekkürler, hayırlı olsun çok sağlıklı bir gebeliğiniz olsun inşallah. <3 Benim 10. gün akşamı çıktı çok silik de olsa ben de 12 gün diye biliyorum ancak sonraki günlerde de hep 2.çizgi çıkınca emin olmak istedim. Test görüntülerini ekliyorum. Yalnız bende hafif bulantı dışında belirti olmadı, regl gecikmesini bekleyip kan vermeye gideceğim mutlaka
Amin çok teşekkürlerbence de öyle yapın. su an var gibi görünüyor. inşallah kan sonucunuz da iyi gelir
hepimiz inşallahAmin çok teşekkürlerİnşallah sizin de çok sağlıklı doğum süreciniz olsun, sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın
Belirtileriniz nelerdiilişkiden en erken 12 gün sonra idrar testinde çıkar gebelik. ve evet bende de erken yumurtlama olmustu ve reglimden 4 gün önce gebeliği öğrenmiştim. 3 gün önce de kan vermistim ve değerim 306ydı. yani olabilir. bazı durumlarda regl gelmeden gebeliği öğrenmek mümkün. ama bende belirtiler ağır olduğu için regl öncesi test yapmistim. tabii ki en sağlıklısı regl gecikmesini beklemek. benim testim reglden 4 gün önce böyleydi.
reglden bir hafta önce rahimde batma ve regl sancısı. reglden 4 gün önce de göğüs uçlarım yara gibi ağrıyordu. ve iştahım cok açılmıştıBelirtileriniz nelerdi
Benimde göğüsüm kahve kısmı genişledi ama umudum yok sanki olmadı bu ayreglden bir hafta önce rahimde batma ve regl sancısı. reglden 4 gün önce de göğüs uçlarım yara gibi ağrıyordu. ve iştahım cok açılmıştı
regl gelmediği sürece unut var valla. benim göğüs uçlarım çok sonradan genişledi. 6.-7.haftalarda falanBenimde göğüsüm kahve kısmı genişledi ama umudum yok sanki olmadı bu ay
2 düşüğüm var zaten korkuyorum ama hiç mide bulantım olmadı bazen dua ediyorum midem bulansın diyeregl gelmediği sürece unut var valla. benim göğüs uçlarım çok sonradan genişledi. 6.-7.haftalarda falan
bende de mide bulantısı olmadı hiç. bir kez kustum sadece simdiye kadar. bence onlara takılmayın. her hamilelikte, herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir sey yok2 düşüğüm var zaten korkuyorum ama hiç mide bulantım olmadı bazen dua ediyorum midem bulansın diye
Bende daha öğürme kusma yok bulanti da yok alt karın ağrısı var Ara ara uykum.var uyuyamıyorum çalışıyorumbende de mide bulantısı olmadı hiç. bir kez kustum sadece simdiye kadar. bence onlara takılmayın. her hamilelikte, herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir sey yok
ayy bebek olsun da onlar atlatılırBende daha öğürme kusma yok bulanti da yok alt karın ağrısı var Ara ara uykum.var uyuyamıyorum çalışıyorumbitik durumdayim
Evet haklısınız ama sanırım herkeste olan bir belirti göğüs ağrısıbende de mide bulantısı olmadı hiç. bir kez kustum sadece simdiye kadar. bence onlara takılmayın. her hamilelikte, herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir sey yok
ben de en cok onu gördüm herkeste sanırımEvet haklısınız ama sanırım herkeste olan bir belirti göğüs ağrısı
Evet tek ortak belirti diyebiliriz bazılarında oda olmuyorben de en cok onu gördüm herkeste sanırım
Kardeşlerim yiyorken ye bidaha yiyemen bunlar iyi günlerin bilmem ne valla takmıyorum hiç biriniayy bebek olsun da onlar atlatılır
benim annem bana hamile olduğunu 5.aya kadar farketmemis kfkd olabiliyor hani her sey mümkünEvet tek ortak belirti diyebiliriz bazılarında oda olmuyor