- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
yumurtlama yok T nin C kadar koyu renkte olması gerekiyor yumurtlama olması içinKızlar merhaba bu ay kimyasal gebelik geçirdim işimi şansa bırakmamak için 30 lu ovülasyon testi sipariş ettim reglim biteli 2 gün oluyor bugün ovülasyon testi yaptım ilk 2 dk içinde ikinci çizgi bu şekilde çıktı şok oldum. Erken yumurtlama olabilir mi?
Yumurtlamaya yakın olmaz mı ama silik çizgiler?yumurtlama yok T nin C kadar koyu renkte olması gerekiyor yumurtlama olması için
O zaman takipte kalayım ben teşekkür ediyorumyok canımLH hormonu hep vücudumuzda var yumurtlama olana kadar hep böyle silik çıkacak
yumurtlama böyle olur hatta t daha da koyu çıkabilir bazılarında, bundan sonra ellindeki gibi çıkarsa yumurta catlamistirKızlar merhaba bu ay kimyasal gebelik geçirdim işimi şansa bırakmamak için 30 lu ovülasyon testi sipariş ettim reglim biteli 2 gün oluyor bugün ovülasyon testi yaptım ilk 2 dk içinde ikinci çizgi bu şekilde çıktı şok oldum. Erken yumurtlama olabilir mi?
Beni şaşırtan adetten 2 gün sonra bu kadar belirgin bşe şekilde silik çıkması oldu :)yumurtlama böyle olur hatta t daha da koyu çıkabilir bazılarında, bundan sonra ellindeki gibi çıkarsa yumurta catlamistir
her zaman öyle cikarki lh hormonu var oneml olan koyu çıkması sen devam et koyuyu yakalayana kadarBeni şaşırtan adetten 2 gün sonra bu kadar belirgin bşe şekilde silik çıkması oldu :)
Çok geçmiş olsun canım Allah herkese sağlıklı benekler nasip etsinmeryemhilall geçmiş olsun cok üzüldüm hatırladın mı beni ilk pko ile ilgili konunda konuşmuştuk sonrada Bebek müjdesi vermiştin o konunda da konuştuk ben zaten değerinden anlamıştım seni üzmek istemedim sadece belki katlar dedim hayırlısı neyse o olsunn tekrar olur ınsallah bende 2 Mart’ta kürtaj oldum maleseff
Allah razı olsun inşallah kısa sürede yerini doldururuz ikimizdeÇok geçmiş olsun canım Allah herkese sağlıklı benekler nasip etsin
İnşallah canım benimAllah razı olsun inşallah kısa sürede yerini doldururuz ikimizde
Şok olcak bi durum yok canim bildigin negativ buKızlar merhaba bu ay kimyasal gebelik geçirdim işimi şansa bırakmamak için 30 lu ovülasyon testi sipariş ettim reglim biteli 2 gün oluyor bugün ovülasyon testi yaptım ilk 2 dk içinde ikinci çizgi bu şekilde çıktı şok oldum. Erken yumurtlama olabilir mi?
Tek çizgi beklediğimden normalde benim yumurtlama dönemine girdiğim de ikincisi silik çıkıyor normalin dışında gelişen bir durum yanı benim için o yüzden şok oldum doğal olarakŞok olcak bi durum yok canim bildigin negativ bu
Her ay farkli olabilir canim benim bi kere adet oncesi 2 cizgide kopkoyu cikmistiTek çizgi beklediğimden normalde benim yumurtlama dönemine girdiğim de ikincisi silik çıkıyor normalin dışında gelişen bir durum yanı benim için o yüzden şok oldum doğal olarak
Yumurtlamanın olduğu gün elbette koyu çizgi görüyorum yumurtlama dönemine girdiğim de silik çizgi görüyorum benHer ay farkli olabilir canim benim bi kere adet oncesi 2 cizgide kopkoyu cikmistihamileyim sandim ama malesef..
Yani sen yumurtlamada 2 koyu cizgi gormuyomusun
Zaten bu testler yavas yavas koyulasmazki bigun ikinci cizgiyi bile gormeden diger gun kopkoyu cizgi gorebilirsin vucudda Lh hormonu surekli oldugu icin dalgalanma bi silik bi biraz koyu olabiliyoYumurtlamanın olduğu gün elbette koyu çizgi görüyorum yumurtlama dönemine girdiğim de silik çizgi görüyorum ben
Ben koyu rengi görene kadar teste tam gaz devam edeyimZaten bu testler yavas yavas koyulasmazki bigun ikinci cizgiyi bile gormeden diger gun kopkoyu cizgi gorebilirsin vucudda Lh hormonu surekli oldugu icin dalgalanma bi silik bi biraz koyu olabiliyo
Evet devam et canimBen koyu rengi görene kadar teste tam gaz devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?