• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken yumurtlama olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meryemhilall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
1.127
536
73
28
Kızlar merhaba bu ay kimyasal gebelik geçirdim işimi şansa bırakmamak için 30 lu ovülasyon testi sipariş ettim reglim biteli 2 gün oluyor bugün ovülasyon testi yaptım ilk 2 dk içinde ikinci çizgi bu şekilde çıktı şok oldum. Erken yumurtlama olabilir mi?

Eklentiler

• 20200305_101806.jpg
    20200305_101806.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar merhaba bu ay kimyasal gebelik geçirdim işimi şansa bırakmamak için 30 lu ovülasyon testi sipariş ettim reglim biteli 2 gün oluyor bugün ovülasyon testi yaptım ilk 2 dk içinde ikinci çizgi bu şekilde çıktı şok oldum. Erken yumurtlama olabilir mi?
yumurtlama yok T nin C kadar koyu renkte olması gerekiyor yumurtlama olması için

Aradan 10 dk geçincede en son hali bu şoklardayım 😀

Eklentiler

• 20200305_102458.jpg
    20200305_102458.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 99
yok canım:KK54: LH hormonu hep vücudumuzda var yumurtlama olana kadar hep böyle silik çıkacak

yumurtlama böyle olur hatta t daha da koyu çıkabilir bazılarında, bundan sonra ellindeki gibi çıkarsa yumurta catlamistir

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-05-10-43-02-045_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-03-05-10-43-02-045_com.instagram.android.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 72
meryemhilall meryemhilall geçmiş olsun cok üzüldüm hatırladın mı beni ilk pko ile ilgili konunda konuşmuştuk sonrada Bebek müjdesi vermiştin o konunda da konuştuk ben zaten değerinden anlamıştım seni üzmek istemedim sadece belki katlar dedim hayırlısı neyse o olsunn tekrar olur ınsallah bende 2 Mart’ta kürtaj oldum maleseff

meryemhilall meryemhilall geçmiş olsun cok üzüldüm hatırladın mı beni ilk pko ile ilgili konunda konuşmuştuk sonrada Bebek müjdesi vermiştin o konunda da konuştuk ben zaten değerinden anlamıştım seni üzmek istemedim sadece belki katlar dedim hayırlısı neyse o olsunn tekrar olur ınsallah bende 2 Mart’ta kürtaj oldum maleseff
Çok geçmiş olsun canım Allah herkese sağlıklı benekler nasip etsin 🙏🏼

Şok olcak bi durum yok canim bildigin negativ bu

Tek çizgi beklediğimden normalde benim yumurtlama dönemine girdiğim de ikincisi silik çıkıyor normalin dışında gelişen bir durum yanı benim için o yüzden şok oldum doğal olarak 😊
Her ay farkli olabilir canim benim bi kere adet oncesi 2 cizgide kopkoyu cikmisti 😂 hamileyim sandim ama malesef..
Yani sen yumurtlamada 2 koyu cizgi gormuyomusun

Her ay farkli olabilir canim benim bi kere adet oncesi 2 cizgide kopkoyu cikmisti 😂 hamileyim sandim ama malesef..
Yani sen yumurtlamada 2 koyu cizgi gormuyomusun
Yumurtlamanın olduğu gün elbette koyu çizgi görüyorum yumurtlama dönemine girdiğim de silik çizgi görüyorum ben 😀

Yumurtlamanın olduğu gün elbette koyu çizgi görüyorum yumurtlama dönemine girdiğim de silik çizgi görüyorum ben 😀
Zaten bu testler yavas yavas koyulasmazki bigun ikinci cizgiyi bile gormeden diger gun kopkoyu cizgi gorebilirsin vucudda Lh hormonu surekli oldugu icin dalgalanma bi silik bi biraz koyu olabiliyo

Back