Erken yumurtlama her kadında olabiliyor mu?

Sendekide degisikmis benimde ilk korunmasiz iliskiden sonra uzanirken birsey yoktu ayaga kalkmamla karnimdan kalbime ordan sag kolumdan elime kadar agri girdi cok kötü oldum daha sonra bi kez daha yasadim ilkinden hafifti bidahada olmadi. Su an gülüyorumda kalp krizi falan geciriyorum sandim resmen

Senin resmen feleğin şaşmış canım vallaama ben olayı çözdüm. Korunmayı bırakalı yumurtlama dönemimde ağrılarım oluyor artık ne zaman yumurtladığımı çözdüm. Yukarıda alıntı yaptığın o ilk yumurtalık ağrısı da ilk korumasız ilişkiden olmuş, ilk kez olunca şaşırmıştır garibim yumurtalık

Benimde o tuhaf agri ilk korunmasiz iliskide oldu bebis olcak heycanliylami neyse artik 3. ayda tutturduk cok sukur

Benimde o tuhaf agri ilk korunmasiz iliskide oldu bebis olcak heycanliylami neyse artik 3. ayda tutturduk cok sukur

Hayırlı olsun canım. Allah sağlık ve sıhhat ile bebeğini kucağına almayı nasîb etsin ben daha 4 aylık evliyim, çalışmalara başlamadık az daha zaman geçsin diye

Hayırlı olsun canım. Allah sağlık ve sıhhat ile bebeğini kucağına almayı nasîb etsin ben daha 4 aylık evliyim, çalışmalara başlamadık az daha zaman geçsin diye
Sagol canim aminnnn, binlerce kez sükürler olsunki rabbim bana nasip etti olmayanada versin insallah. Daha erken biraz tadini cikar sen evliligin :) benim bebisim tam birinci yilimiz dolunca geldi.

ben o kafa karışıklığına ovulasyon testiyle son verdim.adetin 14. günü diye bildiğim yumurtlama günüm 12. günüymüş. ben 14 ve 15. günleri değerlendirirdim o testi kullanmasaydım.

ben o kafa karışıklığına ovulasyon testiyle son verdim.adetin 14. günü diye bildiğim yumurtlama günüm 12. günüymüş. ben 14 ve 15. günleri değerlendirirdim o testi kullanmasaydım.

En iyisini yapmışsın canım ve sanırım şu an hamilesin. Allah sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin

Canim tabiki herkeste olur zaten yumurtlama günü gününe tutmaz ki. Ben bu ay 5 gün önce yumurtladim ovulasyon testiyle öğrendim yoksa tek düze ayni gün sanip devam edecektim
canim peki 5gun erken yumurtlayinca erken mi adrt olunuyir yoksa ayni gununde mi oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…