• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken yumurtlama her kadında olabiliyor mu?

Öncelikle teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Daha 3 aylık bile evli değilim ve daha önce hiç bir zaman yumurtlamamı takip etmediğim için nasıl olur n'olur bilmiyorum. Evlenince işler değişti tabii :) Bilgiye ihtiyacım var.

Size ayriyetten bir soru sormak isterim. Sanırım yumurtlama dönemi hakkında biraz bilginiz var :) Bu konu hakkında 4 konu açtım ama kimse cevap vermedi ve hâlâ nededini bilmiyorum.

Afedersiniz, ben ilk kez korunmadan ilişkiye girdim 11 gün önce ve boşalmadan sonra ânında sağ yumurtalığıma bir ağrı girdi ve gün geçtikçe batmaya ve iyice sızlamaya başladı. Bu ağrılar belimle bacaklarıma kadar vurdu ve karnım kocaman oldu yumurtalıklarım şişti. İlişkiden sonra 9 gün kesintisiz ben bu ağrıları çektim ve ilk kez oldu bu durum. Sabah kalkamıyordum, gece yatamıyordum. O ilişkiden bir kaç gün sonra yine afedersiniz ilişkiye girmek istedim fakat o sağ yumurtalığımın acısından yapamadım. 2-3 gün önce bu ağrılar anca geçti.

Daha önce hiç böyle birşey yaşadınız mı bilmiyorum ama sizce o günlerde mi yumurtluyordum ben? Aklıma bilmediğim için herhangi bir sebepte gelmiyor ki neden olduğuna dair. O gün yumurtluyorduysam eğer, niye akıntım yoktu ve ilişkiden sonra niye hissetmeye başladım ben bu yumurtayı. Yumurtlarken yumurtlama belirtisi olur mu onu da bilmiyorum ama 10 yıldır âdet görüyorum ve tek çektiğim sancı âdetimin ilk günü olur. Yumurtladığımı hiç bir zaman hissetmedim :KK43:

11 gündür acaba gebe mi kaldım diye düşünüp duruyorum ama ilişkiye girer girmez de gebe kalınmaz ki. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. Anca test yapmak için âdet tarihimi bekliyorum :KK43:
Sendekide degisikmis benimde ilk korunmasiz iliskiden sonra uzanirken birsey yoktu ayaga kalkmamla karnimdan kalbime ordan sag kolumdan elime kadar agri girdi cok kötü oldum daha sonra bi kez daha yasadim ilkinden hafifti bidahada olmadi. Su an gülüyorumda kalp krizi falan geciriyorum sandim resmen :D

Sendekide degisikmis benimde ilk korunmasiz iliskiden sonra uzanirken birsey yoktu ayaga kalkmamla karnimdan kalbime ordan sag kolumdan elime kadar agri girdi cok kötü oldum daha sonra bi kez daha yasadim ilkinden hafifti bidahada olmadi. Su an gülüyorumda kalp krizi falan geciriyorum sandim resmen :KK70:

Senin resmen feleğin şaşmış canım valla:KK48:ama ben olayı çözdüm. Korunmayı bırakalı yumurtlama dönemimde ağrılarım oluyor artık ne zaman yumurtladığımı çözdüm. Yukarıda alıntı yaptığın o ilk yumurtalık ağrısı da ilk korumasız ilişkiden olmuş, ilk kez olunca şaşırmıştır garibim yumurtalık:KK48:

Senin resmen feleğin şaşmış canım valla:KK48:ama ben olayı çözdüm. Korunmayı bırakalı yumurtlama dönemimde ağrılarım oluyor artık ne zaman yumurtladığımı çözdüm. Yukarıda alıntı yaptığın o ilk yumurtalık ağrısı da ilk korumasız ilişkiden olmuş, ilk kez olunca şaşırmıştır garibim yumurtalık:KK48:
Benimde o tuhaf agri ilk korunmasiz iliskide oldu :D bebis olcak heycanliylami neyse artik 3. ayda tutturduk cok sukur

Benimde o tuhaf agri ilk korunmasiz iliskide oldu :KK70: bebis olcak heycanliylami neyse artik 3. ayda tutturduk cok sukur

Hayırlı olsun canım. Allah sağlık ve sıhhat ile bebeğini kucağına almayı nasîb etsin:KK46::nazar: ben daha 4 aylık evliyim, çalışmalara başlamadık az daha zaman geçsin diye :KK15:

Hayırlı olsun canım. Allah sağlık ve sıhhat ile bebeğini kucağına almayı nasîb etsin:KK46::nazar: ben daha 4 aylık evliyim, çalışmalara başlamadık az daha zaman geçsin diye :KK15:
Sagol canim aminnnn, binlerce kez sükürler olsunki rabbim bana nasip etti olmayanada versin insallah. Daha erken biraz tadini cikar sen evliligin :) benim bebisim tam birinci yilimiz dolunca geldi.

ben o kafa karışıklığına ovulasyon testiyle son verdim.adetin 14. günü diye bildiğim yumurtlama günüm 12. günüymüş. ben 14 ve 15. günleri değerlendirirdim o testi kullanmasaydım.

ben o kafa karışıklığına ovulasyon testiyle son verdim.adetin 14. günü diye bildiğim yumurtlama günüm 12. günüymüş. ben 14 ve 15. günleri değerlendirirdim o testi kullanmasaydım.

En iyisini yapmışsın canım ve sanırım şu an hamilesin. Allah sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin:KK46::nazar:

Canim tabiki herkeste olur zaten yumurtlama günü gününe tutmaz ki. Ben bu ay 5 gün önce yumurtladim ovulasyon testiyle öğrendim yoksa tek düze ayni gün sanip devam edecektim
canim peki 5gun erken yumurtlayinca erken mi adrt olunuyir yoksa ayni gununde mi oluyorsun

Back