• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken yumurtlama her kadında olabiliyor mu?

Ay-n ilk Hali

Minik küncü tanem benimle ♡
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
2.530
1.430
83
Merhaba hanımlar.

"Bu ay erken/geç yumurtladım" diyen birçok bayana rastladım. Sizce her bayanda bu durum yaşanabiliyor mu, yoksa bazı bayanlarda mı bu durum söz konusu olabiliyor? Erken yumurtlama durumu yılda bir kaç kez yaşanabiliyor mu, yoksa nadir bir durum mu?

Teşekkürler.

Cnm yumurtlama kadindan kadina hatta hamilelikten hamilelige degisir. Adettn bitiminden hemen sonra gebe kalnda var adet olmadan 1 gun oncede.

Merhaba hanımlar.

"Bu ay erken/geç yumurtladım" diyen birçok bayana rastladım. Sizce her bayanda bu durum yaşanabiliyor mu, yoksa bazı bayanlarda mı bu durum söz konusu olabiliyor? Erken yumurtlama durumu yılda bir kaç kez yaşanabiliyor mu, yoksa nadir bir durum mu?

Teşekkürler.
Canim tabiki herkeste olur zaten yumurtlama günü gününe tutmaz ki. Ben bu ay 5 gün önce yumurtladim ovulasyon testiyle öğrendim yoksa tek düze ayni gün sanip devam edecektim

Canim tabiki herkeste olur zaten yumurtlama günü gününe tutmaz ki. Ben bu ay 5 gün önce yumurtladim ovulasyon testiyle öğrendim yoksa tek düze ayni gün sanip devam edecektim

Öncelikle teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Daha 3 aylık bile evli değilim ve daha önce hiç bir zaman yumurtlamamı takip etmediğim için nasıl olur n'olur bilmiyorum. Evlenince işler değişti tabii :) Bilgiye ihtiyacım var.

Size ayriyetten bir soru sormak isterim. Sanırım yumurtlama dönemi hakkında biraz bilginiz var :) Bu konu hakkında 4 konu açtım ama kimse cevap vermedi ve hâlâ nededini bilmiyorum.

Afedersiniz, ben ilk kez korunmadan ilişkiye girdim 11 gün önce ve boşalmadan sonra ânında sağ yumurtalığıma bir ağrı girdi ve gün geçtikçe batmaya ve iyice sızlamaya başladı. Bu ağrılar belimle bacaklarıma kadar vurdu ve karnım kocaman oldu yumurtalıklarım şişti. İlişkiden sonra 9 gün kesintisiz ben bu ağrıları çektim ve ilk kez oldu bu durum. Sabah kalkamıyordum, gece yatamıyordum. O ilişkiden bir kaç gün sonra yine afedersiniz ilişkiye girmek istedim fakat o sağ yumurtalığımın acısından yapamadım. 2-3 gün önce bu ağrılar anca geçti.

Daha önce hiç böyle birşey yaşadınız mı bilmiyorum ama sizce o günlerde mi yumurtluyordum ben? Aklıma bilmediğim için herhangi bir sebepte gelmiyor ki neden olduğuna dair. O gün yumurtluyorduysam eğer, niye akıntım yoktu ve ilişkiden sonra niye hissetmeye başladım ben bu yumurtayı. Yumurtlarken yumurtlama belirtisi olur mu onu da bilmiyorum ama 10 yıldır âdet görüyorum ve tek çektiğim sancı âdetimin ilk günü olur. Yumurtladığımı hiç bir zaman hissetmedim :(

11 gündür acaba gebe mi kaldım diye düşünüp duruyorum ama ilişkiye girer girmez de gebe kalınmaz ki. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. Anca test yapmak için âdet tarihimi bekliyorum :(

Son düzenleme:
Yumurtlama erken yaşansa bile âdet tarihi değişmiyor değil mi yumurtlama gününe göre?

Canim
Öncelikle teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Daha 3 aylık bile evli değilim ve daha önce hiç bir zaman yumurtlamamı takip etmediğim için nasıl olur n'olur bilmiyorum. Evlenince işler değişti tabii :) Bilgiye ihtiyacım var.

Size ayriyetten bir soru sormak isterim. Sanırım yumurtlama dönemi hakkında biraz bilginiz var :) Bu konu hakkında 4 konu açtım ama kimse cevap vermedi ve hâlâ nededini bilmiyorum.

Afedersiniz, ben ilk kez korunmadan ilişkiye girdim 11 gün önce ve boşalmadan sonra ânında sağ yumurtalığıma bir ağrı girdi ve gün geçtikçe batmaya ve iyice sızlamaya başladı. Bu ağrılar belimle bacaklarıma kadar vurdu ve karnım kocaman oldu yumurtalıklarım şişti. İlişkiden sonra 9 gün kesintisiz ben bu ağrıları çektim ve ilk kez oldu bu durum. Sabah kalkamıyordum, gece yatamıyordum. O ilişkiden bir kaç gün sonra yine afedersiniz ilişkiye girmek istedim fakat o sağ yumurtalığımın acısından yapamadım. 2-3 gün önce bu ağrılar anca geçti.

Daha önce hiç böyle birşey yaşadınız mı bilmiyorum ama sizce o günlerde mi yumurtluyordum ben? Aklıma bilmediğim için herhangi bir sebepte gelmiyor ki neden olduğuna dair. O gün yumurtluyorduysam eğer, niye akıntım yoktu ve ilişkiden sonra niye hissetmeye başladım ben bu yumurtayı. Yumurtlarken yumurtlama belirtisi olur mu onu da bilmiyorum ama 10 yıldır âdet görüyorum ve tek çektiğim sancı âdetimin ilk günü olur. Yumurtladığımı hiç bir zaman hissetmedim :KK43:

11 gündür acaba gebe mi kaldım diye düşünüp duruyorum ama ilişkiye girer girmez de gebe kalınmaz ki. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. Anca test yapmak için âdet tarihimi bekliyorum :KK43:
Canim kistin varsa o yüzden agri sanci olur. Birde korunmadigin sürece kasik grin sancin hep olacak buna alis. Ama ilk o belirti olmaz dediğim gibi büyük ihtimalle kist vardır.

tebrikler hamilesiniz :) birşey sormak istiyorum 5 gün önce yumurtladım demişsiniz adetleriniz düzenlimiydi peki?

Yok canim kistte bi şey yok ki zararli zararsiz kistler var bende de vardi adetle atilmisti

İlk gebeliğim adetime 1 hafta kala olmuş geç yumurtlamışım bu gebeliğim 13. Gün orta Zaman'da oldu. Değişiyor sanırım . Doğumdan kaynaklı belki belki havadan sudan .

Back