Öncelikle teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Daha 3 aylık bile evli değilim ve daha önce hiç bir zaman yumurtlamamı takip etmediğim için nasıl olur n'olur bilmiyorum. Evlenince işler değişti tabii :) Bilgiye ihtiyacım var.
Size ayriyetten bir soru sormak isterim. Sanırım yumurtlama dönemi hakkında biraz bilginiz var :) Bu konu hakkında 4 konu açtım ama kimse cevap vermedi ve hâlâ nededini bilmiyorum.
Afedersiniz, ben ilk kez korunmadan ilişkiye girdim 11 gün önce ve boşalmadan sonra ânında sağ yumurtalığıma bir ağrı girdi ve gün geçtikçe batmaya ve iyice sızlamaya başladı. Bu ağrılar belimle bacaklarıma kadar vurdu ve karnım kocaman oldu yumurtalıklarım şişti. İlişkiden sonra 9 gün kesintisiz ben bu ağrıları çektim ve ilk kez oldu bu durum. Sabah kalkamıyordum, gece yatamıyordum. O ilişkiden bir kaç gün sonra yine afedersiniz ilişkiye girmek istedim fakat o sağ yumurtalığımın acısından yapamadım. 2-3 gün önce bu ağrılar anca geçti.
Daha önce hiç böyle birşey yaşadınız mı bilmiyorum ama sizce o günlerde mi yumurtluyordum ben? Aklıma bilmediğim için herhangi bir sebepte gelmiyor ki neden olduğuna dair. O gün yumurtluyorduysam eğer, niye akıntım yoktu ve ilişkiden sonra niye hissetmeye başladım ben bu yumurtayı. Yumurtlarken yumurtlama belirtisi olur mu onu da bilmiyorum ama 10 yıldır âdet görüyorum ve tek çektiğim sancı âdetimin ilk günü olur. Yumurtladığımı hiç bir zaman hissetmedim
11 gündür acaba gebe mi kaldım diye düşünüp duruyorum ama ilişkiye girer girmez de gebe kalınmaz ki. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. Anca test yapmak için âdet tarihimi bekliyorum