• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken ve normal gebelik testi pozitif

Nimet yardim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
527
300
33
30
Hanımlar merhaba ben catlatma ignesi olalı 12 gun oldu ara günlerde iki kez prengly ignesi oldum rahimi gebeliğe hazırlamak içinmiş erken ve normal test yaptim pozitif cıktı olabilirmi birseyler ınsallah olur cok istiyorumm pazartesi kan vericem 😓

Hanımlar merhaba ben catlatma ignesi olalı 12 gun oldu ara günlerde iki kez prengly ignesi oldum rahimi gebeliğe hazırlamak içinmiş erken ve normal test yaptim pozitif cıktı olabilirmi birseyler ınsallah olur cok istiyorumm pazartesi kan vericem 😓
canım son catlatma ıgnesınden 13 14 gun sonra yapman lazım kı kesın sonuc olsun . rabbım gonlune gore versın hayırlısıyla :dua:

Gebelik oldu mu sizin? Ben de catlatma ignemi yeni oldum test yapacagim gune karar vermeye calisiyorum. Regl tarihini bekleyesim yok :confused:

Back