• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken ve kaset test bakabilir misiniz?

atk2021

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
7
0
1
28
Arkadaşlar merhaba bende 1 yıldan fazladır gebelik istiyorum ama bi türlü olmadı. Ama bu ay yumurtlama günümden beri geçmeyen göğüs ucu hassasiyetim var . 1 haftadırda sürekli baş ağrısı şişkinlik gaz ve kasıklarımda ağrı var bikaç gündür baş dönmem de başladı. Normalde bugün adet günüm dayanamayıp eczaneden test aldım hepsini de yaptım:) Fotoğraf olarak ekliyorum 2 si producter early erken test diğer 2si artımed ve laboquıck kaset test hepsi de ilk 3 dakikada beliren sonuçlar . Sizce yanılma payı var mıdır ???

Eklentiler

• 1000022358.webp
    1000022358.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000022357.webp
    1000022357.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 29
merhaba var gibi bence sabah ilk idrarla yapın bide 1-2 gun geçtikten sonra da kan verin kesinlestirin hakkinizda hayırlısı olsun inşallah 🥰 bu arada duzenleme yapıyorum bazen tabiki yanilma payi olabiliyo yalanci pozitif verebiliyo

merhaba var gibi bence sabah ilk idrarla yapın bide 1-2 gun geçtikten sonra da kan verin kesinlestirin hakkinizda hayırlısı olsun inşallah 🥰
Oruç tuttuğum için sahurdan sabaha yeterli olmuyor idrar miktarı :) çok su içtiğinden
Bunu gün boyu lavaboya gitmeyip işten eve geldiğimde yaptım 9 10 saaat kadarlık bi idrarla yani

Oruç tuttuğum için sahurdan sabaha yeterli olmuyor idrar miktarı :) çok su içtiğinden
Bunu gün boyu lavaboya gitmeyip işten eve geldiğimde yaptım 9 10 saaat kadarlık bi idrarla yani
Anladım 🥰 o zaman normal cok erken olduğu icin de bu sekilde silik cikmis olabilir dedigim gibi bence bide kan vererek kesinlestirin❤🫶🏻

Back
X