• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken uyanma

Senakilinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
89
26
88
36
Merhaba hanimlar.oglum akşamları desteksiz uyuyor.ama sabah çok erken uyanıyor ve geri uyumuyor.aksam 7 de de yatsa 5 5 buçukta uyanıyor 9 buçuk da da yatsa aynı saatte uyanıyor.uykusu olduğunu biliyorum ama uyutamiyorum.bu biyolojiksaatini nasıl kaydiricam bi fikri olan varmı.herseyi denedim.yatagindan almadım baya bi süre neredeyse 5 6 ay 6 buçuğa kadar yatağında tuttum olmadi yine karanlikda kucağımda gezdirdim yarim saat 1 saat yine olmadi.yok çocuk 5 5 bucuk dedinmi uyanıyor.cok nadir 6 buçuk 7 de uyanır.tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Bebeğiniz kaç aylık yazmamışsınız ama bir dönem oluyor böyle. Oğlum epey bir süre sabah 6da kalkmıştı.Biz yanımıza alıyorduk, bizimle oynarken o biz de hafiften kestirip 7ye kadar uzatıyorduk yatakta kalma süresini.

Öğlen tek uykuya geçip de akşam yatma saati 8-9 lara kayınca sabah 7ye kadar uyumaya başladı. Şu an 3buçuk yaşında, akşam 10da yatıp sabah 7buçuk 8e kadar uyuyor.

Bebeğiniz kaç aylık yazmamışsınız ama bir dönem oluyor böyle. Oğlum epey bir süre sabah 6da kalkmıştı.Biz yanımıza alıyorduk, bizimle oynarken o biz de hafiften kestirip 7ye kadar uzatıyorduk yatakta kalma süresini.

Öğlen tek uykuya geçip de akşam yatma saati 8-9 lara kayınca sabah 7ye kadar uyumaya başladı. Şu an 3buçuk yaşında, akşam 10da yatıp sabah 7buçuk 8e kadar uyuyor.
1bucuk yaşında su an ama bayadir böyle.su an hala emzirdigim için sabah yanıma yatırma şansım pek olmuyor cunku emmek için çıldırıyor.memeden kesince bende yatağa almayı düşünüyorum.öteki türlü illa emicem diyor.emince uyuyor 7 8 e kadar ama bu seferde emme ile uykuyu bagdastirdigi için gece emmek için uyanıyor.bende o yüzden karanlıkta emzirme yapmıyorum.zaten kalktımı beni emmeden asla güne baslamaz😔 çok erken kalktığı için de tek uykuya bi türlü gecemedik

Yani 18 aylık zaten geç değil tek uyku için. Her çocuğun ritmi farklı.

Ben de oğlumu 30 ay, kızımı 17 ay emzirdim. Oğlumu yanıma alırdım sabaha karşı o emerdi, ben uyurdum. Gece emmek için uyanması problem değil, vermezsiniz, devam eder uykuya. Hani belki bir kaç gece zorlar ama.. En azından uzun uykular uyursunuz.

Kızım için de aynısı geçerli. Tabi erken kesmek zorunda kaldığım için, şimdi gece kalkıp yanımıza geliyor ve sabah 7 buçuğa kadar filan uyuyor bizimle.

Yani 18 aylık zaten geç değil tek uyku için. Her çocuğun ritmi farklı.

Ben de oğlumu 30 ay, kızımı 17 ay emzirdim. Oğlumu yanıma alırdım sabaha karşı o emerdi, ben uyurdum. Gece emmek için uyanması problem değil, vermezsiniz, devam eder uykuya. Hani belki bir kaç gece zorlar ama.. En azından uzun uykular uyursunuz.

Kızım için de aynısı geçerli. Tabi erken kesmek zorunda kaldığım için, şimdi gece kalkıp yanımıza geliyor ve sabah 7 buçuğa kadar filan uyuyor bizimle.
Öylede çok ağlıyor gece çıldırıyor o yüzden ağlatmak istemiyorum.aslinda aklıma şöyle bi fikir geldi.onun uyanmasına fırsat vermeden saat 5 gibi direk uyuyorken alıp emzirmeye başlasam ve yanıma yatırsam o şekilde belki olabilir.yani o farketmeden emer gece de uyanmaz belki

Back