- 24 Mart 2013
- 831
- 361
- 123
- Konu Sahibi Ciceklerdesolar
-
Bu kadar sığ bir düşünce nasıl olabilir acaba?bu kadar agirmi geldi iki bez almak size
el kadar bebegi tuvalate oturtuyorsunuz sonrada kakasini yapmiyor diyorsunuz
o çocugun yerinde olmak istemezdim ..
Sizin gibi pat danak konuşan insanlardan nefret ediyorum sizin on yargilariniz i ve salakca konusmanizi dinlemek zorunda değilim sizin gibilerde yorum yapmak zorunda degil haddinizi bilin lütfen benim anneligimi siz elestiremezssiniz buna izin vermemBu kadar sığ bir düşünce nasıl olabilir acaba?
Siz kendi poponuza bez alacak paraya sahip değil misiniz de wc gidiyorsunuz!
Umarım anne değilsinizdir çocuğunuz olmak kadar büyük talihsizlik düşüneniyorum
Sizin burda eleştirdiğiniz şey nedir?bu kadar agirmi geldi iki bez almak size
el kadar bebegi tuvalate oturtuyorsunuz sonrada kakasini yapmiyor diyorsunuz
o çocugun yerinde olmak istemezdim ..
merhaba bebeğiniz öğrendimi acaba yaptıysanız nasıl başardınız.Slm kızlar oğlum 15 buçuk aylık tuvalet eğitimi vermek istiyorum lazımlık aldım 4 ay önce denemelere başladık ilk başta cisini yapıyordu kaka yaptığını farkedince tekrar oturtmak istedim çok korkup ağladı aea verdim 1 hafta önce tekrar denedim oturuyor seviyor lazımlıgı bazen çis yapıyor ama kakayı tutuyor yapmicak diye bağlıyor um 15 dk sonra yapıyor sizce çokmu erken düzenli bi başlangıç yok aslında sadece arada otursun ne oldugunu bilsin diyorum hergün denemiyoruz yani
Mrb reyyan87 alistirmadm çünkü bebeğimib hazır olmadığını farkettim bende açıkçası pek ilgilenenedim şuan oğlum 22 aylık bugün tekrar başladık egitime maşallah cok güzel gidiyor 1 defa kaka 1 defa cis kaçırdı sadece kakalara cislere baybay yapıyoruz ve yapınca alkış yapiyuz az önce kendi anne eee dedi hemen tuvalete koşup yapti böyle devam ederse çabuk alisacak gibi sizinki kaç aylık? ?merhaba bebeğiniz öğrendimi acaba yaptıysanız nasıl başardınız.
merhabalar benim oğlum 14. aya yeni girdi demek ki erken bence benim oğlumda şuan alğılayamaz ama 22. ayda güzel maşallah hemen öğrenecek demek ki oğlunuz darısı bize 18. ayı bekliyorum bende öğretmek için öğrenmese dahi 18. ayda arar ara tuvalete girdeirmeyi planlıyorum korkmasın ilerde sizi de tebrik ediyorum bence çok büyük bir iş başlamakMrb reyyan87 alistirmadm çünkü bebeğimib hazır olmadığını farkettim bende açıkçası pek ilgilenenedim şuan oğlum 22 aylık bugün tekrar başladık egitime maşallah cok güzel gidiyor 1 defa kaka 1 defa cis kaçırdı sadece kakalara cislere baybay yapıyoruz ve yapınca alkış yapiyuz az önce kendi anne eee dedi hemen tuvalete koşup yapti böyle devam ederse çabuk alisacak gibi sizinki kaç aylık? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?