Erken test

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar adetim 5gun gecikti hala olmadim bugun erken gebelik testi yaptim negatif sizce dogrumudur dogruysa bile hala neden adet olamadm anlamadm 3 4 gun oncesindede akintilarim vardi cozemedim

5 gun gecikti ise buyuk ihtimal gebe değil siniz. Ama 1-2daha gecikirse kan testi yaptırın o zaman belli olur. . Stres sknti hava değişimi her sey etkileyebilir. Rabbim gonlunuze gore versin

Geç döllenme olabilir, mevsimsel gecikme olabilir, yumurtlama gecikmiş olabilir, kist olmuş olabilir yani bir sürü sebebi olabilir.
Biraz daha bekleyip tekrar test yapın hala yoksa adetiniz sökülmediyse doktor kontrolüne gidersiniz.

Gebe degilsem bile adet olmam lazimdi normalde gunlerim hic sasmaz kendimi bildim bileli kist olsada bu zamana kadar duzenli regl olmazdim bende mevsimsel diye dusunuyorum artik

Kimisi 16gunden sonra kanda cikar diyo gec dollenme varsa anlamis degilim en iyisi bikac gun daha bekleyip kan tahlili yaptrmam

Kizlar adetim 5gun gecikti hala olmadim bugun erken gebelik testi yaptim negatif sizce dogrumudur dogruysa bile hala neden adet olamadm anlamadm 3 4 gun oncesindede akintilarim vardi cozemedim
Canım ben 5 gün gecikmeyle test yaptım negatif çıktı 6.gun yaptım pozitif çıktı kan verdim hcg 43 cıktı yani ilk oğlumda da boyle olmustu geç döllenme anlayacağın 10 gün sonra doktora gideceğim bakalım kese görünecek mı

Peki sizinde her ay boyle regl gecikmeniz oluyomuydu yoksa ilk kezmi yasadiniz sevinsemmi uzulsemmi sasirdim valla 1 gundr 2 test yaptigimda oldu bugunde 3.testi yaptim hala bisey yok

Peki sizinde her ay boyle regl gecikmeniz oluyomuydu yoksa ilk kezmi yasadiniz sevinsemmi uzulsemmi sasirdim valla 1 gundr 2 test yaptigimda oldu bugunde 3.testi yaptim hala bisey yok
Genelde 4 gün geçerdi ama bu sefer hissettim zaten hamile olduğumu

Regl gecikmesiyle birliktr akintilarinizda oldumu ? Banadansoruyolar ama ben bisey hissetmiyorum karnimda sislik akinti disinda

Regl gecikmesiyle birliktr akintilarinizda oldumu ? Banadansoruyolar ama ben bisey hissetmiyorum karnimda sislik akinti disinda
Akıntım normalden daha az oldu karında şişlik kasıklarda batmalar yüzde sivilcelenme ve göğüste ağrı umarım sendede vardır canım

Akıntım normalden daha az oldu karında şişlik kasıklarda batmalar yüzde sivilcelenme ve göğüste ağrı umarım sendede vardır canım
Karinda sislik benmde var sanki patliycam givi sabahlari ozellikle sanci kramp batma oluyo son 2 gundur falan yuzumdede 2tane oldu sivilce biri hala duruyo goguste agri yok ama hafif sislik var belkide regl olmadgm icindir bu belirtiler valla bilemiyorum artik testlerde naftif gordukten sonra gebelik dusunemiyorum ( bide bogazimda yanma tarzi biseyler oluyo 4 5 gundur

Adet olmadan umut var demektir neler duyduk dua et hayırlısını işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…