Çıkar cnm silik çizgi pozitif ama değer az çıkar bencede adetin geçtikten sonra gitMerhaba,
1 yıldır evliyim bu ay ilk kez çocuk yapmak için hazırlık yaptık. yaklaşık 5 haftadır folikasit kullanıyorum. Kadın doğum doktorumun önerisi ile..yumurtalama döngüme göre ilişkiye girdik reglime 5 gün varken erken gebelik testi yaptım. Çift çıktı ama silikte değil diğer çizgi gibi kalında değil daha çok yeni belkide ondanmıdır. Henüz kan testi için gitmedim regli günüme göre hareket etmeyi düşünüyorum sizce gitsem hamile çıkar mıyım
Merhaba dün kan verdik hamile gözüküyorum anca henüz çok yeni olduğu için kesede gözükmüyor .Haftaya kesede gözükür bir aksilik olmazsa dedi . Allah isteyen herkese en sağlıklı şekilde nasip etsin. Umarım kesede gözükür haftaya çok umutlandıkMerhaba,
1 yıldır evliyim bu ay ilk kez çocuk yapmak için hazırlık yaptık. yaklaşık 5 haftadır folikasit kullanıyorum. Kadın doğum doktorumun önerisi ile..yumurtalama döngüme göre ilişkiye girdik reglime 5 gün varken erken gebelik testi yaptım. Çift çıktı ama silikte değil diğer çizgi gibi kalında değil daha çok yeni belkide ondanmıdır. Henüz kan testi için gitmedim regli günüme göre hareket etmeyi düşünüyorum sizce gitsem hamile çıkar mıyım
Ne kadar güzel tebrikler inşallah sağlıkla ilerler keseyide görürsünüz Inşallah değeriniz kaçtı acba?Merhaba dün kan verdik hamile gözüküyorum anca henüz çok yeni olduğu için kesede gözükmüyor .Haftaya kesede gözükür bir aksilik olmazsa dedi . Allah isteyen herkese en sağlıklı şekilde nasip etsin. Umarım kesede gözükür haftaya çok umutlandık
aminn inşallah .. Reglime bir gün kala kan yaptırdım. 385,6 dı. Rahim duvarı kalınlığı iyi dedi ..Bakalım beklemek çok zormuşNe kadar güzel tebrikler inşallah sağlıkla ilerler keseyide görürsünüz Inşallah değeriniz kaçtı acba?
Degeriniz guzelmis maşaallah aynn beklemek çok zoraminn inşallah .. Reglime bir gün kala kan yaptırdım. 385,6 dı. Rahim duvarı kalınlığı iyi dedi ..Bakalım beklemek çok zormuş
iyi mi değerim hiç bilmiyorum nasıl olması gerektiğini çok teşekkür ederimDegeriniz guzelmis maşaallah aynn beklemek çok zor
Tabiki iyi 1 hafta sorna keseyi görebilirsiniz stres yapmayın gayet güzel benimki regl günü 15.3 du sornasinda düşük oldu ama seninki gayet iyi içini ferah tut inşallah haftaya keseyi görürsüniyi mi değerim hiç bilmiyorum nasıl olması gerektiğini çok teşekkür ederim