Erken orgazm olma

Boşalma denetimini masturbasyon yaparak kazanabılırsınız. Tam orgazm hıssıyatı gelecekken (ki bunu da anlayabılıyor olmanız lazım) elını yada oyuncagınızı cekın derın nefes alıp tekrar deneyın

Bekarken çok mu sürtündünüz? ya da çok mastürbasyon yaptınız.

Kadın orgazmı bir kere oldum bitti kenara çekileyim gibi bir şey değil ki. Devam ederseniz defalarca orgazm olabilirsiniz. Siz kendi kendinize tamam artık istemiyorum diye bir yol çizmişsiniz. Doğal olarak sonrasında da ilişkiden zevk almıyorsunuz. Ama bu kızlığım bozulmasın temalı ergen ilişkisi eşinizi tatmin etmez hiç bir şekilde.

Tamda hissettiğim bu ama zorla devam ettikçe ilişkiden kendimi soguttugumu düşünüyorum.
Şu durumda kendini soğuttuğunu düşünüp bırakırsan eşini soğutursun. Yorum yapan arkadaşlardan biri yazmış, kadınlar tekrar tekrar orgazm olabilir bunu denemeye çalış. Senin yaşadığın erkeklerdeki erken boşalma gibi eşini yarım bırakmamak için elinden geleni yapmak zorundasın. Bu yüzden kadınlar eşlerini boşamaya kalkışıyor erkekğin de boşanma hakkı olacaktır. Şu an sabrediyor anlayış göstetiyor olabilir ama bu hep böyle gitmeyecek. Ben rahatladım devam etmek istemiyorum diyemezsin, birbirini rahatlatmak eşlerin görevi, buna göre davranmalısın

Haklısınız keşke böyle bir sorununa çözüm bulan birini bulabilsem istedim. Yine de çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Bekarken fazla mi kilotoral orgazm oldunuz mastürbasyon yaparak?

Vücudunuz ona ayarlanmış olabilir ama artık evlisiniz vajinal orgazm olmayı da öğrenmeniz lazim eşinizle ön sevişmeyi fazla tutun.
Daha yeni evlisiniz ikinci kez orgazm olabilirsiniz.
Sürtünme yada oral yapmayin ki klitoral orgazm olmayin hemen.
Stres yapmayın bu konuyu relaks olun.

20-30 saniyede orgazm falan olamazsınız, aldığınız zevki orgazm sanıyor olabilirsiniz.
yani en az 10-15 dk sürmesi lazım sürtünerek de orgazm olabilmeniz için.
zaten yapmayın bunu yani.

Bu sorun bende de var bu orgazm değil demişler ama orgazm , ben ilişkiye girmiyorum ama mast yaparken bile 10-15 saniye sonra boşalıyorum ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz bahsettiği gibi gayet de kasılma ve atım hissediyorum vajinada

X