- 11 Kasım 2020
- 4
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi Kubra2004u
Annemin annesi erken yaşta ölmüş ameliyat sırasında benim annem de ameliyat olacak. Genetiği anneanneme çektiyse erken yaşta ölür mü? Böyle bir durum var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki miGülüm Rabbim korusun ama ne ameliyatı yani böyle bi gelen düzen mi varmış ailenizde Allah rahmet eylesin Ananenizin sebebi ameliyat değil belki eceli geldi bu durum öteki gene taşıyıcı olacağını zannetmiyorum..
Ameliyat değil belki , Eceli geldi.Belki mi![]()
Gülüm Rabbim korusun ama ne ameliyatı yani böyle bi gelen düzen mi varmış ailenizde ?Annemin annesi erken yaşta ölmüş ameliyat sırasında benim annem de ameliyat olacak. Genetiği anneanneme çektiyse erken yaşta ölür mü? Böyle bir durum var mı?
Heee virgülAmeliyat değil belki , Eceli geldi.
Böyle okursanız anlarsınız umarım..![]()
Hee öyle türkçe işte bi noktalama işareti konuyu nereye getirdi..Heee virgül![]()
Alakasız ama kayserili misinHee öyle türkçe işte bi noktalama işareti konuyu nereye getirdi..![]()
Ahaha Değilim ama ordada yaşadım sen öylesin galibaAlakasız ama kayserili misin![]()
Alakasız dicem ama benimki alakalı ölüm konusunda sırıtıp duruyoruz konu sahibi ben olsam kovardım bizi yani benim topiğemi gelsen sen acaba sohbet saçma ama nası güzel..Alakasız ama kayserili misin![]()
Yaa pardon konuyu unutmuşum valla. Topik neresiAlakasız dicem ama benimki alakalı ölüm konusunda sırıtıp duruyoruz konu sahibi ben olsam kovardım bizi yani benim topiğemi gelsen sen acaba sohbet saçma ama nası güzel..![]()
Kasım - Aralık hamişlik planlayanlar diye yazarsan çıkar canmYaa pardon konuyu unutmuşum valla. Topik neresi