• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken ölüm

Kubra2004u

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
4
0
1
21
Annemin annesi erken yaşta ölmüş ameliyat sırasında benim annem de ameliyat olacak. Genetiği anneanneme çektiyse erken yaşta ölür mü? Böyle bir durum var mı?

Gülüm Rabbim korusun ama ne ameliyatı yani böyle bi gelen düzen mi varmış ailenizde Allah rahmet eylesin Ananenizin sebebi ameliyat değil belki eceli geldi bu durum öteki gene taşıyıcı olacağını zannetmiyorum..

Gülüm Rabbim korusun ama ne ameliyatı yani böyle bi gelen düzen mi varmış ailenizde Allah rahmet eylesin Ananenizin sebebi ameliyat değil belki eceli geldi bu durum öteki gene taşıyıcı olacağını zannetmiyorum..
Belki mi 😊

Annemin annesi erken yaşta ölmüş ameliyat sırasında benim annem de ameliyat olacak. Genetiği anneanneme çektiyse erken yaşta ölür mü? Böyle bir durum var mı?
Gülüm Rabbim korusun ama ne ameliyatı yani böyle bi gelen düzen mi varmış ailenizde ?
Allah rahmet eylesin.
Ananenizin sebebi ameliyat değil belki ,
Eceli geldi.
Ameliyata yormayın kafanızda annenizede Ya Şafi adıyla Rabbim şifa versin inşAllah sorunduz geçer atlatır ameliyatı..
Velasıl demem o ki ; bu durum öteki gene taşıyıcı olacağını zannetmiyorum yani alakasız birşey..
(ilk yorumumun Düzenleme süresi dolduğu için yanlış anlayan arkadaşın doğru anlaması adına tekrar aynı yorumu yapıyorum k.bakma)
🤗🌹

Ömür ne zaman biterse o zaman olucez genetik farklı bir konu ameliyat geçer gider Allah'ın izniyle konuyu 2 kere acmissiniz

Alakasız dicem ama benimki alakalı ölüm konusunda sırıtıp duruyoruz konu sahibi ben olsam kovardım bizi yani benim topiğemi gelsen sen acaba sohbet saçma ama nası güzel..🤦‍♀️😂😂
Yaa pardon konuyu unutmuşum valla. Topik neresi

Back
X