Merhaba 2008 yılında erken menopoz teşhisiyle hayatım karardı.fsh değerin 120 lerin üzerinde hiçbir Dr.dan duymak istediklerimi duyamadim. Kime gittiysem boşuna uğraşmayı sizin çocuğunuz olmaz.Herseye rağmen hiç pes etmedim.Herkesten duyduğum ne varsa denedim.2009 yilinda tüp bebek yaptırdık malesef sonuç hüsran.Yinede yilmadim dışarıdan sürekli aldığım hormonlardan aşırı kilo aldım.Psikolojim bozuldu.Dr.lar çocuk için değil kendim için birşeyler yapmamı söylüyorlardı.Çünkü kemik erimesine kadar gidiyordu hastaligim.Aklımda çocuk olduğu için kendimi hiç düşünmedim açıkçası yeterki çocuğum olsun du tek dusuncem.Ortama girdiğimizde eşimin başkalarının çocuğunu sevmesi beni çok üzüyordu.Allaha her gece dua ederdim bizimde çocuğumuz olsun die.Zaman da bu arada akıp gidiyordu tabi.her ay eşinden habersiz gebelik testi yaptırırım.Esim uzuldugum için istemiyordu test yapmamı.2011 yine ben esimden habersiz test yaptirdim. Bazı sebeplerden dolayı esimin sağlık ocağını arayayip sonucu öğrenmesini fakat beni aramamasini soyledim.Eşim her zamanki gibi ne gerek vardi DİE söylendi :)aradan 5 dk sonra eşimin telefonuyla irkildim pozitif olduğunu söyleyince ne yapacagimi şaşırdım.Değerin biraz dusuk olduğu için 1 hafta boyunca değerinin yükselmesi gerektiğini söylemiş hemşire 1 hafta boyunca kan kaldırdım.1 ay sonrada kalp atışlarını duyduk.Çok sukur Allahim a ki 2012 de oglumuzu kucagimiza aldık.Şuan 4 yaşında çektiğim bütün sıkıntıları bana unutturdu.Allahtan tek dileğim hiçbir kadını çocuksuz birakmasin. Evlatla sinamasin.Çok uzattim sadece umudunuzu kaybetmeyin verici Allah ol derse olur.