• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN MENOPOZA GİRENLER VE GİRİPTE SONRA ÇOCUĞU OLANLAR!!!

Çok teşekkür ederim... bende maddi yönden ödeme güçlüğü çekiyorum...Bu hafta randevu alırım...

Merhaba nasilsin senin kullandigin adet sokucusunden bende kullandim ama sadece leke geldi ama adet olmadim ne yapicam bilmiyom sadece leke geldi

Ya ist bi dr gittim sonuc alamadim 6 aya yakindir adet gormuyodum bende adet sokucu aldim ama sadece leke geldi bilmiyom ne yapsam cok yoruldum hemde cok acaba bi vatsap grubu kursak orda yazissak ve yaptikalrimizi birbirimiz yazsak ve yanliz olmadigimizi bilsek arladaslar ne dersiniz

Ya ist bi dr gittim sonuc alamadim 6 aya yakindir adet gormuyodum bende adet sokucu aldim ama sadece leke geldi bilmiyom ne yapsam cok yoruldum hemde cok acaba bi vatsap grubu kursak orda yazissak ve yaptikalrimizi birbirimiz yazsak ve yanliz olmadigimizi bilsek arladaslar ne dersiniz
Bende hormon ilacı ile adet oluyorum

Onu banada verdiler kullaniyodum ama simdi biraktim cunki biz bebek sahibi olmak istiyoruz ama o onluyo ya ni bi yanda dogum konturol hapi

Back