BEN ERKEN MENOPOZA GİRMİŞİM 35 YAŞINDA 4 YILLIK EVLİYİM 2015 TEMMUZ DA BAŞLADIK BEBEK GİRİŞİMİNE ... HEP DÜZENLİYDİ ADETLERİM..... SONRA HEP HAMİLE SANDIM KENDİMİ AMA DEĞİLMİŞİM...TARLUSAL LA ADET OLUYORUM... POLİP VARDI AMELİYAT OLDUM ÇOCUK ENGELİ YOK DEDİLER AMA ERKEN MENOPOZA GİRDİM MALESEF
BEBEKTE İSTİYORDUK...BANA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
Geçen sene temmuzda başladık korunmamaya ondan sonra oldu 2-3 ay olamadım adet sağlık ocağına gittim tahlil yaptırdım 8.0 küsür çıktı dediki aile hekimi kadın doğum hekimine de görünün ve vitamin verdi çok sevindim ama sonra gittim kadın doğum hekimine yok dedi tarlusal verdi öyle adet oldum...
Denemelerimiz hep hüsranla son buldu hep tarlusalla adet oldum..hormon testlerimde yüksek çıktı...
Nisan Ayında polip ameliyatı oldum 15 gün sonra kendiliğinden oldu adetim... sonra 3 ay olmadım adet (bu arada mayısta annem beyin kanaması geçirdi hastanede yoğun bakımda yattı ama 4 haziran da da vefat etti) stres üzüntüden olmadım herhalde dedim yine doktor tarlusal geçen ay kullandım. .. Bu ay olmazsan kendiliğinden dedi doktor 35. Yada 36. Gün gel dedı gittim dün hormon tahlili yaptırdım bugün de aldım yüksek çıkmış dedi erken menopoza giriyorsun dedi (bundan önce yaptırmıştım başka doktorda hormon testi ama tarlusal la adet olmuştum adetim in 3.günü gitmiştim yüksek çıkmıştı..bu yeni gittiğim doktor tarlusal adet olursan hormon testi yüksek çıkar demişti )
Ben de bu konuyla ilgili doktorla konuşmuştum adet kanamasının miktarı önemli değil düzenli olup olmadıgı önemli demişti. yani 1 damla bile gelse sorun yokmuş..Öncelikle geçmiş olsun..Erken menapoz belirtilerini nasıl yaşadınız adetlerim düzenliydi demişsiniz.Birden bire mi menapoza girdiniz?
Bende kendimde erken menapozdan şüphe ediyorum.Geçen yıl doktora gitmiştim ancak herhangi bir sorun çıkmamıştı tahlillerimde.Ama hala korkuyorum.Adetlerim çok az sürüyo ve miktarı oldukça az..
Tarlusalla adet oluyosunuz peki yumurta takibi yapılıyor mu?Yumurtlama gerceklesiyorsa bebek de olur aslında..
Evet fiyat aynı, ben bir de üstüne histereskopi oldum, rahimde yapışıklık olduğu için, o da 5 sene spiral kullandığım için olmuş. Onu da 3000 e yaptılar.Benim aldığım fiyat size verdikleri fiyatla aynı mı?
Siz her ay adet oluyormusunuz? Yumurtanız var mı? Varsa kaç tane? Size tüp bebekle bebek olması %kaç dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?