ERKEN MENOPOZ TEŞHİSİ !

Bende aynı. Saracoglunun erken menepoz kurune baslamistm o da ise yaramadi biraktim
Bende saracoglundan kür ü sipariş ettim fsh 12 iken 8.7 ye düştü bu ay hemde 23 kullanmistm henüz su an hala devam ediyorum kür ü uygulamaya sabah çörek otu yağı hayit otu akşamları hayit otu ve aslan pençesi kullanıyorum. Soğan kuru yapmadım midem rahatsız diye. Daha kür un devamı var sarı kantoron civan perdeli ve aslan pençesi karışımı icilecek bir ay inşallah dahada düşürür fsh i. Ben daha önce bu kurleri aktardan aldığım otlarla yapıyordum pek bi değişiklik olmuyordu bu kez saracoglunun sitesinden aldım ve faydasını gördüm sanırım aktardan aldiklarimizin tarihi geçmiş oluyor yada yanlış ot alıyoruz bilemiyorum ama siteden aldığından memnun kaldım bir ay bile kullanmadan fsh im düştü tavsiye ederim. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize de inşallah

Canim tiroid sinirda yuksek sayilmaz. Ama yumurta rezervleriyle ilgili olan amh hormonu bitik gorunuyor. Fsh de asiri cok asiri yukselmis. Canim Rabbim den gelir hersey eger bir iyilesme olmazsa durum vahim gorunuyor. Otoimmun bir rahatsizlik var vucut kendi yunurtaliklarini dusman olarak gorup saldiriyor bitiriyor. Ona bir bakilsa aslinda cozumu bulunabilir. Kiyamam yaaa daha cok genc Rabbim sifa versin insaallah.

Canim bu arada estradiol de yunyrta rezervleriyle alakali 30 un altina duserse yumurta rezervleri cok azalamis anlamina geliyor. Hemen kurlere falan baslasin.

Bu topik acilali.cok olmus yaa bende yeni sandim. Ne yapti acaba ne durumda

Arkadaşlar kimse kendini kamdırmasın fsh kıstas değil ilaç içersin düşer ot içersin düşer ama o yumurta rezervin iyi olduğu anlamına gelmez tek kıstas amh değeridir o değere göre hareket etmelisiniz tedavi şekli konusunda.ayrıca yumurta rezervi tükenen birşey yani yok olan birşeyi ne içersen iç yerine koyamazsın o yüzden soğanmış incirmiş bunlarla vakit kaybedeceğinize doktora gidin uygun üreme yöntemi ile şansınızı deneyin

Bu otiummum hastalığı sizdemi var?

Merhaba kizlar,

Tup bebekte gelisen yumurta 1 taneyse yumurta catladiktan sonrada 1 tane mi toplanacaktir. Yoksa catlama olunca toplanacak yumurta sayisinda artis oluyor mu? Bilen var mi kafam cok karisti ya

Ben 2 ay kullandim ama estradiolumu bozdu

Bazı kisilerden doktor da umidi kesince insan bitkilere bakiyor kardesim

Estradiolum iyi idi. saracoglunun ilaclarini fsh icin kullandm. Fsh yi duzelteym derken estradiolu bozdm
Yok canim onu anladimda. Yani estradiol yumurta rezervleriyle ilgiliyse estradiol iyiyse fsh nasil cikiyor onu anlamadim. Yumurta rezervi duser fsh yukselir degilmi.

Bilmiyorum orasini fsh yumurtalikla alakali degl demekki
Canim tahlillerde bir yanlislik olmasin ondan soruyorum. Estradiolun iyiyse fsh nin yuksek olmamasi gerek yani. Yinede bilemiyorum ama. Doktorun daha iyi bilir ama. Estradiol 50 nin alti 30 un ustundeyse yumurtlamada sknti yok demektir. Yumurta rezervi iyi olan birisininde fsh si yukselmemeli yukselmez yani.

Doktor orda bir şaşkınlık goremedi olurms demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…