- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
doğru diyorsun da raporsuz yaptırdım bende 3 tüpe neredeyse 30 bin param gitti biliyorsun transfer bile yapmadı dr bana merkez bile seçmedik üniversite hastanesinde yaptırıyoruz .. özel hastaneye gidersem kıbrıst bir hastane araştırdım kıbrıs istanbuldan daha yakın bana orayı denemeyi düşünüyoruz düşük bir ihtimal ile de acı badem ki kenarda 100 tl param bile yok durum eksilerde hayırlısı olsun kuzum ya hakkımızda .. kilo durumunu ne yaptın
Kilo durumum ayni kendime hic vakit ayiramiyorum bahce yuzunden motivasyon sifir bir hafta sıkı yapiyorsam ikinci hafta bozdum istem disi bide insilun direci oluştu zor bugun mesala kendimi frenledim yarinda böyle gider inş aha kis geldi bahceden de kurtulurum hem para biriktiriyim hem zayiflayim ((
Senin hakknda da hayirlisi olsun bacim ins rabbim bizlerede nasip eder ben iki asilama üç tup bebek yaptirdim 4cude rabbim nasip eder inş bu sefer bende üniversite de yaptiracam ozama raporum olmus olur üniversite zayiflamis hatun kabul ediyor :) kg luya yapmiyor.. hep bir engel cikiyor acaba rabbim nasip etmiyecekmi yada daha vakti zamanimi var die dusunmuyor degilim birseyi cabaladikca o benden uzaklasiyor hayirlisi sabrim tukeniyorr..isyqn etmekten rabbime siginirim bu ara hatta iki ay cok stres yasadim bacim hersey ust uste geliyor