• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken kırışmak istemiyorum !

Hindistan cevizi yaği.
Makyajimi da onla temizliyorum, nemlendirici olarakta kullaniyorum.
Muazzam birsey
Yüzüme kesinlikle kimyasal birsey sürmem.
E makyaj yapiyoruz o ayri ama elimden geldigi kadariyla kalitelisini ve az kullanmaya calisiyorum.
Çok sık yapmam zaten
Cildir diri ve nemli tutuyor,düzenli kullanimda cok faydasini gördüm.
Ben çok memnunum tavsiye ederim
hindistan cevizi yağı katı bi yağ değil mi?
evde var doa dan almıştım bende ama kullanmadım bi türlü.
mesajını görünce gözlerim parladı :D
nasıl kullanılıyor bende deniyim emiyor mu cilt hemen

Valla mııo_Opeki ne zamandır kullanıyorsun?tüylenme falan yapmadı tabi de mi?

Yuzunuzde tuylendirme yapiyormu acaba bendede uzum çekirdeği yagi var ama korkuyorum ya cildime zarar verirse diye

hindistan cevizi yağı katı bi yağ değil mi?
evde var doa dan almıştım bende ama kullanmadım bi türlü.
mesajını görünce gözlerim parladı :KK70:
nasıl kullanılıyor bende deniyim emiyor mu cilt hemen

Ekimden beri kullaniyorum. Eskiden sadece sacima bakim yapardim, daha sonra arastirinca diger faydalarini buldum :)
Bakin derim kizlar, yemeklere bile kullanan var.
Benim yüzümde tüylenme yapmadi. Yatmadan yarim saat önce sürüyorum. Yavas yavas emiyor yüzüm. Sabaha mis.
He birde markadan markaya degisir mi bilemem, ben w..s dan almistim , kavanozda. Evet kati bir yağ :KK66: eline aldigin anda eriyor.
Mesela disari cikmadan biraz dudagima ve cevresine suruyorum,catlamiyor

Ekimden beri kullaniyorum. Eskiden sadece sacima bakim yapardim, daha sonra arastirinca diger faydalarini buldum :)
Bakin derim kizlar, yemeklere bile kullanan var.
Benim yüzümde tüylenme yapmadi. Yatmadan yarim saat önce sürüyorum. Yavas yavas emiyor yüzüm. Sabaha mis.
He birde markadan markaya degisir mi bilemem, ben w..s dan almistim , kavanozda. Evet kati bir yağ :KK66: eline aldigin anda eriyor.
Mesela disari cikmadan biraz dudagima ve cevresine suruyorum,catlamiyor
Akşamdan akşama süruyorsun yani?nemlendiricim bitince deneyeyim bari.

Merhabalar..
Daha yaşım genç ama kafama takıyorum bunu .
Annem yaşıtlarına göre daha erken kırışıp göçtü.
Cildi de kuruydu zaten.
Benim cildim orta nemli bende erkenden kırışmalar olur diye korkuyorum.
Güzelliğe önem veriyorum açıkçası .
Her yaş kendine göre güzel evet ama kırışmalar biraz daha geç olsa daha iyi olmaz mı .
Sizin de böyle düşünceleriniz var mı ?
Cildinizin yıpranmaması genç kalması için uyguladığınız yöntemler ?
Erken yasta bunları uygulamaya başlamak istiyorum da .
Ben elli yaşındayım ve hiç kırışığım yok. Bende iyi görünmeyi çok önemserim. Size yaptıklarımı anlatayım. Uygularsanız faydasını görürsünüz.

Yüzümü yıkamadan ve nemlendirmeden yatmam.

Yatak odamı sürekli havalandırırım. Çok soğuklar hariç, balkon kapım aralık olur. Temiz havada uyurum.

Sabah yüzümü ılık suyla yıkarken parmaklarımın ucuyla yüzüm ıslakken yüz yogası uygularım.

Sabah kalktığımda ağzımı kuvvetlice çalkalarım. Ve günde bir kaç kez daha. Yanak kaslarım güçlensin diye. Ayna karşısında dilimi çıkarır komiklikler yaparım.

Gülsuyu, acıbadem sütü bakım ürünlerim.

Spor yaparım. Spor yapan insanın cildi canlı olur. Akne, sivilce bile oluşmaz. Çünkü kılcal damarlar vücudunun her köşe bucağına bol taze kan taşır. Gözenekler, tıkanıklıklar açılır. Cildin nefes alır. Spor hastalıklardan, depresyondan korur.

Föndötenden şeytandan kaçar gibi kaçtım. Cildimi föndötenle kapatmak gibi bir hata yapmadım.

Cildi kir ve makyaj yorar. Makyaj yaptığım zaman yüzümde kir varmış gibi hissederim. Bir an önce çıkartıp kurtulmak için can atarım. Kendimi makyajsız daha çok beğenirim. Çünkü kendimi olduğum gibi doğal haliyle seviyorum.

Yüzüne sadece dıştan süreceğin ürünler sadece cildine biraz fayda sağlayabilir. Yüzünün kaslarını güçlü tutarsan yüzünde genç ve diri kalır.

İyi görünmek demek sadece yüzle sınırlı değil tabi. Düzgün bir duruş, ve fazlalıkları olmayan bir beden de şart. Üstü şişhane altı tophane olmaz.

En önemlisi mutlu ve pozitif bir insan olmak. Mutsuz, somurtuk bir suratla kimse güzel görünmez.

Saglikli beslenme, spor, bol su,az makyaj..az stres..duzenli uyku...veee yas 35 i geciyorken yavas yavas guzellik merkezinin yoluu ...guzellik genetiktir bazi kizlar 20 yasinda bile cirkinse cirkindir kirisiklik olmasada..bazi kadinlar 50 sinde bile kirisikliklarina ragmen cok guzeldirler...her yasin ayri guzelligi vardir .sadece hayati guzel yasamak mutlu huzurlu olmak onemli..suan kendin icin yasiyorsun yarin birgun evlenipte anne oldugunda cocuklarindan baska bisey dusunmez olursun ..ne aynaya bakmaya zamanin olur nede baktiginda kirisikliklarindan korkarsin..yuzundeki her cizgide mutlu guzel gunlerin anilari olur umarim..sıkma canini Allah kotu hastalik vermesin..

Yaşımdam genç gösteririm.temizleme nemlendirme antiaging bakım.Hafta iki peeling.Mutlaka dermokozmetik kullanırım.Gerçek argan yağı ;gerçek yağlar.Ausenice nin kuşburnu yağı babe nin gül yağı....
Bir de yüzyogası yapabilsem.Bol içemiyorum malesef.makyaj yaparım.Fondöten göz kalemim mutlaka kalitelidir.
ELLeri unutmayın önceden önem vermezdim şimdi kuru.

Ben de sudokrem kullandim ve çok faydasını gördüm.actı lekelerimi ama lekelerim bitmedi tabi maalesef.bulduğun pişik kremi ne?
Canım bende hamazinc kullanıyorum tavsiye ederim. Çinko oksit sadece.
Birde chicco pişik kremide sudocreme benziyor oda çok etkili

Canım bende hamazinc kullanıyorum tavsiye ederim. Çinko oksit sadece.
Birde chicco pişik kremide sudocreme benziyor oda çok etkili
Ya bu sudocremin içinde parafin paraben falan var diyolar bendede var ama onu duyduktan sonra kullansam mi kullanmasam mi kararsız kaldım lekelere sivilcelere birebir ama bilemiyorum bilgisi olan varmi

Ya bu sudocremin içinde parafin paraben falan var diyolar bendede var ama onu duyduktan sonra kullansam mi kullanmasam mi kararsız kaldım lekelere sivilcelere birebir ama bilemiyorum bilgisi olan varmi
Canım ben yuzume çocuk doktoru tavsiyesi uzerine kullanmaya basladim. Kizim pisik olmustu doktor bir suru krem veriyordu. Daha önce eczaneden almıştım bu kremi doktora gösterdim. Bunu kullanıyorum ben diye. Icindekiler kısmını okudu ne kadar güzel bir krem bunu tüm vücudundaki kızarıkliklara kullanabilirsin demişti.
Başkada krem verme geregi duymadı sadece mantar kremi verdi icerisin o yokmuş.
Sonra başka bir doktora sordum günlük bakımımda kullansam cildime bir zararı olur mu diye kullanabilirsin dedi canım.

Canım ben yuzume çocuk doktoru tavsiyesi uzerine kullanmaya basladim. Kizim pisik olmustu doktor bir suru krem veriyordu. Daha önce eczaneden almıştım bu kremi doktora gösterdim. Bunu kullanıyorum ben diye. Icindekiler kısmını okudu ne kadar güzel bir krem bunu tüm vücudundaki kızarıkliklara kullanabilirsin demişti.
Başkada krem verme geregi duymadı sadece mantar kremi verdi icerisin o yokmuş.
Sonra başka bir doktora sordum günlük bakımımda kullansam cildime bir zararı olur mu diye kullanabilirsin dedi canım.

Istersen chicconun pisik kremini al sende. Onda parabensiz yazıyor.

Back
X