8 aydır evliyim benHayırlısı canım ne kadarlık evlisin
Öyle belirti aramaSaol cnm gögüs lerim şişti benm sadece bide günümden sonra kasıklarım sanki regl olacakmışım gibiydi çok ağrıyodu hala ağrıyor
Hımmm anladım cnm erken daha çok erken hemde biraz daha doktora git ilk önce sorun varmı DİE baktı ama 1 sene dolmadan pek bakmıyorlar8 aydır evliyim ben
Cuma kan vercem kafam rahatlasınÖyle belirti arama
En iyisi de erken öğrenincede iyi değil zaman geçmiyoCuma kan vercem kafam rahatlasın
Evlenmeden hemen önce gitmiştim 2 tane çikolata kisti var biri sağda biri solda demişti. O dönem korona yüzünden tedavi olamadım, 1 ay önce başka doktora gittim kist yok dedi anlamadım, pek güven veren bi dr değildiHımmm anladım cnm erken daha çok erken hemde biraz daha doktora git ilk önce sorun varmı DİE baktı ama 1 sene dolmadan pek bakmıyorlar
Böyle de geçmiyor ki gece uykum kaçıyor resmen kabus görüyorum, en azından olup olmadığını bileyim bana yeter şimdilikEn iyisi de erken öğrenincede iyi değil zaman geçmiyo
Sende haklısınBöyle de geçmiyor ki gece uykum kaçıyor resmen kabus görüyorum, en azından olup olmadığını bileyim bana yeter şimdilik
Hımmm bende anladım cnm mesela bana da pko demişlerdi özel Bi doktora gittim rahim filmi çekildim hamile kaldım allahın işi işte bu ay aşılama olcaktıEvlenmeden hemen önce gitmiştim 2 tane çikolata kisti var biri sağda biri solda demişti. O dönem korona yüzünden tedavi olamadım, 1 ay önce başka doktora gittim kist yok dedi anlamadım, pek güven veren bi dr değildi
Şans senden yana olmuş o zaman, darısı bana inşallahHımmm bende anladım cnm mesela bana da pko demişlerdi özel Bi doktora gittim rahim filmi çekildim hamile kaldım allahın işi işte bu ay aşılama olcaktı
Kız dogum yaptın mı hadi gozun aydınO adet döneminde oluyor. Hamilelikte göğüs uçları sızlıyor genelde yani benim öyle oluyo
İnşŞans senden yana olmuş o zaman, darısı bana inşallah
Gebelik olmadan belirti olmaz kan ver kesinleştir o zaman canımYok adet dönemi böylesi bi göğüs hassasiyeti yaşamadım hiç, azcık uçları acırdı o da baya bastırınca falan. Şimdi uçları baya acıyo ve yan tarafları da ağrılı, arada böyle sızlama ve ağrı oluyor içinde şuan bile var
Yaptım yaptım şükür 1.5 aylık olduk bileKız dogum yaptın mı hadi gozun aydın
Evet yarın kan vercem bakalımGebelik olmadan belirti olmaz kan ver kesinleştir o zaman canım
Ya bizim ilişkinin üstünden 12 gün geçti bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım acaba normal testle yapsam varsa da çıkar mı yoksa erken gebelik testi mi yapmam lazımHayır yok ben 2 gün kala yaptım çıkmadı 1 gün geciktim normal test yaptım çıktı
Korkuyla beklıyorumYaptım yaptım şükür 1.5 aylık olduk bilesıra sizde artık
Korkulcak bi şey yok her şey tatlı telaş anlamıyorsun bileKorkuyla beklıyorum
15 günde kana geçiyo DİE biliyorum ben ama istersen yap kendin bilirsinYa bizim ilişkinin üstünden 12 gün geçti bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım acaba normal testle yapsam varsa da çıkar mı yoksa erken gebelik testi mi yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?