Normal mi dogum yaptın canımKorkulcak bi şey yok her şey tatlı telaş anlamıyorsun bilesağ salim gelsin de şükür halimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal mi dogum yaptın canımKorkulcak bi şey yok her şey tatlı telaş anlamıyorsun bilesağ salim gelsin de şükür halimize
Yok kız tosuncuk 38+1 3900 nereye doğurcam normalNormal mi dogum yaptın canım
Hay maşallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah canımYok kız tosuncuk 38+1 3900 nereye doğurcam normal
Maşallah hepimizinkilereHay maşallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah canım![]()
Herkeste 15 gün değil diye bliyorumGününü biliyorsan çok iyi. Yumurtlamadan 15 gün sonra adet olman gerekir. Ona göre yaparsın testini tutar umarım
Yok kuzu yumurtlama kesin olduysa herkeste aynı bu vücut saat gibi o kısımda. Bazılarının yumurtası çatlayamıyor kalıyor öyle mesela o ayrı. Aslında adetten 15 gün önce yumurtalama oluyor tam dersi demek lazım.Herkeste 15 gün değil diye bliyorum
Doktorum banaYok kuzu yumurtlama kesin olduysa herkeste aynı bu vücut saat gibi o kısımda. Bazılarının yumurtası çatlayamıyor kalıyor öyle mesela o ayrı. Aslında adetten 15 gün önce yumurtalama oluyor tam dersi demek lazım.
Yumurtalarına bakarak mı söyledi bunu aaDoktorum bana
-hmmm sen 17 gün önce yumurtluyorsun ... Demişti
Ondan dedim
Kan testi negatif çıktı beta 0Yok kuzu yumurtlama kesin olduysa herkeste aynı bu vücut saat gibi o kısımda. Bazılarının yumurtası çatlayamıyor kalıyor öyle mesela o ayrı. Aslında adetten 15 gün önce yumurtalama oluyor tam dersi demek lazım.
Bende yaptım erken olanı bir günüm geçti acaba beklesem mi normal test için :)Hayır yok ben 2 gün kala yaptım çıkmadı 1 gün geciktim normal test yaptım çıktı
Biraz bekle tekrar yap bence ama yinede kendin bilirsin tabi beklemesi de çok zor oluyoBende yaptım erken olanı bir günüm geçti acaba beklesem mi normal test için :)
Lh baskısı mı var acaba neye bakarak söyledi acaba merak ettim şimdiDoktorum bana
-hmmm sen 17 gün önce yumurtluyorsun ... Demişti
Ondan dedim
Valla kan testi yapmadıLh baskısı mı var acaba neye bakarak söyledi acaba merak ettim şimdi
Valla kan testi yapmadı
Vajinal ultrasona baktı desem ?
Ve sorular sordu ne zaman adet oldun . Şu tarihte . Hmmmmm sen 17 günde yumurtluyorsun o zamaaaan. Filan dediLh baskısı mı var acaba neye bakarak söyledi acaba merak ettim şimdi
Allah gönlüne göre versin inşallahEvet uyuyamıyorum bile kafam istemsiz orada oluyor... İnşlh hamileyim dir![]()
İlk defa duyuyorum inan tıpta olan bi şeyi neye dayanarak ddi acaba ona bakarak me bileyim neyse aklımızda bulunsun burda geze geze öğrenirizValla kan testi yapmadı
Vajinal ultrasona baktı desem ?
Bende merak ediyorum epeyİlk defa duyuyorum inan tıpta olan bi şeyi neye dayanarak ddi acaba ona bakarak me bileyim neyse aklımızda bulunsun burda geze geze öğreniriz
Valla çok zor işler bence çok araştırıp sorguluyoruz diye ters tepiyoBende merak ediyorum epeydoğrusunu
Ona göre çocuk yapalım![]()