• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik testi

Herkeste 15 gün değil diye bliyorum
Yok kuzu yumurtlama kesin olduysa herkeste aynı bu vücut saat gibi o kısımda. Bazılarının yumurtası çatlayamıyor kalıyor öyle mesela o ayrı. Aslında adetten 15 gün önce yumurtalama oluyor tam dersi demek lazım.

Yok kuzu yumurtlama kesin olduysa herkeste aynı bu vücut saat gibi o kısımda. Bazılarının yumurtası çatlayamıyor kalıyor öyle mesela o ayrı. Aslında adetten 15 gün önce yumurtalama oluyor tam dersi demek lazım.
Doktorum bana
-hmmm sen 17 gün önce yumurtluyorsun ... Demişti

Ondan dedim

Kan testi negatif çıktı beta 0

Evet uyuyamıyorum bile kafam istemsiz orada oluyor... İnşlh hamileyim dir :KK43:

İlk defa duyuyorum inan tıpta olan bi şeyi neye dayanarak ddi acaba ona bakarak me bileyim neyse aklımızda bulunsun burda geze geze öğreniriz
Bende merak ediyorum epey ☺️doğrusunu
Ona göre çocuk yapalım🤣

Bende merak ediyorum epey ☺️doğrusunu
Ona göre çocuk yapalım🤣
Valla çok zor işler bence çok araştırıp sorguluyoruz diye ters tepiyo 😂 hiç bişey bilmeden bodozlama denemek lazım tek denemede kalınır ay yumurtladım mı ne zaman ilişki olsun derken olmuyo

Back