Erken hamilelik testi

Ksmtms

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
46
21
3
26
Erken gebelik testi ile adetime 8 gün kala yaptım ve negatif çıktı kasık ağrımda var hafif hafif erken gebelik testinin güvenirliliği varmı

Hayır yok ben 2 gün kala yaptım çıkmadı 1 gün geciktim normal test yaptım çıktı
Hangi markayı kullandınız? Ben predictor Early kullandım gecikme olmadan 6 gün önce sonuç veren, bugün testi yaptım adete 4-6 gün var ve negatif çıktı, silik çizgiden eser bile yok.ama gebelik belirtileri yaşıyorum sanırım istediğim için

Confort kullandım bende ama galiba idrara ne zaman geçtiğine bağlı idrara beta geçti anda sonuç veriyo

8 gün çok erken, biraz daha sabredin.

22.güne çoktan idrara geçerdi değil mi regle sayılı günler kaldı çünkü?
6 günde dölleniyo 10 günde kana 15 günde idrara geçiyor ama senin belki geç döllenme olmuştur geçmemiştir yada daha küçüktür belli olmaz yani sen bregl gününü bekle ben öyle yaptım şuan 5+2 iyim allla şükür

Ben reglime 2 gün vardı erken gebelik testi yaptığımda sen yinede bekle derim

Bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım, 11 gün pik yaptı, 12 yada 13.gün çatladı yumurta. Bakalım ne olacak

Bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım, 11 gün pik yaptı, 12 yada 13.gün çatladı yumurta. Bakalım ne olacak
Gününü biliyorsan çok iyi. Yumurtlamadan 15 gün sonra adet olman gerekir. Ona göre yaparsın testini tutar umarım

Ben de test yapmayı bekliyorum şu anda beş gün var sekiz gün kola yaptım negatif çıktı

Gününü biliyorsan çok iyi. Yumurtlamadan 15 gün sonra adet olman gerekir. Ona göre yaparsın testini tutar umarım
Valla negatifi görünce umudum kalmadı üzüldüm ya büyük bi beklentiyle yapmıştım belirtiler olunca. En belirgin olanı da göğüs ağrısı ve hassasiyeti 2 3 gündür var

Valla negatifi görünce umudum kalmadı üzüldüm ya büyük bi beklentiyle yapmıştım belirtiler olunca. En belirgin olanı da göğüs ağrısı ve hassasiyeti 2 3 gündür var
O adet döneminde oluyor. Hamilelikte göğüs uçları sızlıyor genelde yani benim öyle oluyo

Ben cuma günü kan vermeyi düşünüyorum, çünkü kalp hastasıyım ve 10 gündür ilaçlarımı kullanmıyorum gebelik olduysa diye

O adet döneminde oluyor. Hamilelikte göğüs uçları sızlıyor genelde yani benim öyle oluyo
Yok adet dönemi böylesi bi göğüs hassasiyeti yaşamadım hiç, azcık uçları acırdı o da baya bastırınca falan. Şimdi uçları baya acıyo ve yan tarafları da ağrılı, arada böyle sızlama ve ağrı oluyor içinde şuan bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…