TUANAMirza Selenais
benim çıkmam gerekiyo yatayım artık iyi geceler yarın görüşmek üzere güzel haberlerinizi bekliyorum
kardeşimde de aynısı olmuşdu gögüsten süt gelmesi prolaktin hormonuyla alakalıbir durum bence hemen hormonlarını kontrol ettir kan tahlili yaptır. hamileyken hemde en başlarında süt gelmesi olmazbenım goguslerımden sut gelıyor neden olur bılenınız var mı acaba
kardeşimde de aynısı olmuşdu gögüsten süt gelmesi prolaktin hormonuyla alakalıbir durum bence hemen hormonlarını kontrol ettir kan tahlili yaptır. hamileyken hemde en başlarında süt gelmesi olmaz
valla kızlar ishal olmak hamilelik belirtisi sayılamaz, çünkü nedendir bilemiyorum ama ben adet olacağım zaman ishal oluyorum, çok garip ama her ay bu böyle
ayrıca arkadaşlarımında dediği gibi prolaktin hormonu yüksek olunca göğüslerden süt salgılarmış,
benimde yüksekti ve doktorum ilk " göğsünden süt geliyormu" diye sordu, ama gelmiyordu benden
bilginize, inşallah hamile kalırsınız en kısa zamnada tabii bizlerde :))
bende sadece bende oluyo sanıyodum adetken ishal olma durumusırnaşık şey
ıns guzel haberler getirirsin bize dua edicem senin icin
ya gerçekten ishal hamilelik belirtisi olabilirmi.varmı başka arkadaşlardan belirtisi ishal olan acaba.fisfisfis