saol canım ama bende sasırıyorum baya baya gelıyor sut bu yanı ama tabı cok deıl hamile olma ihtimalim var mı acaba yaa bende ilkj baslarda olmaz die biliyorum ama
canım içini ferah tut bide kendini yanlız hissetme bak bizler varızŞeniz belki bu sana özeldir olabilir tatlım herkezde farklı oluyomuş içini hep ferah tut.
gonul sızım tesekkur ederım hepınıze fakat yenı evlıyım ve cok sıkılıyorum aılemı ozledım henuz burda arkadas edınemedım bunun ıcın bebek ıstıyorum acılen
canım bende ailemden uzagım izmirde ailem inşallah yarın gidicez bende kendimi bazen yanlız hissetigim oluyo ben 5 yılı bitirmek üzereyim evliligimde benim ilk istegim bu ay oldu biranda oldu onca yıldır istemeyen ben şimdi anne olmak için dua ediyorum bu ay korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı.
canım gurbet zor tabiki ama artık gurbete alıştım ben 2 sene oldu memleketimi bırakalı sen nerdesin şimdi memleketin neresi.
ben sakaryalıyım ama dubaiye evlendim burdaki 2.ayım :1no2: bende alısacam tabıkı zaman gerek calısmaya baslamam lazım yada bebısbenimde gecmedi fakat gecen aydan kalmıs olabılırmıyım dıe suphelendım gerci test negative cıktı ama bılmıyorum sen test yapmısmıydın
yok yapmadım günümü bekliycem kan testinde çıkıyomuş ama onuda yaptırmıcam daha 8 gün var limon testi karbonat testi falan okudum başka topikte ama onları bile yapmadım sen duydunmu.
ben sakaryalıyım ama dubaiye evlendim burdaki 2.ayım :1no2: bende alısacam tabıkı zaman gerek calısmaya baslamam lazım yada bebısbenimde gecmedi fakat gecen aydan kalmıs olabılırmıyım dıe suphelendım gerci test negative cıktı ama bılmıyorum sen test yapmısmıydın
canım alışıcaksın tabiki senin ishalin varmıydı benim bugün oldu iyice şaşırdım valla.karnımda kasıgımda bir agrı var ara ara geliyo gidiyo.bayadır bunlar var bende ama ishal bugün oldum.devamlı idrar yapma istegi falan işte.
benimde 4 gun adetim gecikti, ve iki gun ønce ishal durumum da vardi, bir gun tek surdu bu.. yarin test yapicam Allah hayirlisini nasib etsin insallah hepimize
işte onlar yok akıntı leke olmadı zaten onlarda olsa iyice meraklancam ama bel agrısı kasık agrısı fazla başımda dönüyor offf offffffff
sıkma canını olur ıns ne kadar zor beklemek delı oluuyor ınsan benım bır arkadasım vardı akıntı ve leke yoktu ama senın dıger sıkayetlerın vardı onda da testte cıkmadı doktorda cıkmadı 1 ay sonra az bır kanaması oldu bu sefer doktora gıttıgınde hamıle oldugunu ogrendı ıns sende hamılesındır ınan ısteyen herkes ıcın dua edıyorum
sıkma canını olur ıns ne kadar zor beklemek delı oluuyor ınsan benım bır arkadasım vardı akıntı ve leke yoktu ama senın dıger sıkayetlerın vardı onda da testte cıkmadı doktorda cıkmadı 1 ay sonra az bır kanaması oldu bu sefer doktora gıttıgınde hamıle oldugunu ogrendı ıns sende hamılesındır ınan ısteyen herkes ıcın dua edıyorum