Erken hamilelik belirtisinde ishal olaniniz varmi kizlarrr

saol canım ama bende sasırıyorum baya baya gelıyor sut bu yanı ama tabı cok deıl hamile olma ihtimalim var mı acaba yaa bende ilkj baslarda olmaz die biliyorum ama

canım içini ferah tut bide kendini yanlız hissetme bak bizler varızŞeniz belki bu sana özeldir olabilir tatlım herkezde farklı oluyomuş içini hep ferah tut.

canım içini ferah tut bide kendini yanlız hissetme bak bizler varızŞeniz belki bu sana özeldir olabilir tatlım herkezde farklı oluyomuş içini hep ferah tut.

gonul sızım tesekkur ederım hepınıze fakat yenı evlıyım ve cok sıkılıyorum aılemı ozledım henuz burda arkadas edınemedım bunun ıcın bebek ıstıyorum acılen

gonul sızım tesekkur ederım hepınıze fakat yenı evlıyım ve cok sıkılıyorum aılemı ozledım henuz burda arkadas edınemedım bunun ıcın bebek ıstıyorum acılen

canım bende ailemden uzagım izmirde ailem inşallah yarın gidicez bende kendimi bazen yanlız hissetigim oluyo ben 5 yılı bitirmek üzereyim evliligimde benim ilk istegim bu ay oldu biranda oldu onca yıldır istemeyen ben şimdi anne olmak için dua ediyorum bu ay korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı.

ıns ALLAH gonlune gore versın bır an once bebısını kucagına alırsın ıns. cok zor gurbet. peki ilk ay dedın sanırım korunmadıgın adetin gectimi ve kac gun

yok canım baştada yazmıştım 8 gün var ama belirtilerde var bir ana önce belli olsada kurtulsam.

canım gurbet zor tabiki ama artık gurbete alıştım ben 2 sene oldu memleketimi bırakalı sen nerdesin şimdi memleketin neresi.

canım gurbet zor tabiki ama artık gurbete alıştım ben 2 sene oldu memleketimi bırakalı sen nerdesin şimdi memleketin neresi.

ben sakaryalıyım ama dubaiye evlendim burdaki 2.ayım :1no2: bende alısacam tabıkı zaman gerek calısmaya baslamam lazım yada bebıs benimde gecmedi fakat gecen aydan kalmıs olabılırmıyım dıe suphelendım gerci test negative cıktı ama bılmıyorum sen test yapmısmıydın

bende eylul sonu gıbı aydına gecıcem esım aydınlı sıze yakın yanı

yok yapmadım günümü bekliycem kan testinde çıkıyomuş ama onuda yaptırmıcam daha 8 gün var limon testi karbonat testi falan okudum başka topikte ama onları bile yapmadım sen duydunmu.

yok yapmadım günümü bekliycem kan testinde çıkıyomuş ama onuda yaptırmıcam daha 8 gün var limon testi karbonat testi falan okudum başka topikte ama onları bile yapmadım sen duydunmu.

aaa nasıl oluyor hıc duymamıstım banada anlatırmısın belkı ıse yarıyordur limon testi karbonat testi nasıl oluyor

canım alışıcaksın tabiki senin ishalin varmıydı benim bugün oldu iyice şaşırdım valla.karnımda kasıgımda bir agrı var ara ara geliyo gidiyo.bayadır bunlar var bende ama ishal bugün oldum.devamlı idrar yapma istegi falan işte.

belki geçen aydan kalmış olabilirsin birde süt geliyomuş hayırlı güzel haberlerini bekliycem doktora git kan testi yaptır hemen.

ishal yok ama karın agrısı kasık ve bel agrısı muthıs var akıntıda var bende ıdrara cok sık gıdıyorum ama gebeliktendşr die yorumlayamıyorum benımkını cunku cok sıvı alıyorum ben ondandır dıyorum hafıf akıntın var mı kahve rengı falan akıntın varsa hamılelık belırtısıymıs ole okudum

benimde 4 gun adetim gecikti, ve iki gun ønce ishal durumum da vardi, bir gun tek surdu bu.. yarin test yapicam Allah hayirlisini nasib etsin insallah hepimize

işte onlar yok akıntı leke olmadı zaten onlarda olsa iyice meraklancam ama bel agrısı kasık agrısı fazla başımda dönüyor offf offffffff

işte onlar yok akıntı leke olmadı zaten onlarda olsa iyice meraklancam ama bel agrısı kasık agrısı fazla başımda dönüyor offf offffffff

sıkma canını olur ıns ne kadar zor beklemek delı oluuyor ınsan benım bır arkadasım vardı akıntı ve leke yoktu ama senın dıger sıkayetlerın vardı onda da testte cıkmadı doktorda cıkmadı 1 ay sonra az bır kanaması oldu bu sefer doktora gıttıgınde hamıle oldugunu ogrendı ıns sende hamılesındır ınan ısteyen herkes ıcın dua edıyorum

Selenais bu 4 günlük gecikmeden önce belirti varmıydı ishalden başka akıntı leke vs.

bak ben bunu yapıcam hadı sende yap valla sen dedıgınden berı onu arastırıyordum buldum Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.

:Saruboceq:canım inşallah olur yaa bende dua ediyorum hepimize inşallah yarabbim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…