Erken hamilelik belirtisinde ishal olaniniz varmi kizlarrr

akinti var evet, vardi ve hala var.. bir iki saat karnim agrimisti birde, adet sancisi gibi biseydi, hafif migdemde bulaniyordu ama cok degil, yani belkide sebep hamilelik degildir mide bulantilarin cunku bunun icin erken olabilir bilmiyorum ama baskada belirti yok.. Yarin øgrenecem insallah

canım onları okudum ama kendimi kandırmak istemiyorum iyice beynim çorba olcak bu sefer psikolojimi bozcak

ha birde coook duygusal oldum ya.. annemi cok øzler oldum, daha 2 saat ønce yanimdaydi benim bitanem annem, øzledim gøzlerim doluyo durduk yere.. yani duygusallikda bir belirtidir derler, bilmiyorum niye bøle oldum.. buda sayilirsa bu belirtide var yani bende canim

ahhh canım yaaaa bebek yapıyo olabilir

mutlaka bildircem canim hepinizi seviyorum ya =)

selanıs sende dene lutfen dogrulugunu bakalım su testın eger bır kac kısı denerse dogru cıkar ortaya arkadasın bırı yapmıs az once okudum lımon ustte kalmıs dıgerının altta kalmıs ustte kalan 2 gun sonra adet gormus

fıstıgım galiba sabah idrarıyla yapılan bişeymiş ondan sordum ne zaman yaptın diye

canım ama sen kan testini yaptır hemen bu gibi testler seni dahada tuzaga düşürebilir hamilelik belirtilerin yüksek ama hamile olmadıgını düşün sonra ne olcak kafanı karıştırcan canım arkadaşım.ondan diyorum.

valla bunu yapmayi istemiyorum ne yalan søliyim, evde test var ama sabah ilk idrarla yapcam, ordanda hemen doktora gidip kan testimide yaptircam, limonda dogrudur belki ama ne biliyim inanasim yok benim.

valla bunu yapmayi istemiyorum ne yalan søliyim, evde test var ama sabah ilk idrarla yapcam, ordanda hemen doktora gidip kan testimide yaptircam, limonda dogrudur belki ama ne biliyim inanasim yok benim.

ınanılcak gıbı deıl zaten ama ıste ne bılım hos oluyor denemesı

TUANAMirza Selenais
benim çıkmam gerekiyo yatayım artık iyi geceler yarın görüşmek üzere güzel haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…