• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri!

CaRPeDieM02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
81
2
36
Ankara
arkadaşlar,
Adet günüme daha 1 hafta var ama hamilemiyim diye heyecanlıyım.
- halsizlik
- şişkinlik
- Kabızlık
- iştah artışı
- kasıklarımda batma
- sık susama
- göğüslerde hassasiyet var.
Sizce hamile olabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler :)

herkes aynı belırtılerı yasamayabılır bnm tek sag gogusumde hassasiyet vardı baskada bı belırtı yasamadım halsızlık ıstahsızlık bunları adet gectıkten sonra yasadım

arkadaşlar,
Adet günüme daha 1 hafta var ama hamilemiyim diye heyecanlıyım.
- halsizlik
- şişkinlik
- Kabızlık
- iştah artışı
- kasıklarımda batma
- sık susama
- göğüslerde hassasiyet var.
Sizce hamile olabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler :)
moral bozmak istemem ama adete 1 hafta kala sölediiniz bu belirtlerin nerdeyse hepsi tamamen psikolojik. en erken ve en belirgin hamılelik belirtisi adet gecikmesi. söylediklerin adet belirtisine de benzio çnk kasıklarda batma şişkinlik iştah artışı bunlar aslında adet öncesi sendromlarada benzio çnk. en güzeli dişini sıkıp adet gününü beklemek bence belirti gibi düüşündüğün şeyleride görmezden gel çünkü adet görünce insan daha çok hüsrana uğruyo

Canim.. ben normalde su pek icmem icemem ama erken hamilelik belirtim de bu kesinlikle vardii
durmadan susardim.. su icerdim.. asiri derece tatli yerdim.. siskinlik özelliklede
kasiklarda batma seklinde agri olduu..
birde istahim dedigin gibi cok acilmistii.. :)
Simdi 8.5 haftalik hamileyim :)

Yanlız Bazal ateş de Artış belirtiler arasındaymış. Hatta kesin Artış olurmuş. Bende ateş yok. Sizde de ateş olmadan hamile kalan var mı? İllaki ateş olur mu ilk Başlarda

bende 22 haftalik hamileyim tek belirtim asiri bel agrisi adtten 1 hafta once baslayan 2. ayina kadar devam eden ve goguslerde hassasiyet .. inslh dileyen herkes bu guzel mutluugu yasar

bende 22 haftalik hamileyim tek belirtim asiri bel agrisi adtten 1 hafta once baslayan 2. ayina kadar devam eden ve goguslerde hassasiyet .. inslh dileyen herkes bu guzel mutluugu yasar

öncelikle tebrik ediyorumm hamile olan herkesi bel ağrısı demişsiniz tek taraflı mıydı benim 1 gün var regl olmama pek umudum yok ama hayırlısı artık bir haftadır belim ağrıyor sağ tarafı akıntı bugün yok kupkuru offf beklemek ve üzülmekten yoruldum ama allahtan umut kesilmez.

öncelikle tebrik ediyorumm hamile olan herkesi bel ağrısı demişsiniz tek taraflı mıydı benim 1 gün var regl olmama pek umudum yok ama hayırlısı artık bir haftadır belim ağrıyor sağ tarafı akıntı bugün yok kupkuru offf beklemek ve üzülmekten yoruldum ama allahtan umut kesilmez.
hayirli haberlerini bekliyoruz canm benm butun olarak agriyodu cift tarafli oturup kalkerken zorlaniyodum

Merhabalar adetim 5 gün gecikmişti çarşamba doktora gittim hiçbir problem yok gecikmeye bağlı yumurtam büyümüş kalmış olabilirsin dedi 1 hafta daha bekle ona göre test yapalım dedi cumartesi günü az bişey kahverengileke geldi ertesi günü hiç gelmedi hala da gelmedi sizce ne olabilir kasıl ve bel ağrım feci şekilde var hamilelik olabilir mi

Arkadaşlar bende sevgilimle ilişkim oldu ama sadece sürtünme bakireyim hala ertesi gün hemen adet oldum ilişki olayından iki gün sonra mide bulantım başladı bu aralar kasıklarımda ağrı var göğüs uçlarında hassasiyet var karnında şişlik var ilişki olayından 10 gün oldu bugün tam hamile olabilir miyim

herkese merhaba ben yeniyim aranızda.Nasıl başlayacağımı bilmiyorum ben 11 aylık evliyim ve ilk defa bu ay adetim 3 gün geçti arada bir kasık agrılarım ve bel agrılarım oluyor bunlar normal olabilir mi? yoksa hamilelik belirtileri olabilir mi?

Aynen benim de adet tarihinden önce tek somut belirti bel Ağrısıydı birkaç gün sürdü bir de mide yanması oluyordu hamile olduğumu öğrendikten sonra da göğüs ağrısı başladı diğer her şey normal adet tarihi geçene kadar çok düşünmemek lazım

herkese merhaba ben yeniyim aranızda.Nasıl başlayacağımı bilmiyorum ben 11 aylık evliyim ve ilk defa bu ay adetim 3 gün geçti arada bir kasık agrılarım ve bel agrılarım oluyor bunlar normal olabilir mi? yoksa hamilelik belirtileri olabilir mi?
Olabilir test yaptın mı?

Arkadaşlar merhaba ben sevgilimle daha önce sürtünme yolu ile ilişki oldu ertesi günü adet oldum ilişki sonrasında onun üzerine 2 ay daha adet oldum eczaneden alıp yaptığım testler negatif ama adetleri 2 gün normal 3. Az geliyor bitecek gibi bir de karnımda aşağı tarafları sertlik hissediyorum sizce hamile olabilir miyim

Arkadaşlar merhaba ben sevgilimle daha önce sürtünme yolu ile ilişki oldu ertesi günü adet oldum ilişki sonrasında onun üzerine 2 ay daha adet oldum eczaneden alıp yaptığım testler negatif ama adetleri 2 gün normal 3. Az geliyor bitecek gibi bir de karnımda aşağı tarafları sertlik hissediyorum sizce hamile olabilir miyim

Tabi tabi Allah askina bu mal erkekler daha adam akilli sorsun aklindakileri ya

Dalga geçiyorsun heralde

Back