Erken Hamilelik Belirtileri

Canım benide eşim durdurmadı kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım ve sol kasığımda felaket sancı var korkmaya başladımm
Reglin bir hafta geçince tekrar test yap ve sonuç ne olursa olsun doktora görün canım.Benim bu sefer çok ağrılı geçti regl dönemim gittim doktora bir sorun yok ağrı olması da normal bu durumda dedi ama bende çok korktum çok ağrı olunca.Şimdi diğer ayı nasıl bekleyeceğim onu düşünüyorum kara kara günler geçmiyor bekleyince

Canımm en sonunda bende adet oldum ama çoook sancılı bi şekilde halada devam ediyo sancım çok kötü demek hep psikolojikmiş benimde

Kizlar banada bi akil verebilir misin kokulardan noramlde hic etkinlenmem simdi parfum yemek kokularindan etkilenir oldum adetime 4 gun var bas donmesi ve mide bulantimda var hamile olabilir miyim?

Kizlar banada bi akil verebilir misin kokulardan noramlde hic etkinlenmem simdi parfum yemek kokularindan etkilenir oldum adetime 4 gun var bas donmesi ve mide bulantimda var hamile olabilir miyim?
Benim de öyle olmuştu canım. Tabi benimki sonradan kimyasal çıktı ama sonuçta beta hcgnin yükseldiğinin göstergesi olabilir bu.İnşallah gebesindir ve tamamen sağlıklı bir gebeliktir.

Canım seni merak ettim bi gelişme var mı
Malesef yok canım iyice sinirlerim bozulmaya başladı geçen ay adetim 4 gün geçti ama yine adet oldum bu ayda kadın doğuma gittim hiç sorunun yok dedi çatlaman olcak gebe kalırsın dedi sonra adetim yine 3 gün geçti biraz önce kahverengi akıntı geldi ben anlamıyorum gerçekten çatlama olduğunu falanda anlamıyorumki çok kafam karışık sende gelişme varmı nasılsın naptın?

Merhaba bayanlar benim bi sorum olacaktı adetim 3 4 gün oldu biteli idrarımı yaparken yanma hissi oluyor ve kanama oluyor bu sabah mide bulantım oldu ama istifar edemedim test yaptım tek çizgi çıktı bu durumda hamile olma olasılığım var mı bilgilerinizi bekliyorum lütfeeennn....

Canımm idrar yolu iltihapı olabilir oda yanma hissi ve bulantı yapar ama kanamayı bilemicem bence ihmal etmeden doktora git tahlille hemen iltihabı yada gebelik varsa hemen çıkar

Galiba hamileyim canım testler öyle gösteriyor ben yine de temkinli davranıyorum ne zaman ki kalp atışı duysam o zaman sevinirim çünkü geçen ay pozitif çıkıp kimyasal olunca çok yıkıldım.Madem bir sorun yokmuş çalışmalara devam canım pozitif düşün pozitif şeyler olacak inşallah. Ben 'Takvimim' diye bi program indirdim ona göre çalıştık. Bence sende dene iyi bir program. İnşallah hepimiz muradımıza ereriz.

Canımm idrar yolu iltihapı olabilir oda yanma hissi ve bulantı yapar ama kanamayı bilemicem bence ihmal etmeden doktora git tahlille hemen iltihabı yada gebelik varsa hemen çıkar
Tesekkür ederim canım öle yapayım o zaman doktora basvurmak en mantıklısı kesin sonuç almam için

Çoook sevindim canım ya Allah tamamına erdirsin korkma inşallah sağsalim olur bebişin. Benimde kullandığım ona benzer bi takvim var ama hayırlısı kötü düşünmicem olcak inşallah inanıyorum

Kizlar bende test yapiyim dedim arkadasimla silik bi cizgi gorduk acaba dogrumu diye onada yaptirttim onda cikmadi soldaki benim sagdaki onun testi burda belli olmamis ama siz ne diyosunuz

Eklentiler

• 2015-08-13 01.53.41.png
    906 KB · Görüntüleme: 88
Canım adetin 5 gün filan geçince git kan testi yaptır. Betahcg yükselmemiş olsa silik bile çıkmaz diyorlar genelde. Hamileysen çok yeni demek oluyor bu. İnşallah hamilesindir.

Slm kızlar ıyı gecler . Bende aranıza yenı katıldım . benımde kasıklarda batmalar var . karında şişlik ve gaz sancısı . Ara ara böş dönmesı mıgde bulantısı . Rahımde yanma agrı var . Bugunde belım şiddetlı agrılar gırıyor . Bırde sol dız kapagımdan assagı bı agrı gırdı . terlemezdım etrım hıc kokmazdı terım kokmaya basladı tıksındıım. Yuzumde sıvılceler cıkmaya basladı . Bas dönmelrım oluyor arada . kızlar regl mı olacagım bat 13 eylul nedır bnlar kı

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ben 1 ay once biraktim korunmayı yumurtlama günlerinde iliskiye özen gosterdim reglime 10 gün var ama bi kac gündür bel ağrısı ve karın ağrısı çekiyorum normalde eegl dönemlerinde goguslerimde hassasiyet olmaz ama suan uvlarina dokundugumda acıyor ama reglimede 10 gun var bu kadar erken bu belirtiler olurmu sizce yoksa cok istedigim icin psikolojik mi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…