- 22 Mayıs 2015
- 85
- 29
-
- Konu Sahibi jolianfemme
Canım hic gebelik yasamadim ama lekelenmeye genelde yerlesme kanamasi diyolar ama yinede tam bilmiyorum insallah vardir gebeligin hayirlisiyla adetten gununden bi kac gun sonra hemen test yap bence hayirli haberlerinide bize ilet :))Selam benim regle 5 günüm kaldı yaklaşık 5 gün önce çok az bi lekelenmem oldu. göğüslerim çok hassas rahimde de bazen batmalar oluyor bazen aşırı ağrı oluşuyor ve sürekli bir rahatsızlık hissi var. Her an regl olâcakmışım gibi hissediyorum sürekli kontrol ediyorum. Normalde de regl olmadan önce göğüslerim şişer ve ağrılarım da olur fakat son iki aydır regl öncesi bu belirtileri hiç yaşamadım.Sizce ümitlenmeli miyim? Bu arada sürekli mide bulantısı da var
Teşekkür ederim inşallah öyle olur Allah isteyen herkese nasip etsin mutlaka sonucu yazacağım :)Canım hic gebelik yasamadim ama lekelenmeye genelde yerlesme kanamasi diyolar ama yinede tam bilmiyorum insallah vardir gebeligin hayirlisiyla adetten gununden bi kac gun sonra hemen test yap bence hayirli haberlerinide bize ilet :))
ateş basması oldu bende ya adete 2-3 gün kala. sanki ateşim var gibi hissediyorum hatta alnımdan ateşime baktırıyorum arkadaslara falan. normal diyor onlar daBende aynen oyle dusunmemeye calisiyorum ama olmuyo ayni bi belirti oluyo diyorum kesin var bebek esimde diyo var kesin hatta erkek cok kiz bebek istemesine ragmen ama hayirlisi bakalim.heycanla bekliyorum sende bana haber et :)) bide vucut sicakligin nasil oluyo ates basmasi gibi bisey oluyomu birden
Ay hadi hayırlısı inşallah bebiş vardır olmazsın adet :)ateş basması oldu bende ya adete 2-3 gün kala. sanki ateşim var gibi hissediyorum hatta alnımdan ateşime baktırıyorum arkadaslara falan. normal diyor onlar dabugün benim adet günüm sanki olacakmışım gibi hissediyorum ama olmadım henüz
Hayırlı olsunn canımm inşallah doktorda hayırlı haberler verir sana :) darısı başımıza benimde 5 gün var sabredemiyorum :)Ben dayanamadım kan testi yaptırdım adete 3 gün var ve değer beta HCG 20.92 çıktı. Pozitif dediler ama doktora gitmedim daha
sabretmek çok zor gerçekten bende regl tarihinin geçmesini bekliyorum umarım pozitif haberler alırız hepimiz :)Hayırlı olsunn canımm inşallah doktorda hayırlı haberler verir sana :) darısı başımıza benimde 5 gün var sabredemiyorum :)
Selam canım doktora gittin mi neden gecikmiş adetin? İdrar testi mi yaptın kan testi mi? Umarım en kısa zaman da isteyen herkes o mutlu haberi alırSelam kızlar, ne güzel burada yeni hamiş haberleri almak :)
Ben 9 aydır Yasmin kullanıyordum 1 ay önce bıraktım 14 mayısta . Bugün adetim 5 gün gecikti ama test sonucu negatif
Benim yarın regl günüm pozitif dediler ama regl geçmeden inanamam. İdrar testinde hemen çıkmıyor bence kan testi yaptır canımGitmedim cnm doktora idrar testi yaptim 2 kere ama negatif. Bugun 6. Gun ve hala yok. Ilaci biraktigim icin gecikme olabilir sanirim daha once de biraktim ve 6 gun kadar gec olmustu. Ama ilk kez kasiklarimda asiri batma oldu.
Sende var mi bir sey cnm? Allah hepimize nasip etsin ins
Canim bazen gec dollenmeden kaynakli da boyle dusuk cikabiliyo sen yine doktora git bence muhtemelen 2-3 gune bir kan tahlilini tekrarlar onemli olan 2 katindan fazla olarak artmasi eger duzenli artis varsa degerin dusuk olmasinin onemi yok gec dollenmedirregl günüm idrar testi yaptım silik çıktı bende bekledim 1 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım 17 çıktı doktora gitmedim ama biyokimyasal gebelik anladığım kadarıyla. Bilgisi olan var mı doktora gitmeli miyim yoksa bekleyeyim mi? Regl olunca kendiliğinden gidiyormuş
pazartesi 20 çıkmıştı canım bugün 17 çıktı çok üzüldümCanim bazen gec dollenmeden kaynakli da boyle dusuk cikabiliyo sen yine doktora git bence muhtemelen 2-3 gune bir kan tahlilini tekrarlar onemli olan 2 katindan fazla olarak artmasi eger duzenli artis varsa degerin dusuk olmasinin onemi yok gec dollenmedir
Canım merak ettim seni ne oldu? Benim kimyasal gebelikmişHayırlı olsunn canımm inşallah doktorda hayırlı haberler verir sana :) darısı başımıza benimde 5 gün var sabredemiyorum :)
Canımm çook üzüldüm ama üzme kendini Allahım en kısa zamanda nasip eder tekrar hayırlısı böyleymiş demekkiCanım merak ettim seni ne oldu? Benim kimyasal gebelikmişUmarım senden güzel haberler gelir de mutlu oluruz
inşallah vardır :)Canımm çook üzüldüm ama üzme kendini Allahım en kısa zamanda nasip eder tekrar hayırlısı böyleymiş demekkibenimde adetim 2 gün geçti ama bekliyorum hala daha olmadı beta hcg gitcem ama çok karışığım bende varmı yokmu diye
Beklemek akıllıca olan bence en iyisini yapıyorsun. Bende beklemiş olsaydım bu kadar üzülmeyecektim olmadı regl oldum sanacaktım. Bir sonra ki ay beklerim iyiceCanımm çook üzüldüm ama üzme kendini Allahım en kısa zamanda nasip eder tekrar hayırlısı böyleymiş demekkibenimde adetim 2 gün geçti ama bekliyorum hala daha olmadı beta hcg gitcem ama çok karışığım bende varmı yokmu diye
Canım benide eşim durdurmadı kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım ve sol kasığımda felaket sancı var korkmaya başladımmBeklemek akıllıca olan bence en iyisini yapıyorsun. Bende beklemiş olsaydım bu kadar üzülmeyecektim olmadı regl oldum sanacaktım. Bir sonra ki ay beklerim iyice