Erken Hamilelik Belirtileri

Canım hic gebelik yasamadim ama lekelenmeye genelde yerlesme kanamasi diyolar ama yinede tam bilmiyorum insallah vardir gebeligin hayirlisiyla adetten gununden bi kac gun sonra hemen test yap bence hayirli haberlerinide bize ilet :))

Canım hic gebelik yasamadim ama lekelenmeye genelde yerlesme kanamasi diyolar ama yinede tam bilmiyorum insallah vardir gebeligin hayirlisiyla adetten gununden bi kac gun sonra hemen test yap bence hayirli haberlerinide bize ilet :))
Teşekkür ederim inşallah öyle olur Allah isteyen herkese nasip etsin mutlaka sonucu yazacağım :)

ateş basması oldu bende ya adete 2-3 gün kala. sanki ateşim var gibi hissediyorum hatta alnımdan ateşime baktırıyorum arkadaslara falan. normal diyor onlar da bugün benim adet günüm sanki olacakmışım gibi hissediyorum ama olmadım henüz

Ben dayanamadım kan testi yaptırdım adete 3 gün var ve değer beta HCG 20.92 çıktı. Pozitif dediler ama doktora gitmedim daha

Ay hadi hayırlısı inşallah bebiş vardır olmazsın adet :)

Selam kızlar, ne güzel burada yeni hamiş haberleri almak :)

Ben 9 aydır Yasmin kullanıyordum 1 ay önce bıraktım 14 mayısta . Bugün adetim 5 gün gecikti ama test sonucu negatif

Selam kızlar, ne güzel burada yeni hamiş haberleri almak :)

Ben 9 aydır Yasmin kullanıyordum 1 ay önce bıraktım 14 mayısta . Bugün adetim 5 gün gecikti ama test sonucu negatif
Selam canım doktora gittin mi neden gecikmiş adetin? İdrar testi mi yaptın kan testi mi? Umarım en kısa zaman da isteyen herkes o mutlu haberi alır

Gitmedim cnm doktora idrar testi yaptim 2 kere ama negatif. Bugun 6. Gun ve hala yok. Ilaci biraktigim icin gecikme olabilir sanirim daha once de biraktim ve 6 gun kadar gec olmustu. Ama ilk kez kasiklarimda asiri batma oldu.
Sende var mi bir sey cnm? Allah hepimize nasip etsin ins

Benim yarın regl günüm pozitif dediler ama regl geçmeden inanamam. İdrar testinde hemen çıkmıyor bence kan testi yaptır canım

regl günüm idrar testi yaptım silik çıktı bende bekledim 1 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım 17 çıktı doktora gitmedim ama biyokimyasal gebelik anladığım kadarıyla. Bilgisi olan var mı doktora gitmeli miyim yoksa bekleyeyim mi? Regl olunca kendiliğinden gidiyormuş

Canim bazen gec dollenmeden kaynakli da boyle dusuk cikabiliyo sen yine doktora git bence muhtemelen 2-3 gune bir kan tahlilini tekrarlar onemli olan 2 katindan fazla olarak artmasi eger duzenli artis varsa degerin dusuk olmasinin onemi yok gec dollenmedir

pazartesi 20 çıkmıştı canım bugün 17 çıktı çok üzüldüm

Canım merak ettim seni ne oldu? Benim kimyasal gebelikmiş Umarım senden güzel haberler gelir de mutlu oluruz
Canımm çook üzüldüm ama üzme kendini Allahım en kısa zamanda nasip eder tekrar hayırlısı böyleymiş demekki benimde adetim 2 gün geçti ama bekliyorum hala daha olmadı beta hcg gitcem ama çok karışığım bende varmı yokmu diye

Kizlar bende son 3-4 aydir adet oncesi goguslerim hic sertlesmiyo nede acimiyor yaaa bu neden acabaaa???
Bu ayda asilama yaptirali 5gun oldu yinede gogusumde buyume acima yok.onun icinde umudum tukeniyor gebelikte gogus acimasi adetden kac gun once baslar acabaaa???

Beklemek akıllıca olan bence en iyisini yapıyorsun. Bende beklemiş olsaydım bu kadar üzülmeyecektim olmadı regl oldum sanacaktım. Bir sonra ki ay beklerim iyice

Beklemek akıllıca olan bence en iyisini yapıyorsun. Bende beklemiş olsaydım bu kadar üzülmeyecektim olmadı regl oldum sanacaktım. Bir sonra ki ay beklerim iyice
Canım benide eşim durdurmadı kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım ve sol kasığımda felaket sancı var korkmaya başladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…